Is DNA met je gedachte veranderen misleiding?

Waarschuwing! Via welke methode dan ook, het is niet aan te raden.

DNA

Geschreven mei 2009; laatste bewerking augustus 2022

Je hebt er vast wel eens iets over gelezen of gehoord; veranderingen in DNA. Er verschenen veel boeken over dit onderwerpen steeds vaker komen er lezingen over een methode om het menselijke DNA (zelf) te veranderen. Kan dat zomaar? Ja, onder bepaalde omstandigheden wel.

Onderzoekers zoals Prof. M. Fussenegger hebben aan kunnen tonen dat een genen-netwerk via gedachten kan worden beïnvloed (gedachten zijn krachten art. 134).

Er zijn boeken en artikelen geschreven over het feit dat er menselijke wezens zijn die claimen een derde of meer DNA strengen te hebben geactiveerd. Zo kwam ik boeken tegen die het over DNA hadden. Als voorbeeld het volgende: "Heel je DNA, heel je leven is een avontuurlijke reis naar betere gezondheid en heelwording, en bevat stap-voor-stap-instructies die je leven voorgoed kunnen veranderen. Het zal je meenemen naar de grenzen van je voorstellingsvermogen, deuren openen naar nieuwe perspectieven, en je creativiteit voortstuwen naar ongekende hoogten. Al méér dan 10.000 mensen in de hele wereld hebben deze methode van DNA-activatie in praktijk gebracht, en daarmee een proces van verjonging en expansie in gang gezet. Velen hebben aan de auteur melding gedaan van aanzienlijke en blijvende veranderingen in hun leven. Einde citaat.

Dat klinkt toch mooi, nietwaar?
Voor de spiritueel groeiende mens heeft dit een sterke aantrekkingskracht en tijdens het lezen van de boeken verandert er al iets. Als je bij de schrijvers in de leer gaat kun je ook een derde of nog meer strengen ontwikkelen. Dat zou dus goed voor je zijn, je bent weer verbonden met jou hogere delen (reconnection). Je kunt andere mensen helpen dit ook te doen. Om kort te gaan het lijkt een stap in jouw spirituele groei.

Toch gaat er iets mis. Om te beginnen waarom zouden wij dit willen doen? Wij zijn grote spirituele wezens met een klein deel van ons be-ing op aarde. Het grootste (onzichtbare) deel van ons stuurt van alles aan. Als er een DNA aangepast moet worden zal dit grotere deel daar wel voor zorgen. Ons menselijk brein wordt voor ongeveer 10% gebruikt. Hoe kunnen met onze beperkte mind de gevolgen overzien als wij ons DNA proberen aan te passen?

Ten tweede wie heeft dit verzonnen en waarom? Toen wij met een groep helderzienden bijeen waren hebben we ons afgestemd op deze vraag en het volgende kwam unaniem naar voren. DNA wijzigen fysiek, daar verandert niet zo heel veel aan via denkpatronen, maar energetisch kan dit wel. Wat er in werkelijkheid plaats kan vinden kan gevaarlijk zijn voor de mensheid!

Een persoon die een workshop of lezing geeft over DNA, kan een vrij zachte (onbekende)energie in het veld van de toehoorder brengen. Een energie die de mensheid niet herkent, niet waarneemt of als niet gevaarlijk in zijn systeem toelaat. Eenmaal in het systeem ingeplant wordt deze energie verbonden met die van een duistere buitenaardse kracht! Dit lijkt op het paard van Troje. Net als bij computer-virussen eenmaal binnen slaan ze hun slag.

Op deze manier wordt de mensheid (negatief) beïnvloed.
Het scala aan reacties na afloop van zo'n DNA-workshop of lezing worden toegeschreven aan de verandering, dat hoort erbij enzovoort. Deelnemers komen in het geheel niet op het idee dat er iets mis gegaan is. Het is dus buiten onze aarde verzonnen vaak om ons te kunnen beheersen!

Dat dit niet op zichzelf staat of nieuw is blijkt uit het volgende praktijkgeval. Een aantal jaren geleden kwam iemand in een workshop met een methode om DNA te veranderen. Heel simpel knopen leggen op een speciale manier, met intentie in een touw. Dat zou ertoe leiden dat je DNA naar twaalf strengen zou veranderen (hoe meer hoe beter). Er waren verschillende voorwerpen op die manier bewerkt en als showmodel getoond. Toen ik de voorwerpen voelde deinsde ik achteruit. Heel veel kracht voelde ik vanuit die voorwerpen komen, dat wel. Mij werd snel geleerd hoe die knopen gelegd moesten worden.

Ik was wel onder de indruk maar toch vertrouwde ik het niet. Een helderziende die ik toen raadpleegde en met mij meekeek, zei "maak dat touw maar gauw los!". Ook toen was het een manier van buitenaardse wezens om invloed op onze aarde uit te oefenen.

In de evolutie waarin we nu in zitten is boven onze hoofden nog steeds een strijd om onze aarde gaande. Een strijd van licht en duister, van ons helpen tot ons overheersen. De grote groep spiritueel zoekenden (dus wij) vormen het grootste gevaar. Wij zijn namelijk het sterkst beïnvloedbaar en veelal naïef. Wij herkennen vaak niet de energie waarmee ook het duister zich mee kan voordoen. Nu hoort licht en duister onlosmakelijk bij deze planeet, maar ik ben toch liever niet beheerst door duistere krachten.

Nu wil ik niet iedereen ervan beschuldigen die een lezing of workshop geeft dat hij of zij een bedreiging vormt. Niet bij iedereen is het bovenstaande van toepassing. Gelukkig hebben we nog iets van intuïtie meegekregen. Als iets in ons zegt en dat kan heel, héél vaag zijn dat er iets niet klopt.

Mijn advies LUISTEREN HANDEL ERNAAR!

En omdat we toch wat willen doen om ons bewustzijn te laten groeien de volgende tip: Oefen in volle aandacht en luister naar wat we denken en bij wat we doen, bewust zijn in elk moment. Zoals b.v. autorijden ZONDER automatische piloot. Daarmee maak je een quantumsprong in je bewustzijn en loop je geen risico!

LEES OOK: * Pas op voor grote groepsmeditaties! (art.181)
* Misleidingen in de ongeziene wereld (art. 3).Ria Feskens, Serenora,

 

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2023, Ria Feskens webhosting, Domeinstad