Betekenis, informatie, uitleg, bedoeling van de kaarten

Heb je een kaartnummer? Zoek dan hier verder.

Geschreven oktober 2016; laatste bewerking augustus 2022

KAART 13 tot en met 24

Klik op een afbeelding voor de volledige beschrijving.


13. Labyrintlabyrint

In te zetten: om de juiste weg te wijzen en verdwalen in gedachtenvormen te voorkomen. Voor verbindingen en contact met de puurheid van het Universum. Om vastgeroeste patronen te doorbreken. Voor de mensen die tijdens meditaties makkelijk verdwalen in het Universum.
14. Scarabeescarabee

In te zetten: om het zelfherstellend vermogen aan te wakkeren. Om geluk te brengen. Voor schoonmaak tot in de allerhoogste sferen. Om energie opnieuw tot leven te brengen. Om energie te transformeren en een hoger bewustzijn binnen het bereik te brengen.
15. Zonneradzonnerad

In te zetten: om productiviteit te stimuleren. Om de subtiele energielichamen te reinigen. Om ruimte te maken en te openen voor iets nieuws. Om dynamiek te brengen bij mensen die niet goed zijn in het opruimen.
16. Cirkel van verbindingcirkel van verbinding

In te zetten: voor sociale contacten. Om verbindingen te herstellen, uit te breiden of aan te leggen met de aarde, met de kosmische krachten en met het sociale netwerk. Om gevoelens van eenzaamheid te bestrijden.
17. Plantenrijkplantenrijk

In te zetten: om contact te maken met de natuur. Voor hogere spiritualiteit. Bij gebrek aan ademruimte. Bij te weinig omzetting van (spirituele) kracht in materie. Om af te stemmen en te verbinden met de aarde en met het hogere. Om spanningen los te laten.
18. Stressreleasestressrelease

In te zetten: als stressreductie. Als voorbereider voor hogere frequenties. Om het lichaamsbewustzijn een duwtje te geven. Bij personen die onvoldoende fysieke signalen naleven, of zelfs negeren en niet goed voor hun lichaam zorgen.
19. Buitenaardse codebuitenaardse code

In te zetten: om door te groeien. Voor buitenaardse contacten. Om energielichamen en het hart op te vullen vanuit een krachtige hogere bron. Voor geruststelling tijdens de groei.
20. Levenspadlevenspad

In te zetten: voor nieuwe mogelijkheden en de moed om nieuwe wegen in te slaan. Bij personen die zich teveel hebben gehecht aan materie (geld, huis, baan, status). Bij het onvermogen van de persoon om zijn of haar schat (passie) te vinden. Voor personen die veel onrust in het hoofd ervaren. Als processen zijn vastgelopen door (onbewuste) angst om verkeerd te kiezen (keuzestress).
21. Nachthemelnachthemel

In te zetten: om een glimp te ervaren van de terugkeer van het Licht. Voor een weids ruimtelijk gevoel en daarmee het bewustzijn te vergroten. Om tijdens meditaties snel in de vertraagde hersengolven (4-8 Hz.) te komen. Bij inslaapproblemen.
22. Dolfijndolfijn

In te zetten: als hulp bij het leren vertrouwen op eigen kracht en intuïtie. Voor het kunnen omgaan met hoge vibraties. Om eenzaamheid te bestrijden. Om zorgen van zich af te laten glijden. Voor overgave aan de kosmische intelligentie.
23. Waterkristalwaterkristal

In te zetten: voor doorstroming van emoties. Om veilig en rustig emotionele blokkades aan te pakken en te genezen. Bij gevoelsmensen om hun emotionele velden in balans te brengen.
24. De taal van het Lichtde taal van het Licht

In te zetten: voor het openen van het kruinchakra. Om te verbinden met het hogere. Om kaken, nek en schouders te ontspannen. Bij sceptische mensen die mogelijk voor het eerst met kosmische kracht in aanraking komen.De voorbeelden en beperkte beschrijvingen geven slechts een idee van de kaarten. Een complete set biedt veel meer! Met de aanschaf van een eigen set help je mee om het 'Licht' van de kaarten op de aarde te verspreiden.   


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
 
Ria Feskens, Serenora,

 

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2022, Ria Feskens webhosting, Domeinstad