Geleide meditatie op afstand*).

Thuis blijven en tóch in een groep mediteren.Via de kosmische krachten is het mogelijk op afstand een groepsmeditatie te houden. Als je deelneemt, kun je vanuit je eigen meditatieplaats ervaren hoe het is als kosmische krachten jouw meditatie gaan begeleiden. Om die kosmische krachten aan te roepen maak ik op een (lichtwerk)tafeltje een geometrisch patroon of afbeelding, meestal van piepkleine edelsteentjes. Tijdens het ritueel komt er energie beschikbaar voor alle deelnemers en ook voor de afbeelding van het tafeltje.Veel deelnemers voelen op de klok nauwkeurig wanneer het begint en ook wanneer het stopt. Ze maken prachtig dingen mee en voelen vaak helende krachten en hoogfrequente energie door hun systeem stromen.

Na afloop worden de foto's geschikt gemaakt en voorzien van tekst om als tarotkaarent te fungeren. Een serie van 64 kaarten is al in de handel 'de taal van het Licht'.

Voorbeeld van reacties: "Goedemorgen, Mijn hart werd aangeraakt en ik voelde een zachtheid over me heen komen. Daarna het gevoel alsof mijn hele lichaam, alle cellen, in een ander trillingsniveau werden gezet. Wat een heerlijk gevoel! Dat was het, fijne zondag iedereen!".

"Goedemiddag Ria en anderen, Ik zat om 4 voor 10. Het was eerst nog wat onrustig, maar ineens viel ik in diepte. Na een tijdje voelde ik dat er aan mijn keel en nek werd gewerkt, maar dat werd onder aan de hals en nek met een zwaar juk op mijn schouders. Alsof ik helemaal vast zat en een zware last te sjouwen had (waardoor ik helemaal vast zat). Dat duurde wel een tijdje totdat ik een paar golven in mijn hoofd voelde en er aan mijn derde oog gewerkt werd. Daarna heb ik nog veel prikkels gevoeld naar mijn linkeroog, vanaf mijn slaap tot aan mijn wang. Op een bepaald moment had ik het idee dat het gedaan was en ben ik weer opgestaan. Het was toen 12 over 10. Ria bedankt en fijne dag voor allen!".


Ik heb als taak om te monitoren of het goed gaat bij iedereen en geef hulp waar dit nodig is. Vaak worden er healingen of verhogingen van energie uitgevoerd door komische krachten.


Aanmelden als deelnemer? De eerste maal is gratis. Mail naar info@serenora.nl dan krijg je nadere informatie zoals hoe en wanneer.


*) een online meditatie vervangt een bezoek aan een arts niet.website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2021, Ria Feskens webhosting, Domeinstad