HOME | PRAKTIJK | ENERGETISCHE REMEDIES | BEWUSTWORDINGSKAARTEN | GELEIDE MEDITATIES | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT: | AGENDA | TARIEVEN | CURSUS | CONTACT |  


Meld je aan voor de gratis mail met artikelen van 'Serenora Schrijft':
voornaam
achternaam
Email
 

JE BENT NU OP DE PAGINA VOOR DE PRAKTIJKDoor mijn jarenlange ervaring in het paranormale vakgebied als medium, docent, therapeut en gezien mijn leeftijd (haha), ben ik de mentor waar je terecht kunt voor je spirituele problemen. Ik ben een specialist op gebied van vastgelopen of zware (spirituele) processen. Natuurlijk heb je eerst zelf naar oplossingen gezocht, maar iets in jou zegt je dat je NU even hulp nodig hebt.

Het zijn uiteenlopende onderwerpen en gebieden, waarmee ik je kan helpen. Een helderziend consult bestaat vooral uit het scannen en op orde brengen van je energielichaam en dat doe ik vanuit mijn huis. Ik ga dan in trance en kan dan jouw energieveld downloaden om te schouwen wat er nodig is. De informatie die ik krijg die jou weer verder helpt, vertaal ik naar een begrijpelijk verslag. Denk eraan dat ik geen contact maak met overledenen enzo. En ook je toekomst niet voorspel. Ik behandel online en soms heb je wat energetische remedies, homeopathische middelen of een consult met reading nodig om een stap voorwaarts te maken en los te komen waarin je bent vastgelopen.

Ik zal een voorbeeld schetsen van een therapeut die mij schreef:

"Ik merk tijdens het uitvoeren van mijn praktijk dat er veel mooie dingen gebeuren, maar als ik zo voor mezelf bezig ben voelt het vaak zwaar. Niet dat ik het dan als zeer onprettig ervaar maar echt blij word ik er ook niet van. Zou jij mij kunnen adviseren hoe daarmee te leren omgaan of waar ik dat zou kunnen leren uit/verdiepen. Dank voor de moeite
Lieve groet"


Ik stem me dan op haar af en krijg als paranormaal kanaal informatie waardoor haar problemen werden veroorzaakt. Ik geef haar dan via de mail advies en na het opvolgen ervan is dit het resultaat:

"Lieve Ria
Ik ben vandaag aan de slag gegaan met jouw adviezen en het werkte top. Ik voel me nu prima na een dag vol cliënten.
Lieve groet",


Op deze manier kan ik op afstand helpen. Als je mijn bewustwordingskaarten hebt gevoeld, begrijp je meteen op welk spiritueel niveau ik functioneer. Heb je écht hands-on nodig, dat krijg ik ook door, dan kan ik je top therapeuten adviseren, die in de loop van de jaren door mij zijn opgeleid.

 
ONLINE BEHANDELEN CONSULT READING TARIEVEN
Thuis hulp ontvangen.  klik voor meer informatie Consult & coaching klik voor meer informatie klik voor meer informatie
 


Reacties op de online behandelingen:

"Goedemorgen Ria,
Ik ben verwonderd, blij en dankbaar. En eigenlijk sprakeloos over de uitwerking van jouw spulletje. Toch ga ik het proberen met een paar steekwoorden.
Rechte rug. Krachtigere aanwezigheid. Diepe connectie kosmos. Aarding. Kennis en ernaar durven handelen(!). Krachtige healings geven. Meer eigensturing. Het lijkt wel of alles wat ik doe raak is. Manifestatiekracht!
Nou, ik zal ongetwijfeld dingen vergeten, maar wauw!
Ik voel dankbaarheid dat jij op mijn pad bent gekomen",
oktober 2017.

"Wat ik van de behandeling ervaar is steun, vertrouwen, verdieping, verbinding en ik word geholpen om mijn werk vol te houden", oktober 2017.

"Dag Ria,
Bedankt voor je mail en vooral voor je ondersteuning/behandeling. Ik heb het gevoel dat er een positieve verandering in gang is gekomen. Bizar bijna, omdat ik pas nog zo in een dip zat. Ik wens je een mooie dag toe!" maart 2017.

"Dag Ria,
Ik wou je even laten weten hoe het met me gaat na mijn behandeling op afstand. Ik voel me echt met rassenschreden vooruitgaan! Ik durf zelfs zeggen dat ik me écht goed voel. Het is goed aan het doorwerken. Het stroomt terug, ik voel het".
februari 2017.

"Hallo Ria.
Het is alweer bijna 2 weken geleden dat ik de behandeling heb mogen ontvangen en ik voelde de behandeling erg goed, voelde en zag absoluut meer licht in mijn systeem en voelde ook warmte en een draaiing. Ook voelde ik me geaard worden en voelde mijn voorhoofd en mijn 3e chakra. Al bij al voel ik me nu stukken beter en vrijer en voel niet meer die zwaarte van voorheen. Ik dank je Ria voor deze lift naar boven".
januari 2017.


"Dag Ria,
Dank je wel. De energie was goed te voelen. Er gebeurde veel. Ik voelde oa mijn middenrif vooral aan de linkerkant",
december 2016.

"Beste Ria,
Nogmaals dank voor je consult. Tijdens het consult heb ik goed gemerkt dat je bezig was. Het leek wel of je een riem rondom mijn borststreek los trok, die heel strak vast zat. Ik heb daarna ook echt opluchting ervaren, alhoewel de bronchitis niet weg is. Het is echter wel veel minder geworden",
december 2016.

"Heel erg bedankt, Ria.
Ik heb duidelijk gemerkt dat er iets gebeurde. Met vriendelijke groet", december 2016.

"Ik kan voelen dat m'n aura nu compacter zit. Eerst had ik het beeld alsof je aan het rondkijken was in m'n aura. Op een gegeven moment voelde ik alsof ik "omvat" werd en m'n aura compacter/ strakker om me heen kwam te zitten. Daarna voelde het een tijdje meer als een warme deken. En ik heb ook nog aan soort lichtbundel ervaren die door me heen kwam, van boven naar beneden. Die was vrij sterk. Een moment voelde ik ook even iets schudden in m'n buik. Het voelde en voelt inderdaad ook wat zwaar, maar wel meer bij elkaar. Na een minuut of twintig had ik het gevoel dat het klaar was. Daarna heb ik nog een klein uurtje op de bank gelegen en rustig nagevoeld", december 2016.

"Dag Ria,
Nogmaals dank voor de fijne en leuke dag! (En die onvergetelijke soep) Bij jouw huis lijkt wel of de energieen beter stromen waar dan ook! Met energie werken kun je vast en zeker daar twijfel ik geen moment aan, de kracht van jou zit hem in de mens te brengen waar hij hoort te zijn, je hebt ongelooflijk richting gevoel om de mens de sturen en op het pad des levens te brengen TOP. Het zijn de kleine dingen die je zo een bijzonder mens maakt, dat waardeer ik heel sterk. Het pad dat ik verder bewandel heeft niet voor niets een afslag naar jou gemaakt, Een betere "kompas" voor mij is er niet, De weg die ik moet gaan is na vandaag heeeeeel duidelijk, een betere kaart had ik niet kunnen trekken!
Thanks for All"
Carolus, november 2016.

"Ria, ik bedacht me dat ik het eigenlijk nooit heb uitgesproken dat jij eigenlijk de gene was die me tijdens je eerste behandeling een mega verandering hebt teweeg gebracht, ik denk dat dat ook uiteindelijk de beweging was waardoor ik uit mijn depressie ben gekomen! dus daar wilde ik je nog voor bedanken!" D.d.C. Weert, september 2012website ontwerp door J.A. Software, bewerking Ria Feskens