Moorea tien jaar later; is er iets veranderd? (Klik hier voor deel 1 over Paaseiland).

 
Beste Lezer,

Deel twee van tien jaar later; is er iets veranderd? Het tweede eiland dat we tien jaar geleden aandeden was Moorea, ook in de Stille Oceaan naast Papeete (Tahiti). Dit hartvormige eiland is omgeven door een levend koraalrif. Het eerste wat ik voelde toen ik op Moorea aankwam, was dat mijn hartchakra positief reageerde op de mooie zachte vrouwelijke energie.

Serenora schrijft:
  • Is er op Moorea iets veranderd?
februari 2018
nummer 145 deel II


Je ontvangt deze mail als gratis abonnee van

Serenora Schrijft:

 
KOMENDE ACTIVITEITEN:
 
HOME | PRAKTIJK | ENERGETISCHE REMEDIES | BEWUSTWORDINGSKAARTEN | GELEIDE MEDITATIES |TOPICS | SERENORA SCHRIJFT: | AGENDA | TARIEVEN | CURSUS | CONTACT |

maandag 9 april 2018. Wegens de lange winter begint de cursus ‘energetisch voelen’ pas in april. Het is een spirituele reis langs 64 magische kaarten, waarbij elke dag een andere kaart onder de aandacht komt. Er is nog plaats. Mail me als je mee wilt doen of als je niet weet of het wat voor jou is: info@serenora.nl.

elke maand: op afspraak 'behandelingen' en ondersteuning speciaal op spiritueel gebied. Informatie hierover vind je op de website.


Te Koop:
  • Hoogenergetische bewustwordings kaartenset voor € 31,75 bij mij te bestellen.
  • De set ligt nu ook in de winkels of is te koop via Bol.com. Wil jij helpen om deze sets te verkopen?  Vraag naar de boekhandelskortingen.
  • Energetische remedies in de homeopathische verdunning D12; om in een hogere energetische trilling te komen en te blijven en om blokkades op te ruimen.

 
Artikel: Moorea tien jaar later; is er iets veranderd?
 

Moorea is wat oppervlakte betreft kleiner en heeft viermaal zoveel inwoners als op het Paaseiland. In januari is het daar warmer (ook de oceaan) en  veel groener met veel bloemen, maar wél met meer regendagen. Op dit eiland is niet alleen Frans de voertaal, het gaat er ook op z’n Frans aan toe. Alles wat in een Franse supermarkt te koop is, tref je daar ook aan zoals stokbroden, croissants, ganzenlever, veel plastic tasjes en overal internationale muziek.

Ik had hetzelfde resort geboekt en op de naamgeving na was het daar ook niet veranderd. In het koraalrif onder de bungalows zwommen nog steeds de meest exotische vissen. Ze waren heel gemakkelijk vanaf het kleine strandje met een snorkel te bekijken.

En dan op naar de dolfijnen. Ook hier was het eigenlijk nog hetzelfde. De aanwezige drie dolfijnen zijn net als circusdieren goed getraind en laten - voor beloningen - hun kunstjes aan de toeristen zien. Ze bereiken, mede door de goede verzorging, voor dolfijnen hoge leeftijden (30-40 jaar).

Wat betreft de missie die ons tien jaar geleden naar Moorea bracht, daarvan heb ik als toerist niets meer kunnen ontdekken. Het energetische werk wat we daar toen deden is werkelijk etherisch gebleven. Het heeft wel invloed op de mensheid, maar niet specifiek op het eiland Moorea of haar bewoners.

Het teruggaan naar de plaats waar de spirituele reis met Drunvalo Melchizedek begon, heeft mij veel opgeleverd. Naast prachtige contacten, mooie energieën en een enorme jetlag haha, ben ik in de bijna vier weken dat ik alleen was veel dichter bij mijzelf gekomen, daar kan geen klooster tegenop. Op de vraag of het de moeite van die enorme reis waard was,  kan ik alleen maar met ja antwoorden.

Bedankt voor het meelezen en heb je ook iets op je lijstje staan? Ik zou zeggen, ga ervoor!


Ria Feskens, Serenora, februari 2018.

 
Praktijkinformatie
Serenora
KvK 20141557
Oisterwijk
info@serenora.nl - info@detaalvanhetlicht.com
www.serenora.nl - www.detaalvanhetlicht.com
Nog meer Topics staan op de website. 
Aanmelden als nieuwe abonnee.
Afmelden voor deze mailingen.
Gegevens wijzigen.
 
 

Help mee om de mailinglijst te vergroten. Stuur de brieven door. Nieuwe abonnees zijn welkom.