Om anderstaligen tegemoet te komen is het kleine boekje dat bij de eerste kaartenset inbegrepen is vertaald: Ik zoek nog wel een vrijwilliger die mij met het Chinees kan helpen.


Le petit livre en Française


The small book in English.


这本中文小书.

TE KOOP:

Een persoonlijke energy boost om de negatieve effecten van een winterdip stevig binnen de perken te houden, want energetische remedies zorgen voor een constante aanvoer van hoogfrequente specifieke energie in de auralagen. Het is dan of de zon langer voor je blijft schijnen.
 


Bestel online je eerste eigen kaartenset 1 tot en met 64, verpakt in een doosje samen met een handzaam boekje voor nog geen twee kwartjes per kaart. klik om de uitgebreide handleiding (A4) 1 tot en met 64 te bestellen (inzage exemplaar)
Neem je voordeel met een all-in pakket. Je ontvangt de eerste en tweede serie kaarten, boeken en een persoonlijke remedie.
 
 
 


Bestel de kaarten 65 tot en met 128 in een satijnen zakje voor minder dan 0,50 per kaart, met een beknopte uitleg op de website. klik om de verdiepende handleiding (A4) 65 tot en met 128 te bestellen (inzage exemplaar)
Bestel een persoonlijk gechannelde energetische remedie
 
 


website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2021, Ria Feskens webhosting, Domeinstad