Waarom je over de vaccinatierondes moet nadenken.

klavertje vier

Geschreven december 2021; laatste bewerking september 2023

Vanwege de kosmische wet: 'Alle spirituele inzichten dienen vermenigvuldigd te worden', heb ik deze pagina gemaakt

Want:

Er zijn verontrustende signalen dat het prikken - wat nog experimenteel is - op basis van mRNA niet alleen op korte termijn schade toebrengt, maar de voorspelling voor de langere termijn ziet het er helemaal NIET goed uit. Hartaanvallen, beroertes, onvruchtbaarheid, versnelling van kanker, vernietiging immuunsysteem en nog veel meer nare bijwerkingen zijn officieel gemeld en dubbelblind bewezen.

In de media duiken berichten op over hoe erg het is als je 'long-covid' krijgt met langdurige ernstige klachten. Er staat niet bij hoe de conditie van deze patiënten was vóór de besmetting. Zo is een stevige roker al op achterstand omdat zijn longen al vol zitten met teer. De publicaties lijken dan eerder om de vaccinatiebereidheid te vergroten dan om je werkelijk te informeren.

Wees verstandig en laat je niet alleen informeren door de mainstream media voordat je jouw kostbare natuurlijke afweersysteem voorgoed (nog verder) in de war laat brengen. En het argument dat je het niet alleen voor jezelf doet, maar ook om anderen te beschermen is mooi gezegd, maar klopt dit wel? In Gibraltar met 100% gevaccineerden waarde het virus nóg harder rond onder de gevaccineerden. Cijfers bewijzen; hoe hoger de vaccinatiegraad van een land, hoe harder het virus toeslaat.


Professor Sucharit Bhakdi, M.D. heeft opnieuw een video gemaakt op 27 november 2021.

Zijn uitleg en waarschuwing - Engelstalig - (zo ’n zeventien minuten) kun je in deze video zien:

En de waarschuwing van 28 december 2021 om te stoppen met vaccineren; het gaat mis!
Geert Vanden Bossche heeft ook een belangrijk betoog over mutaties van virussen (20 november 2021).

En een verhelderend interview van 23 december 2021Vaccineren van kinderen is een doodzonde!Versnelde Boostercampagne vanwege de Omikronvariant. Terecht of zit er een addertje onder het gras? Want de eerste twee prikken werkten nauwelijks en zeker niet lang genoeg.

Gaan niet gevaccineerden eerst twee nutteloze en gevaarlijke prikken halen om in aanmerking te komen voor boosters tegen een milde variant?Afrikaanse arts Prof. Dr. Terrence Kommal heeft in zijn land waar de Omikronvariant volop heerst, data van alle Afrikaanse ziekenhuizen bijgehouden (december 2021) en leest daaruit af dat Omikron - hoewel besmettelijker - veel minder ziekenhuisopnames en IC bezetting teweeg brengt dan de Delta-variant. Het is volgens hem juist een zegen dat deze mildere variant dominant is geworden en Delta wegdrukte. Er is in Afrika ruimte gekomen in de ziekenhuizen.

Waarom dan toch die versnelling van de boosters? Is dat om tegen het volk te kunnen zeggen 'zie je nu wel dat de boosters werken' want de ernst neemt daardoor af? Of is de versnelling nodig vóórdat mensen erachter komen dat het met Omikron allemaal zo'n vaart niet zal lopen en geen booster meer willen? Of nog erger nog;'spelen er andere belangen mee dan die van de volksgezondheid'?

Is een booster (2e, 3e, 4e ??) werkelijk bewezen werkzaam en wetenschappelijk onderbouwd?Zo beweert Pfizer dat het de werkzaamheid van een 3e prik - booster - heeft onderzocht en die zou 25 maal meer bescherming bieden. Die waarneming baseren ze op een onderzoek in 12 Petri schaaltjes en het scheelde in 1 schaaltje in het voordeel van de booster. Het was geen peer-review onderzoek, maar op grond van die waarneming en een stevige push naar de media lijkt het een feit. De Professor aan het woord over het Pfizer dokument in een Video al weet ik niet hoe lang deze online blijft staan, of dat er ineens een reclame van de Rijksoverheid aan vooraf gaat.

En Oh Ja, Ooit zei een kind uit de hogere klas tegen mij dat Sinterklaas niet bestond en daar werd ik boos om, voor mij bestond hij toen écht.
Bedenk als je anderen - die nog volop geloven in de vaccinatierondes - wilt waarschuwen, dat ze - net als ik toen - ook boos kunnen worden. Respecteer dit.

LEES OOK: * Mag ik je even bijpraten over het Coronavirus (COVID-19)? (art. 172).
* Verliezen gevaccineerden alsnog hun groene vinkje? (art. 185)
* Vele onregelmatigheden in de trial (van baby's) van Pfizer op Virusvaria (sept. 2022).
* Oversterfte breekt alle records (augustus 2022).

Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2023, Ria Feskens webhosting, Domeinstad