Valt artrose te genezen? De wetenschap komt ons te hulp met  bewijzen.De subtiele energieën die uit de handen van behandelaars komt is eindelijk gemeten! Het is een soort infraroodlicht met helende eigenschappen. Ook zijn er dubbelblinde experimenten uitgevoerd waarbij voor eens en voor altijd bewezen werd dat menselijke intenties een werkelijk en meetbaar effect hebben.

Zo las ik in een krante-artikel het volgende: "Artrose, ook wel slijtagereuma genoemd, is niet te genezen en de precieze oorzaak is onbekend". Zo’n 20% van alle 55 plussers heeft artrose en dit percentage neemt toe met het stijgen van de leeftijd. Van mensen boven de 65 lijdt 90% in meer of mindere mate aan artrose. Het artikel is een aankondiging voor een gezondheidslezing om doorverwezen te worden naar de orthopeed die knie en heup-operaties promoot. De aangetoonde wetenschap dat menselijke intenties en gedachten wel degelijk invloed hebben, zullen deze overtuiging van de artsen overnemen en werkelijkheid maken.

Ik ben ervan overtuigd dat artrose wel degelijk te genezen valt! Het lichaam is een intelligent bewustzijn. Als bijvoorbeeld een bot gebroken is, weet het lichaam ook zonder dokter hoe het botcellen moet aanmaken, naar de gebroken plekken sturen, naar elkaar toe laten groeien en de wonden genezen. Als het lichaam dit weet, zou het dan ook niet weten hoe de afbrokkelingen of de slijtageplekken weer moet herstellen?

Natuurlijk, er moet eerst aan overtuigingen gewerkt worden. Heupen hebben vaak de dualiteitsproblematiek: leef ik voor mijzelf of voor het oog van de mensen? Mag ik deze weg kiezen of zal ik mij opofferen voor anderen? De artritis beperkt de bewegingsvrijheid fysiek, maar vaak begint dit met geestelijke beperking door te veel naar maatschappelijke normen te leven. 

Door dieper op die vragen in te gaan komen vaak angsten naar boven uit het onbewuste. Deze angsten verkrampen de cellen en als die angsten overwonnen zijn, kan een begin gemaakt worden met visualisatie en menselijke intentie. Niet meer naar maatschappelijke normen leven maar doen wat voor het lichaam nodig is. Ondersteund door onze helende handen kan op die manier verlichting van de pijn en het herstel ingezet worden. 

Wees daarom voorzichtig met overtuigingen die een negatieve uitwerking hebben. De wetenschap zegt dat de menselijke intentie zelfs DNA kan wijzigen. Dit staat allemaal in het boek Ontheemde zielen ontwaken van Jan Wiecherink. Een prachtig free e-boek dat via internet te lezen of te downloaden valt (227 pagina’s).www.soulsofdistortion.nl

In dit boek kunt u lezen over de veranderde aarde, nulpuntsvelden, dna, de heilige geschriften en de terugkeer van de profeet Edgar Grace. Ik ben er een poos mee zoet geweest en wil beginnen met het herlezen en bezoeken van de talloze websites die als link in dit boek vermeld worden. Ik ga er weer snel aan verder.

Ria Feskens © serenora mei 2008    website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2021, Ria Feskens webhosting, Domeinstad