Kan jouw lichaam de versnelling op aarde wel bijhouden?


Ga mee met de versnelling van de aarde en bevorder je spirituele groei via CranioSacraaltherapie.

Op dit moment worden we bestookt met golven van veranderingen. Die golven komen vanuit het hart van de melkweg  en worden steeds sterker aldus David Wilcock. Zijn uitleg hierover is te volgen via deze link  http://youtu.be/cEyqT2_ricA
De golven  hebben een stimulerend effect op het hele zonnestelsel, maar ook op menselijk DNAmoluculen. Ze is een onderdeel van ons evolutieplan.

Sensitive mensen die helemaal niets weten van deze versnelling raken in paniek. Ze voelen rare dingen in hun lijf en denken zelfs dat ze een enge ziekte onder de leden hebben! Druk in het hoofd, misselijkheid, spanningen, opvliegers (ook bij mannen) concentratieproblemen, depressieve gevoelens hebben allemaal met deze versnelling te maken. We worden voorbereid op een hogere frequentie. Heilige geometrische vormen vanuit de kosmos stromen via vloeistof naar elke cel.

Toch hebben de klachten die we ervaren hebben niet zozeer te maken met de hogere trilling, daar kunnen we wel tegen, maar vooral met de blokkades die we nog steeds in onze lichamen hebben, zoals verklevingen, vergroeiingen, en scheefstand, vooral van de atlas. Hierdoor stroomt de vloeistof niet vrij en het gevolg is dat cellen verstoken blijven van nieuwe kosmische informatie. Stilstand dus.

CranioScaraaltherapie is de beste methode om van die blokkades af te komen. Hoe weet ik dat? Sinds 1995 heb ik verschillende methodes geprobeerd om mijn systeem (fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel) zoveel mogelijk vrij te maken van blokkades.

Methodes gericht op het lichaam zoals Bio-energetica, Shiatsu,  Voetreflex, Aquabalancing, Tibetan pulsing, Rolfing, Haptonomie, Chiropractie, en Mensendieck methode heb ik  allemaal geprobeerd.

Voor de mentaal/emotionele problemen volgde ik  nog meer methodes zoals NLP, Psychodrama, Sexual grounding, Helende reis, Familieopstellingen, Assertiviteitstraining, Psychologie, Padwerk,……
En op energetisch/spiritueel niveau begon ik mijn blokkades te onderzoeken met bezoekjes aan Helderzienden, Magnetiseurs,  Quantum touch, Barbara Ann Brennan methode, Pendelen, Horoscopen, Tarotkaarten  en nog veel meer. Stapels boeken nam ik door.

Tijdens deze zoektocht werd me één ding duidelijk: Cranio Sacraal werkt op alle lagen. Ik kwam er achter dat wat wij CranioSacraal noemen een intelligent vloeibaar bewustzijn is, dat verder strekt dan het fysieke lichaam. Als we bijvoorbeeld in een rumoerig gezelschap begonnen met een CranioSacraalbehandeling, was dit voelbaar in de ruimte! Ook mensen die mee kwamen voelden tijdens de behandelingen dat de atmosfeer in de ruimte veranderde, dat terwijl ze niet eens behandeld werden.

Het CranioSacraal, de intelligente vloeistof in ons lichaam,  weet wat er moet gebeuren om vrij te raken van menselijke blokkades. Ze zorgt  dat via gevoelens en beelden  mensen bewust worden waardoor er een blokkade ontstaan is. Daarna mag het doodeenvoudig weg!

De kracht van de zachtheid  zorgt ervoor dat het ook snel kan omdat de weerstand weg is. CranioSacraal is hiermee de meest eenvoudige manier om spirituele groei te bevorderen en een voorloper van trancehealing. Het brengt rust in je lijf en je leert meer op je gevoel af te gaan.

Het allermooiste van CranioScaraal vind ik de eenvoud. Het is zo makkelijk aan te leren. Ik durf het daarom aan om mensen in een dag kennis te laten maken met hun eigen CranioSacraalsysteem. Iedereen is onder de indruk als ze het zelf in hun eigen lichaam ervaren.


©  Ria Feskens, 27 augustus 2011


website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2021, Ria Feskens webhosting, Domeinstad