HOME | PRAKTIJK | ENERGETISCHE REMEDIES | WEBSHOP | BEWUSTWORDINGSKAARTEN | GELEIDE MEDITATIES | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT: | AGENDA | TARIEVEN | CURSUS | CONTACT |  

Meld je hier aan voor de volgende gratis mail van Serenora Schrijft:.
voornaam
achternaam
Email
 

 
  <

 
 
 
Ken jij de voordelen al van activiteiten op afstand?  
Beste Lezer,

Allereerst voor iedereen de beste wensen! En laten we hopen dat het een gezond, blij en ook een mooi spiritueel jaar zal worden. In dit jubileumjaar - 20 jaar Serenora - zijn er volop online activiteiten voor jullie gepland en we beginnen met speeddaten.

Ook hoop ik dit jaar een tweede tarotset nieuwe stijl (nummer 65 tot en met 128) te kunnen presenteren. Volgende keer meer hierover.

In deze mail van Serenora Schrijft:
 • Healing of meditatie op afstand; is dat alleen voor goedgelovigen?
 • Drie belangrijkste kosmische wetten waar mediums zich aan moet houden.
januari 2019
nummer 157

Je ontvangt deze mail als gratis abonnee van

Serenora Schrijft:

om je waardering te laten blijken:

Bunq.me


 

KOMENDE ACTIVITEITEN:
 
HOME | PRAKTIJK | CURSUSAANBOD | WEBSHOP | TAROTKAARTEN NIEUWE STIJL | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT:| MEET & GREET | AGENDA | TARIEVEN | SPEEDDATEN MET JE GIDSEN | CONTACT.

di 8 januari 2019 onlinecursus Speeddaten met je Gidsen  6 weken 100,- .
zo 13 januari online mediteren gratis.
ma 11 februari onlinecursus Zoek je missie op aarde.  8 weken 125,- .

Paranormale consulten in een prieeltje.
Om een afspraak te maken kun je mailen naar info@serenora.nl.

Online behandelingen: hiervoor hoef je de deur niet uit, de behandeling is dan op afstand.

Te Koop:
 • VERLENGING FEESTMAAND AKTIE: Profiteer in de maand januari nog van een terugstorting van 5 euro. Als je een set tarotkaarten nieuwe stijl De taal van het Licht bij mij bestelt, koop je de set voor €26,75.
 • Uitgebreide handleiding in boekvorm (A4 formaat) voor €14,95 + verzendkosten. 
 • Energetische remedies in de homeopathische verdunning D12; om in een hogere energetische trilling te komen, te blijven en om blokkades op te ruimen.
 
 
Artikel: Ken jij de voordelen al van activiteiten op afstand?
 
Als je het met een 'nuchtere' hollander hebt over healing op afstand gniffelen ze alleen maar. In hun belevingswereld is dat het summum van zweverigheid en vooral voor naïevelingen die zich op die manier laten belazeren. Dat er draadloze verbindingen tussen apparaten bestaan, is hen door I-Cloud wel bewezen, maar tussen mensen? Kom op! Doe normaal! Dat kan niet volgens hen.

Hebben ze gelijk? Zijn wij zweverige sufferds van wie de fantasie op hol slaat?

Voor ik verder ga met het beantwoorden van deze vraag, moet ik eigenlijk eerst wat uitleggen over healing op afstand. Niet om nog meer goedgelovigen erbij te krijgen (ha ha), maar omdat er niet zoveel over bekend is. Een 'nuchtere hollander' is net als een boer; 'wat hij niet kent, (vr)eet hij niet!'. En in het achterhoofd zit dan ook nog de vraag 'word ik niet opgelicht, of is het een vorm van Mindfuck?'. Dus eerst zien, ervaren en dan pas geloven! Zo dacht ik ook, totdat ik zelf kon voelen wat een collega met me op afstand deed.

Er gebeurt wel degelijk iets tijdens werken op afstand! Het is dus niet alleen voor goedgelovigen of hooggevoeligen.

Sindsdien ben ik 'om!'. Ik richtte een lichttafeltje in en legde de namen van de mensen die een extra steuntje konden gebruiken daarin. Het effect - dat hoorde ik achteraf - was heilzaam voor die mensen.

Hoe het werkt het?

Genezen (healen) op afstand is een eeuwenoude manier waar mediums gebruik van kunnen maken. Een medium (of lichtwerker) is in staat zijn of haar geest (bewustzijn) zover los te maken van het lichaam, dat hij/zij toegang heeft tot een ander, ruimer bewustzijnsveld.

In dat ruimere bewustzijnsveld, dat overal en tijdloos is, liggen bewustzijnspaden die een medium volgt om geneeskrachtige bronnen (reservoirs) te bereiken, die de opgestegen Meesters voor de mensheid hebben gemaakt. Daar kan het medium - die eerst kosmische inwijdingen heeft ondergaan - op afstemmen en de betreffende genezende energie aftappen voor gebruik.

Er zijn enorm veel geneeskrachtige bronnen: Aarde, Dolfijnen, Engelen, Saint Germain, Maria, Maria Magdalena en nog een hele reeks van indrukwekkende namen. Afhankelijk van het bewustzijn van het medium en het aantal kosmische inwijdingen kan hij/zij veel of weinig bronnen ter beschikking hebben. Waarbij opgemerkt moet worden dat hoe hoger een medium kan reiken, hoe beter de kwaliteit van de beschikbare energie is. De inwijdingsrituelen - hier op Aarde gehouden - geven nog steeds geen garantie dat een medium écht is ingewijd.

Een bron kan bereikt worden door symbolen in gedachte te nemen of door bijvoorbeeld heel sterk aan Engelen of een Meester te denken, totdat de energie voelbaar verandert. Eenmaal de juiste bron bereikt, dan stroomt de geneeskrachtige energie via het medium direct bij de verbonden hulpvrager binnen.

Het is ook een groot misverstand om te denken dat op afstand werken energie sturen is. De beschikbare energie is er namelijk meteen, direct, dus zonder afstand! Nadat een medium zijn kwebbelende geest heeft uitgeschakeld moet hij/zij op een juiste afstemming komen. Dat kan op een persoon of dier zijn (dierenfluisteraars), maar ook met het plantenrijk is contact mogelijk.

Meestal worden er namen, foto's of voorwerpen gebruikt (inductoren) om de energetische verbinding sterker te maken. Daarna is de manier van werken eigenlijk vergelijkbaar met een daadwerkelijke energetische behandeling ter plaatse.

Wat er op afstand precies wordt genezen heeft een medium niet in de hand. Een medium kan wel vermoeden of 'doorkrijgen' wat het effect zal zijn, maar de Kosmische krachten en de Ziel van de hulpvrager bepalen wat er gebeurt.

Zo kan het voorkomen dat een medium denkt dat hij iemand helpt om van de fysieke pijn af te komen, het ziekteproces door zijn tussenkomst in een stroomversnelling raakt en er acuut moet worden geopereerd. Dat was de bedoeling van de Ziel, al wordt dit door de hulpvrager (en een beginnend medium) niet begrepen.

Mediums die een healing of reading willen geven moeten zich wel aan een aantal kosmische wetten houden:
1.    Ze mogen nooit
ongevraagd bij iemand iets teweeg brengen (met symbolen, kleuren, licht of energie). Er moet altijd een hulpvraag zijn.
2.    Ze moeten kosmische toestemming hebben (van hogere delen).
3.    Ze mogen nooit zelf bedenken wat een ander nodig heeft.

Een voorbeeld van 'ongevraagde' healing: Een tijd geleden kwamen er twee 'vriendinnen' naar mijn workshop; zij kenden elkaar goed. Ze hadden al heel wat aan spirituele ontwikkeling gedaan en mediumcursussen gevolgd. Ze gingen gezellig van workshop naar workshop. Els (zo noem ik haar in dit verhaal) voelde zich de dag ervoor zo licht in het hoofd en sliep nauwelijks meer. Haar rug deed zeer en ze voelde zich emotioneel in de war. Eigenlijk wilde ze afbellen en vertelde dit aan haar vriendin.

Bertha, haar vriendin besloot daarom om in te grijpen, want anders moest zij alleen. Zonder dat Els het wist en stuurde ze die avond ervoor een heleboel rood naar Els. Ze had immers geleerd dat rugpijn een favoriet symptoom van het eerste chakra was. Daar hoort rood bij! Alleen had ze daarmee - zonder het te beseffen - het probleem nog groter gemaakt. Els voelde zich daardoor nog beroerder, maar kwam toch!


Het bleek dat Els géén last had van een tekort aan rode energie, maar van een teveel! Bovendien hoeft een onderste chakra niet persé rood te zijn! Als je aan een pastel of anders gekleurd chakra een foute felle kleur toevoegt, help je iemand van de wal in de sloot. Gelukkig kon Els via visualisatie het rood afvoeren en ze knapte zienderogen op. Bertha leerde hiervan en zal voortaan alleen op verzoek afstemmen wat iemand nodig heeft en dit niet meer zelf bedenken.

Daarnaast zijn er ook gevaren aan het werken op afstand.

Voor de mediums:
 • Zo kunnen ze gehackt worden. Net als bij internet is het geen vaste verbinding. Er ligt altijd het gevaar van overname door zwarte krachten op de loer. Door veel oefening leren ze die te herkennen en uit te sluiten.
 • Als beginners kunnen ze in het verkeerde bewustzijnsveld terechtkomen en daardoor in het astrale gebied belanden. Daar vertoeven de meeste oplichters en worden ze in de waan gebracht dat ze goed bezig zijn.
 • Er kan op een verkeerde persoon of dier worden ingetuned. Alles wat ze dan zeggen klopt wel, maar niet bij de juiste persoon of dier.
 • Het Ego kan in de weg zitten! Iedereen heeft een Ego (persoonlijkheid) en dat kan soms heel sterk zijn om iets op Aarde neer te kunnen zetten. Daar is niets mis mee. Wel wordt het een probleem als namen van Meesters misbruikt worden om te imponeren.
Voor de ontvanger:
 • Door kwaadwillende mediums kan een vloek (voodoo) overgebracht worden, al komt dit weinig voor.
Als werken op afstand zoveel regels kent en ook niet zonder gevaar is, waarom zou je dat dan willen doen?
 • Geen reistijd of reiskosten voor de cliënt.
 • Het werkt net zo krachtig of soms sterker dan in de praktijkkamer.
 • Het is snel te regelen, zelfs tussen andere afspraken door.
 • Het kost minder tijd en kan daarom goedkoper zijn.
 • Leerzaam, vooral voor het afstemmen, openstellen, ontvangen en waarnemen.
Lees wat een aantal deelnemers schreven over sessies op afstand:

"Er kwam een blauw iets met een witte straal die dwars door mij heen ging. Ik voelde het bij mijn schouderbladen er weer uit gaan. Ik was zo verbijsterd dat ik niet weet hoe het met mijn hart chakra ging, totaal vergeten! Dit was een sessie die niet van deze wereld is. Ik weet niet hoe ik het aan iemand zo moeten uit leggen. Iedereen zou denken dat ik gek ben, maar ik ben er super gelukkig mee. Bedankt Ria."

"Om vijf voor acht voelde ik 'n warme gloed opkomen vanuit m'n onderkaaklijn, welke zich eerst verspreidde naar boven door m'n gehele gezicht en daarna naar beneden door m'n lijf, naar m'n buik en benen. Een hele aangename 'hitte'. En dan heel veeeel gapen, gapen en ik bleef maar gapen gedurende zeker tien minuten en de tranen rolden daarbij over m'n wangen..... Zoals het 'opeens' kwam, zo 'abrupt ' was het over - klaar - En tijdens die ruim tien minuten kreeg ik het heel erg koud, terwijl ik lekker onder 'n dekentje zat. In verwondering zeg ik je Dank, Ria. En tot de volgende keer...."


"In bed liggend voelde ik even voor 11 een zware druk en daarna tintelingen in mijn linkerarm. Vervolgens kreeg ik de indruk dat mijn hartchakra werd opengezet, voelde heel prettig. Ook voelde ik een veegje over mijn neusvleugel en daarna over het puntje van mijn neus."

"Heel veel ervaren in een korte tijd of ik het universum werd ingetrokken en een blij gevoel over me heen kreeg of ik kon vliegen. Kloppend gevoel bij mijn derde oog. Het kloppend gevoel wisselde zich af bij mijn keelchakra. Daar kwam een gedachte bij me op. Ik wil gehoord worden."


Als je dit zo leest klinkt het ongelofelijk en ik moet toegeven voor 'nuchtere hollanders' wel erg zweverig. Toch zijn het stuk voor stuk positieve ervaringen van mensen die normaal in de maatschappij functioneren (leidinggevend e.d.).

Omdat wij in het westen 'afhankelijk' zijn geworden van wetenschappelijk bewijs, krijgt alles wat niet op die manier is aangetoond een ongeloofwaardige status; sterker nog het komt in de hoek van de kwakzalverij en oplichting.

Hebben ze gelijk? Zijn wij écht zweverige sufferds van wie de fantasie op hol slaat?

Nee, dat zijn we niet! Gelukkig laten we ondanks het ontbrekende bewijs ons er niet van weerhouden om het zelf te ervaren en te beseffen dat er veel meer is dan de wetenschap (in hun kinderschoenen) kan aantonen. 'Het gevoel verstaat wat het verstand niet kan begrijpen'.


Ria Feskens, Serenora, januari 2019 (april 2013).


PS Wil je ook een keer een op afstand iets meemaken? Maak dan als lezer gebruik van deze aanbieding om gratis deel te nemen aan een online meditatie (Geen verdere verplichting ).
 
Praktijkinformatie
Serenora
KvK 20141557
Oisterwijk
info@serenora.nl - info@detaalvanhetlicht.com
www.serenora.nl - www.detaalvanhetlicht.com
Nog meer Topics staan op de website. 
Aanmelden als nieuwe abonnee.
voor deze mailingen.
Gegevens wijzigen.

 
 
 

Help mee om de mailinglijst te vergroten. Stuur de brieven door. Nieuwe abonnees zijn welkom.