Reacties op de Taal van het Licht

Mandala

Geschreven november 2018, laatste bewerking augustus 2022.


Spontaan en vrijwillig door verschillende mensen geschreven.


 • "Je hebt echt een juweel van een verdiepings-set gemaakt.
  Chapeau!"
  augustus 2022

 • "Vandaag de laatste 2 sets ontvangen met de post en als een kind zo blij ermee. Leuk ook die kaart als cadeau erbij, die resoneerde gelijk in mijn hart, en waaierde vandaar verder uit, ga zo even de tekst erbij pakken!" juli 2022.

 • "Ik heb de kaartenset ontvangen. Wat zijn ze bijzonder en prachtig! Ik ben er erg blij mee."

 • "Ik blijf het geweldig vinden om gevoelens, emoties en sensaties te ervaren via een kaart. Het was mijn tweede ronde en het verraste mij dat ik soms precies hetzelfde waarnam als tijdens mijn eerste ronde, maar soms juist ook hele andere dingen. De omschrijvingen van de andere cursisten laten mij er ook anders naar kijken of helpen mij om het beter te kunnen omschrijven. Deze cursus heeft mij een verdieping in mijn (energetische) ontwikkeling gegeven". juli 2018

 • "Ik was erg gulzig in het verorberen van al die hoge frequenties. Het is al het hoge op aarde brengen. Elke galactische en aardse invloed van hogere komaf is hierin verwerkt. Zo mooi om te zien dat je geen zijde hebt gekozen en wel alles hebt omarmd wat naar ons als mensheid is gekomen om ons op te voeden naar de next level. Het zijn verbindingskaarten. Sommige kaarten waren geniaal. Veel onthullingen al door alleen heel kort naar te kijken. Het is het enige setje kaarten die het totaalplaatje laat zien'".

 • "Sommige zou ik al uit willen vergroten en op willen hangen".

 • Hij zei: "Ik voel dat er veel energie in zit en dat het van een hoge trilling is. Dat zal niet iedereen aankunnen. De taal van het Licht, dat is precies wat het is!'".

 • "Hallo Ria, Wat een verrassing vandaag op mijn deurmat! Je set “De taal van het Licht” en ook nog met mijn lievelingsthee erbij. Dank je wel!".

 • "De doos, de kaarten, het boekje, alles ziet er prachtig uit. De energie begon meteen te stromen bij me. Ik werd er erg blij van! Nogmaals dank. Dat de kaarten eenieder mag vinden die de taal van het Licht mag gaan voelen en laat spreken. Hartelijke groet"".

 • "Ik blijf me iedere keer weer verbazen over de intensiteit van je kaarten. Direct gebeurt er iets met mij en voel ik mij emotioneel worden. Zo ontzettend krachtig je kaarten. Bizar en bijna niet te bevatten.".

 • "De kaarten heb ik al in mijn bezit sinds september 2016 en gebruik ze regelmatig, ook in groepjes. Ik bemerkte dat Tarot niet meer zo werkte, wel als ik voor een ander een kaartje trok, maar niet meer voor mezelf. Had er geen binding meer mee. Ik hoef maar aan jou kaarten te denken en ik voel me verbonden met de energie die ze uitstralen. Heel fijn als ik eens een dip dagje heb. Mijn kleindochter van 8 jaar vroeg er vaak naar, (ze liggen gewoon in de kamer) maar vond het niet iets om een spelletje mee te doen. Voor mij voelen ze heilig en moet met eerbied behandeld worden. Tot een paar weken geleden, ik haalde ze uit het doosje en zei tegen haar, neem de kaarten in je handen en probeer ze te voelen. Ze ging helemaal stralen en zei, ik word helemaal blij van binnen. Nu trekken we samen regelmatig een kaartje". mei 2018.

 • Hoi Ria,
  "Ik vind het nog steeds geweldig, ik verbaas me regelmatig over wat ik zie, herken en voel. Soms kan ik het gevoel niet altijd goed omschrijven en dan komt jouw tekst en dan valt het kwartje. Dus bij mij gaat het goed....vooral kaart 17, in dat gevoel wilde ik wel de hele dag blijven....heerlijk was dat.....kaart 15 ook trouwens".
  "Ik hoop dat iedereen er zo van geniet".


 • "Wat ik wil delen over de cursus is dat ik het verrassend vond/vind dat een kaart sowieso te voelen is, daar had ik geen idee van. Ik was ook verheugd dat ik dat op allerlei manieren mocht voelen (temperatuur, gemoed, sensaties, etc) en dat het heel vaak overeenkwam met jouw uitleg die ik naderhand ontving, fijn om die bevestiging te krijgen. Voor mij betekent dit een groei op het gebied van voelen en ervaren. Dus ik ben er heel blij mee!"

  de-taal-van-het-licht
 • "Een mooie reis was het langs de kaarten! Vooral tegen het einde kregen de kaarten steeds meer betekenis. In het begin denk ik dat het nog wennen was aan het voelen, maar op een gegeven moment lijkt het vanzelfsprekend, alsof je met de kaarten communiceert. Erg mooi en leerzaam! Nu ook een betere verbinding met de kaarten, waardoor ze meer effect zullen hebben dan als ik dit zelf had gedaan. Ik ben heel benieuwd naar de vervolgkaarten. De bijeenkomsten zijn zeker een meerwaarde! Helaas heb ik er maar eentje bij kunnen wonen, maar het effect was duidelijk merkbaar".

 • "De hele reis door de kaarten hebben mij meer vertrouwen gegeven in wat ik voel en hoe genezend deze kaarten werken zowel bij cliënten en zeker bij mezelf. Jouw duidelijke duiding van de kaarten vergrote het vertrouwen in wat ik voelde en ook wat er opgeruimd mocht worden. Ze geven je een fijne ondersteuning gedurende de dag, hoe pittig het soms ook was. Absolute aanrader als je jezelf meer wilt leren waarderen".

 • "Mijn ervaring met het voelen van de kaarten. Allereerst vond ik het fijn om te doen, door elke dag te voelen wordt het een vaste gewoonte en merk je ook dat het steeds beter gaat. Het geeft ook zelfvertrouwen om later in de beschrijving terug te lezen wat je gevoeld hebt. Hierdoor ga je meer op je gevoel vertrouwen en ga je uit je hoofd. Door het met een groep te doen en te delen lees je ook de ervaringen van de anderen, soms vergelijkbaar soms heel anders. Hierdoor word je ervan bewust dat het om je eigen gevoel/ervaring gaat, er is geen goed of fout maar wat je zelf waarneemt. Zelf voelde ik altijd eerst en stuurde het via de WhatsApp voordat ik de ervaringen van de anderen ging lezen, zo voorkwam ik dat ik misschien per ongeluk toch iets van een ander mee zou nemen in het 'voelen'. Ook de bijeenkomst (ik kon er slechts 1x bij zijn) was een mooie aanvulling".

 • "Deze keer kan ik beter voelen wat er gebeurt omdat ik nu meer ervaring heb met wat je zoal van een kaart kunt voelen. En daardoor kan ik het ook beter omschrijven. Door mee te lezen met alle ervaringen van iedereen heb ik ook meer woorden gekregen waarmee ik het gevoel van de kaarten kan beschrijven. De snelheid van voelen is niet veranderd".

 • "Hoi Ria het was voor mij een fijne ervaring te beseffen dat ik zo gevoelig ben, sta er versteld van dat je de energie van een afbeelding zo'n reactie in je lichaam te weeg brengt. Het brengt letterlijk iets in beweging, bij de ene kaart voelde ik me open gaan bij de andere werd blijdschap aan geraakt, en bij een derde kwam ik helemaal in mijn zijn terecht. Iedere kaart bracht iets in beweging de bewegingen die steeds terug komen werden intenser. Het bijzondere is dat dit steeds dieper door werkt. Ria bedankt voor de mooie kaarten en de fijne diepe ervaringen".

 • "Mijn ervaring van energetisch voelen als ik 1woord zou gebruiken WAUW. Ik heb de cursus gedaan voor meer in mijn voelen te gaan en te kunnen vertrouwen ervan. Ik had geen idee dat deze cursus zoveel met me zou doen. De kaarten zijn super STERK. Door het dagelijks invoelen van de kaarten heb ik mezelf leren voelen. 2) mezelf leren kennen. 3) leren beter en hoger me te verbinden. 4) in het dagelijks leven dichter bij mezelf blijven en meer verbonden zijn met alle gemak. Op het einde van de cursus voel ik dat ik een hogere trilling bezit, gevoeliger in positieve zin in de dagelijkse omhang in de verschillende relaties van het leven. Ria ik ben dankbaar voor deze beleving".

 • "Super hoe we geëvolueerd zijn om het verschil te voelen, altijd al geweten dat het magische kaarten zijn. DANKBAAR". november 2017.


 • "Hallo Ria, Ik wil je toch even laten weten dat ik blij ben met de kaartenset, het werkt zo bijzonder mooi..... Nu heb ik al meerdere malen kaart 61 getrokken...... zo 'n mooie energie. Voelt als thuiskomen, mag steeds dichter bij m 'n kern komen.... dankbaar voor. Dank je wel voor het werk wat jij doet",  Ria Feskens, Serenora,

   

  website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2022, Ria Feskens webhosting, Domeinstad