HOME | PRAKTIJK | CURSUS | WEBSHOP | TAROT | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT: | ENERGETISCHE REMEDIES | AGENDA | SPEEDDATEN | CONTACT | TARIEVEN |

Meld je hier aan voor de volgende gratis mail van Serenora Schrijft:.
voornaam
achternaam
Email
 

 
 
 
Wist je dat veel HSP'ers wel eens iets eten waar ze achteraf last van hebben?  
Beste Lezer,

Wat doet granaatappelextract, groene thee, bamboevezel, snijbiet-of sapconcentraten in ons eten? Het zijn synthetische additieven en naamvervangers voor de 'beruchte' E-nummers of suikers. Ook al klinken deze namen ons bekend in de oren en lijken ze daardoor onschuldig, zijn deze toevoegingen toch net zo onnatuurlijk en chemisch zoals de meeste E-nummers. Lees in dit artikel waarom additieven niet in gezonde voeding thuishoren en HSP'ers er achteraf op reageren!

 In deze mail van Serenora Schrijft:
 • Waarvoor eten we?
 • Misverstand over vitamines en mineralen.
 • Levenskracht bepalen via een bovismeter.
 • Het bewustzijn wordt door voedsel beïnvloed.
april 2019
nummer 160

Je ontvangt deze mail als gratis abonnee van

Serenora Schrijft:

om je waardering te laten blijken kun je een kleine bijdrage doneren:

Bunq.me

alvast bedankt.
 

KOMENDE ACTIVITEITEN:
 
HOME | PRAKTIJK | CURSUSAANBOD | WEBSHOP | TAROTKAARTEN NIEUWE STIJL | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT:| MEET & GREET | AGENDA | TARIEVEN | SPEEDDATEN MET JE GIDSEN | CONTACT.

ma 15 april 2019 onlinecursus vervolg speeddaten met je Gidsen  8 weken 125,- .
di   11 juni 2019 onlinecursus Speeddaten met je Gidsen  6 weken 100,- .
ma 17 juni 2019 onlinecursus Zoek je missie op aarde  8 weken 125,- .

Paranormale consulten in een prieeltje.
Om een afspraak te maken kun je mailen naar info@serenora.nl.
Online behandelingen: hiervoor hoef je de deur niet uit, de behandeling is dan op afstand.

TE KOOP:


Terwijl de eerste set met kaarten in China is verkocht, liggen er stapels nieuwe boeken en kaarten te wachten op de verkoop ervan, want de inspiratie voor nieuwe tafeltjes - en dus kaarten - bleef bij mij stromen.

Het gevolg daarvan is een tweede serie (65 tot en met 128) die er net zo prachtig uitziet als de eerste serie, alleen veel lichter is in haar energetische samenstelling. De energie van deze kaarten kan je op een diepere manier raken. Alsof er kosmische poorten zich openen voor nóg subtielere ervaringen en groei.In het tweede boek inzage exemplaar zie je een uitgebreide 'karakter' beschrijving van de kaart.

Deze vervolgset is in een kleine oplage gemaakt (200 stuks) en een herdruk ligt niet in de verwachting, daarom op = op.
 
De tweede serie de taal van het Licht nummer 65 tot en met 128 koop je nu voor € 29,75


bestellen

behandel & verzendkosten (Nederland) € 4,50

 
Artikel: Wist je dat veel HSP'ers wel eens iets eten waar ze achteraf last van hebben?
 
Eet jij ook wel eens iets waar je achteraf last van krijgt? 80% van de HSP'ers /Lichtwerkers heeft hiermee te maken. Ik noem het spottend 'Lichtwerkersdarmen', want we zijn niet alleen hooggevoelig, ons darmsysteem is dit óók. Veel allergieën en intoleranties komen juist bij HSPers/Lichtwerkers voor. Ons verteringssysteem dwingt ons om op te letten wát we naar binnen werken.

Eigenlijk is er geen eten of drinken nodig om toch gezond te blijven. Dit beweren de mensen die niets (meer) eten en/of drinken. 'Luchthappers' zijn het, die alleen leven van de lucht Jasmuheen schrijft hierover. Je moet wél uren meditatief zuivere prana (levenskracht) inademen. Op aarde is dit bijna niet haalbaar, want er is nog maar weinig zuivere prana beschikbaar. Het ontbreekt ons aan tijd en we zijn allang vergeten hoé we dat moeten doen. Wij moeten onze Chi, onze levenskracht, daarom uit ons voedsel halen.

We eten en drinken gelukkig niet alleen voor de levenskracht, het heeft een belangrijke emotionele en sociale functie. Bovendien denken we dat we van eten vol met vitamines en mineralen gezond leven en dat onze kinderen ervan groeien.

Maar zijn deze aannames nog wel terecht? Zijn er alleen maar vitamines en mineralen nodig? Neem nu een vers biologisch dynamisch worteltje, dat volgens wetenschappers alle benodigde voedingsstoffen bevat. Als het worteltje is verlept, kun je het maar beter laten liggen want dan bevat het voor jou geen enkele levenskracht meer. Erger nog: 'het kost jouw lichaam energie om dit te verteren'.

Niets verwonderlijk, want alles wat leeft (product of voorwerp) heeft een trillingsgetal. Franse wetenschappers ontwikkelden een meetmethode en noemde deze 'Bovis eenheden' om de levenskracht te meten met een pendel of biotensor. Als je een beetje met een pendel kunt omgaan, is dit een prima meetmethode *1). Wanneer een trilling hoger is dan 6.500 Bovis geeft deze energie en zal ons versterken. Een lagere waarde dan 6.500 Bovis kost energie en zal ons verzwakken.

Het is een uitdaging om daarop te letten, want ons verteringssysteem - vooral het darmstelsel - is een bewuste intelligentie en heeft een bijzonder geheugen, dat zelfs de herkomst van water aan haar trilling herkent. Al het voedsel wordt eerst gescand en vergeleken met de inner-databank om te bepalen wat erin zit en waar het vandaan komt. Het zoekt uit welke enzymen, bacteriën en andere stoffen er nodig zijn om uit het voedsel levenskracht (prana) te halen. Het bruikbare wordt in het lichaam opgenomen of opgeslagen, de rest laat los en komt in de wc.

Onnatuurlijke stoffen zoals synthetische toevoegingen, restanten van bestrijdingsmiddelen of gemanipuleerde voeding beschadigen dit prachtige systeem. De darmwand verslijmd en wordt poreus. Ze laat stoffen door die schadelijk zijn voor het lichaam, zo verlaagt de levenskracht.

Eet je biologisch verantwoord - wat veel lichtwerkers al doen - kan tóch het bewustzijn van je darmen in de war raken van samengestelde producten die puur moeten zijn. Als we zelf zuiver bezig zijn, merken we misleiding niet zo snel op: we zijn er niet op bedacht.

Ik neem als voorbeeld een pak kokosnootmelk uit een biologische winkel. Er staat op de voorkant van het pak een afbeelding van een kokosnoot samen met de vermelding: 'Kokosnootmelk, zonder suiker, nature, bio organic, vegetarisch, zonder gluten, zonder lactose'. Je bent grootgebracht met het idee dat een pak melk 100% melk bevat, dus kokosmelk ook, je vertrouwt de winkel en je koopt het voor in het recept.

Misleid: In alle rust heb ik thuis het etiket nog eens goed nagelezen. In dat pak kokosnootmelk (in mijn geval van ecomil) zit maar 85 cc (8,5 %) kokosnootmelk, de rest is water, een verdikkingsmiddel en aroma! Dus niet de 100% die je verwachtte. Je verteringssysteem moet de verschillende ingrediënten detecteren, afbreken en transporteren. De levenskracht uit 85 cc grondstof is te minimaal en weegt niet op tegen de moeite die het kost om dit te verwerken. Het haalt je levenskracht omlaag en je betaalt heel veel voor water met een verdikkingsmiddel.

Hetzelfde verhaal geldt voor vruchtensappen en vele andere producten. De vruchtenpulp komt bijvoorbeeld uit Spanje, Nederlands water, aroma's *2) uit China en dierlijke gelatine om het sap dikker te maken. Dáár word je moe van in plaats dat het je verkwikt. Goedkope wijnen en sterke dranken zitten vól toevoegingen zonder dit te hoeven vermelden op het etiket.

Zelf een kokosnoot openen of een sapje persen levert je wél levenskracht op. En er bestaan óók producenten die wél zorgvuldig hun pakken met 100% sap vullen, daarom moeten we veel alerter zijn als we boodschappen doen. Verhogen van de Boviswaarde doe je eenvoudig met verse tuinkruiden in de gerechten zonder ze mee te koken. Of wat noten en kiemen in een stamppotje.

Een complottheorie: “ons voedsel is bewust gemanipuleerd om de mens ziek te maken”. Of het waar is weet ik niet, maar ik zie wel om me heen zorgelijke ontwikkelingen.

Wist je dat je met dezelfde alertheid óók je bewustzijnsgroei kunt bevorderen (of blokkeren)? Zo was ik in Frankrijk op vakantie: zoekend naar pure biologische producten in de plaatselijke supermarkt. Na honderden meters stellingen vond ik 1 meter met dieetproducten en een handjevol organische voeding.

Binnen 5 dagen na het eten van voedsel met lage trillingen - het enige dat er voor handen was - verloor ik het contact en mijn afstemming op het hogere. Dat doet het dus! Je bewustzijn gaat omlaag via allerlei bewerkingen en toevoegingen (foute E-nummers). Thuis gekomen en na een stevige detox kwam ik gelukkig weer in een betere frequentie. Ik lees nu nóg nauwkeuriger de etiketten, want ik wil mijn zorgvuldig opgebouwde bewustzijn niet kwijt. Ik gebruik bijna 10 jaar als leidraad: 'Wat zit er in uw eten?', een handzaam boekje (ook als app) waarin je schadelijke toevoegingen kunt opzoeken.

Producenten zijn slim, ze merken: producten met veel E-nummers verkopen minder goed. Ze zijn nu massaal bezig hun labels te cleanen. Voluit opschrijven of natuurlijke namen gebruiken zoals 'grantaatappelconcentraat' voorkomt die weerstand. Lezen we bij stimorol en vele andere kauwgoms E 950, E 955 en E 951 dan gaat er misschien een lampje branden. Geen idee als er acesulfaam, sucralose, Fenylalanine op staat (als je het al kunt lezen). Wel schadelijk voor de gezondheid volgens deskundigen.

Je ziet bij 85% van de bevolking dat het wel of niet gezond eten niet boeit. Als het maar lekker is en vooral goedkoop. Massaal dikke brood-bier-buiken is in het straatbeeld normaal en de vele welvaartsziektes neemt men op de koop toe. Zelfs ziekenhuizen nemen het niet zo nauw met gezonde voeding. Het junkfood dringt ook daar door. Lees wat Juglen Zwaan schreef over de voedseladviezen van het Rijnstate kinderziekenhuis.

Volgens hem lijkt het erop dat de voedingsindustrie klanten creëert voor de medicijnindustrie en dat de medicijnindustrie klanten creëert voor de voedingsindustrie.

De Essenen (500 jaar voor Christus) die gezond een fabuleus hoge leeftijd bereikten (120 jaar) lieten via hun spijkerschrift het volgende na: “Doodt niet het voedsel dat gij in uw mond neemt. Want wanneer gij levend voedsel eet, zal het u verkwikken, maar als gij uw voedsel doodt, zal het dode voedsel u ook doden”. Lees: levend = levenskracht.

Als jij ook een hoog bewustzijn en een vitaal gezond lichaam nastreeft, heb ik voor jou wat tips:
 • Weet wát je eet, streef naar puurheid en eenvoud.
 • Zorg voor hoge levenskracht in je voeding.
 • 'Gebruik je gevoeligheid' om die levenskracht te leren voelen.
 • Vermijd suiker, foute E-nummers, vruchtenconcentraten, glucose, fructose.
 • Neem geen voeding gemaakt van pulp of concentraat.
 • Filter en vitaliseer *3) je eigen water.
 • Gebruik géén magnetron of inductie koken.
 • Pas op met overdrijven, maak er geen fobie van!
En als je nu het idee krijgt dat je het helemaal verkeerd doet met jouw voeding, is dát het begin van de verandering.

Ria Feskens,  Serenora, april 2019.


 
*1) bijlage eenvoudige Bovis meter.
*2) Let op!: natuurlijke aroma's zijn gemanipuleerd.
*3) De taal van het Licht heeft kaarten om water te vitaliseren.
 

Praktijkinformatie
Serenora
KvK 20141557
Oisterwijk
info@serenora.nl - info@detaalvanhetlicht.com
www.serenora.nl - www.detaalvanhetlicht.com
Nog meer Topics staan op de website. 
Aanmelden als nieuwe abonnee.
voor deze mailingen.
Gegevens wijzigen.

 
 
 

Help mee om de mailinglijst te vergroten. Stuur de brieven door. Nieuwe abonnees zijn welkom.