HOME | PRAKTIJK | CURSUS | WEBSHOP | TAROT | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT: | ENERGETISCHE REMEDIES | AGENDA | SPEEDDATEN | CONTACT | TARIEVEN |

Meld je hier aan voor de volgende gratis mail van Serenora Schrijft:.
voornaam
achternaam
Email
 

 
 
 
Wat hebben veel gezondheidsklachten met meridianen te maken?
 
 
Beste Lezer,

In mijn vorige artikel ging het over serieuze problemen door verstopte of verkeerd werkende chakra's. Deze keer gaat het ook over gezondheidsklachten waarvan de oorzaak in de westerse wereld - hoewel alles wijst naar problemen met meridianen - niet wordt gevonden.

Meridiaan problemen herken je vooral aan de grote reeks van klachten. Zo hebben afzonderlijke gezondheidsproblemen in werkelijkheid met elkaar te maken. Bijvoorbeeld: aambeien, artritis, slechte adem, buikpijn, grauwe huid, keelproblemen, chronische verkoudheid, stijve nek-schouder, tennisarm en een treurig gevoel worden allemaal bediend door een en dezelfde meridiaan (dikke darm) die de energie - om welke reden dan ook - niet goed aan- of afvoert.

Kun jij (of je cliënt) ook een lijstje maken waar je allemaal last van hebt? Dan is het goed om dit artikel eens te lezen.

In deze mail van Serenora Schrijft:
  • Meridianen als 'Primo Vasculair System' (PVS) ontdekt.
  • Hoe weet je nu of je met chakraproblemen of meridiaan klachten te maken hebt?
  • Meridianen bewerken met intentie en op afstand.
juni 2019
nummer 162

Je ontvangt deze mail als gratis abonnee van

Serenora Schrijft:

 
KOMENDE AKTIVITEITEN:
 
HOME | PRAKTIJK | CURSUSAANBOD | WEBSHOP | TAROTKAARTEN NIEUWE STIJL | TOPICS | SERENORA SCHRIJFT:| REMEDIES | AGENDA | TARIEVEN | SPEEDDATEN MET JE GIDSEN | CONTACT.


di   11 juni 2019 onlinecursus Speeddaten met je Gidsen  6 weken 100,- .
ma 17 juni 2019 onlinecursus Zoek je missie op aarde  8 weken 125,- .

Na de vakantie:

zo 8 september 2019 begin korte cursus leer chakra's en meridianen op afstand behandelen  3 cursusdagen 75,- per dag.

Paranormale consulten in een prieeltje.
Om een afspraak te maken kun je mailen naar info@serenora.nl.
Online behandelingen: hiervoor hoef je de deur niet uit, de behandeling is dan op afstand.


tarotkaarten nieuwe stijl bestellen

behandel & verzendkosten (Nederland) 4,50

 
Artikel: Wat hebben veel gezondheidsklachten met meridianen te maken?
 
Elf jaar geleden schreef ik al een artikel over meridianen, maar kon toen nog niet vermoeden dat wetenschappelijk onderzoek deze energiebanen in het lichaam via elektronenmicroscopie en scans kon aantonen! Want wat de Chinezen al 2.000 jaar geleden wisten en nog steeds via accupunctuur met succes in hun ziekenhuizen toepassen, dringt deze kennis nu langzaam in de westerse wetenschap door als een 'nieuw anatomisch systeem'. Natuurlijk noemen ze dit systeem geen meridianen - dat zou immers gezichtsverlies zijn - maar 'Primo Vasculair System' (PVS). Voor de duidelijkheid blijf ik het meridianen noemen.

Meridianen werken samen met de chakra's en zorgen ervoor dat de energie door het gehele lichaam stroomt. Er kunnen grofweg 3 dingen mis zijn met je meridianen:

1) Er is teveel energie in een meridiaan. (foto van een meridiaan scan).
2) Er is te weinig energie in een meridiaan.
3) Er is sprake van stagnatie, de doorstroming van de meridiaan is niet goed.

Het zijn flinterdunne kanaaltjes die liggen aan beide zijden in het lichaam vlak onder de huid. Ze zijn gevoelig voor beïnvloeding van buitenaf. Veel therapieën maken gebruik van die sensitiviteit, zoals acupunctuur, acupressuur, voetreflex, shiatsu, cupping, moxa, kleurentherapie, maar ook via intentie is veel te bereiken (lees verderop hoe je dit kunt doen). De ervaring heeft geleerd dat hooggevoelige kinderen - zonder enige kennis van meridianen en met hun ogen dicht - precies in hun lichaam de stroming ervan konden voelen en de juiste banen beschreven. Een cliënt met plotselinge buik- en darmklachten bleek dezelfde dag een kleine chirurgische ingreep te hebben gehad (wrat) waarbij precies de darmmeridiaan was doorgesneden.

Chakra's en meridianen zijn prima indicatoren, die geven de eerste signalen af als er iets mis gaat. Voor de boel vastloopt - en het is dan eigenlijk al te laat - zijn er verschillende aanwijzingen vanuit het lichaam die de meeste mensen - en ook de artsen - helaas niet begrijpen. Het gevolg is dat de opeenstapeling van kleine klachten uiteindelijk tot uitval zal leiden.

Ook al zou je naar je lichaam willen luisteren, hoe weet je nu of je met chakraproblemen of meridiaan klachten te maken hebt? Om daarvan een voorstelling te maken kun je misschien het beste aan onze rivieren denken. Als een grote rivier is geblokkeerd, zal dit niemand ontgaan en zijn de gevolgen ernstiger dan de verstopte boerenslootjes in het achterland die bijna aan de aandacht ontsnappen, maar wel degelijk ertoe doen. Daarom denk je bij geblokkeerde chakra's direct aan serieuze medische problemen, terwijl met meridiaan klachten nog wel valt te leven en het negeren van de lichamelijke ongemakken ligt - als het druk is en ongelegen komt - nogal voor de hand en een (verslavende) pijnstiller is gauw gepakt.

Pijnen veroorzaakt door chakra of meridiaan problemen vinden geen erkenning bij de gevestigde medische orde. Volgens de westerse geneeskunde bestaat er geen bekende anatomische basis voor de meridianen, bovendien stellen zij dat alles 'strikt wetenschappelijk bewezen moet zijn'. Zou de ontdekking van het 'Primo Vasculair System PVS' (lees meridianen) voldoende zijn om hier verandering in aan te brengen? Zouden ze na elke operatie waarbij meridianen worden doorgesneden in de toekomst deze via acupunctuur weer op gang brengen? En zou er in de spreekkamer eerder aan meridiaan klachten worden gedacht? Het zal een besparing op het gezondheidszorgbudget zijn en de medicijnverslaving een halt toeroepen.

Om je een idee te geven welke gezondheidsklacht *) met welke meridiaan is verbonden, klik je op de meridiaan bijlage. Op die lijst (nog uit mijn studietijd) kun je in één oogopslag zien of je gezondheidsklacht (of die van je cliënt) erbij staat en naar welke meridiaan deze verwijst. Vervolgens kun je bij de betreffende meridiaan opzoeken welke klachten er nog meer veel voorkomen met die meridiaan. Wijst alles in die richting is het zinvol om daarmee rekening te houden.

Maar nu iets over meridianen bewerken met intentie. Tijdens een seminar van de Master in acupunctuur Jim Green leerden we van hem om de meridianen met intentie te beïnvloeden en daarmee meteen resultaat te boeken. Zoo simpel, géén naalden, géén theoretische kennis, alleen met een zuivere aanwezigheid en focus meridianen behandelen. Eigenlijk kan iedereen dit leren. Deze aanpak is nu verder ontwikkeld en op afstand toe te passen.

Om deze kennis over te dragen geef ik na de vakantie een cursus 'leer chakra's en meridianen op afstand behandelen' . Het kan precies bij je passen om deze eenvoudige technieken te leren om jezelf en anderen ermee te helpen.

De volgende nieuwsbrief komt na de vakantie. Fijne tijd.

Ria Feskens, Serenora, juni 2019.
 

 

 

*) gezondheidsklachten die je niet vertrouwd bespreek je natuurlijk eerst met je huisarts.
 

Praktijkinformatie
Serenora
KvK 20141557
Oisterwijk
info@serenora.nl - info@detaalvanhetlicht.com
www.serenora.nl - www.detaalvanhetlicht.com
Nog meer Topics staan op de website. 
Aanmelden als nieuwe abonnee.
Afmelden voor deze mailingen.
Gegevens wijzigen.

 
 
 

Vond je dit een leuk artikel? Deel het in jouw socialmediagroep of stuur het door. Bedankt!