homeopathie, natuurlijk, gelijke met gelijkende genezen

Met homeopathie ben je beter af dan je denkt!

homeopathie en Kosmische decodering

Geschreven december 2015; laatste bewerking januari 2024

Wanneer is iets klassiek homeopathisch?

Op een vakantie kwam ik in aanraking met homeopathische EHBO. Ik was door een wesp gestoken. Pijnlijk, dat wel, maar ik was niet de enige. Heel veel mensen werden die zomer gestoken en een homeopathische wespenremedie 'Apis' ging van tent naar tent. Het was weliswaar geen 'evidence- based' geneesmiddel, maar werkte wél bij iedereen en snel ook.
  1. Werkt homeopathie net zo snel als andere medicatie?
  2. Hoe helpt homeopathie de gevoelige personen (art. 5)?
  3. Hoe zit het met bijwerkingen?
Ik kwam er om te beginnen achter dat wij, net als de vele aanbieders van 'alternatieve' producten, alles op één hoop vegen: Bachbloesems, celzouten, etherische oliën, tincturen van planten en bloemen, supplementen of valeriaan uit de supermarkt, we noemen het allemaal homeopathisch. Deze middelen helpen vaak goed als een kruidengeneesmiddel, maar strikt genomen is het géén homeopathie, want de werking op het diepe niveau is totaal anders.

Klassieke homeopathische middelen zijn energiemedicijnen die direct dóór het auraveld inwerken op het fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele lichaam.


Het komt er vooral op aan dat de juiste stof in de juiste verdunning en met de juiste frequentie wordt toegediend. Hierdoor ontstaat een bewegende transformatieve substantie (plasma-achtige energie) waardoor het lichaamseigen regulatiesysteem wordt geactiveerd. De verdunde stoffen roepen in feite kunstmatige ziektes of kwalen op, overeenkomend met de gelijksoortige natuurlijke ziektes waar iemand last van heeft en doven op deze manier uit. Twee dezelfde ziektes kunnen namelijk niet gelijktijdig bestaan.

De juiste stof voor homeopathie wordt gevonden via de similiaregel, waarbij het gelijke met het gelijke wordt behandeld. Zo geven bijvoorbeeld het snijden van uien prikkende ogen en een loopneus. Ben je ziek met prikkende ogen en een loopneus, dan werkt een ui onder het bed heilzaam, dat is het gelijke met het gelijke bestrijden.

Het oermateriaal bij homeopathie kan van alles zijn: het kan gewonnen worden uit het planten-, dieren-, insecten- of mineralenrijk, maar kan ook worden gemaakt van ziekmakende organismen zoals bacteriën, schimmels, virussen of ziektes. Er zijn wel 3.000 middelen beschikbaar, waarvan sommige al eeuwen geleden zijn vervaardigd.

Van het oermateriaal maakt men een verdunning in gedistilleerd water (art. 99) of alcohol, maar dat gaat wél gepaard met ritmisch kloppen op een veerkrachtige ondergrond (potentiëring). Door het kloppen worden de materiedeeltjes (moleculen) stukgeslagen in (nano)partikels en de informatie van de stof overgedragen op het water (of alcohol). Dit blijft in het geheugen hangen, ook al is er geen molecuul meer meetbaar. Hoe vaker er wordt verdund en geklopt, hoe hoger de potentie is, des te hoger het bereik in de aura.

  Een D1 potentie (de allerlaagste) is één druppel oerstof en 9 druppels water/alcohol en twee keer schudden (geklopt). Een D2 potentie is één druppel van de reeds verdunde D1 met 9 druppels water en weer twee keer kloppen. Elke verdunning krijgt een hoger cijfer. Deze D potenties zijn geschikt voor iedereen en werken op de lagere auralagen en vooral op pure fysieke klachten.

  De C potentie wordt het meest gebruikt. Hierbij is de verhouding 1 druppel basis en 99 druppels water en wordt er veel vaker geschud. Deze worden dikwijls ingezet schudmachine homeopathiebij klachten op geestelijk niveau en werkt via de middelste auralagen.

  LM potentie is 1:50.000 druppels en wel 100 schuddingen. Dat schudden en verdunnen van deze hoge potenties doet een homeopaat niet zelf hoor (haha), daar zijn machines voor. Deze middelen worden ingezet bij hoger bewustzijn en als hoogste potentie in een reeks. Ze werken uiteindelijk door in alle lichamen.

Het vinden van de juiste stof en de passende verdunning (potentie) lijkt in de klassieke homeopathie soms op het oplossen van een cryptogram. De karakteristieke symptomen van de persoon én die van het middel moeten matchen met de symptomen en het ziektebeeld. Er zijn soms wel 60 middelen voor één symptoom beschikbaar! En dan weten we nog niets over welke potenties en hoe vaak er moeten worden gebruikt.

Bij chronische klachten is het zelf genezend vermogen niet in staat klachten op te lossen, waardoor ze gaandeweg erger kunnen worden. Het is dan zinvol om een homeopaat te bezoeken. Het kan soms wel even duren voor het juiste middel is gevonden.

Nu zijn er talloze (hoog)gevoelige mensen die metéén voelen wat een middel doet:
“Ik voel direct een reactie wanneer ik een middel inneem en afhankelijk van de manier van innemen is deze reactie sterker en specifieker.”

En er zijn mensen die een snelle methode gevonden hebben om het juiste middel te vinden:
“Ik gebruik altijd eerst homeopathische medicijnen. Deze werken bij mij altijd, want meestal laat ik bij een bioresonantie therapeut de medicijnen die ik ga gebruiken checken en de dosering afstemmen.”

En als ze eenmaal gevonden zijn:
“Het werkt KEIgoed homeopathie bij me. Ik heb mezelf ook een homeopate gevonden hier die werkt op Zielsniveau. Zalig. En elke keer dat ik start met een kuur zijn er verschuivingen in mn leven. Ik voel me als het ware veranderen ; )”.

  1. Werkt homeopathie net zo snel als andere medicatie?

  Een andere vergissing die ik maakte was dat ik dacht dat het lang zou duren voordat het werkte. Volgens de homeopaten zelf werken hun middelen net zo snel als een (chemische) pijnstiller. Bij acute klachten zoals griep, verkoudheid, blaasontsteking of insectenbeten en andere sterke klachten zijn juist homeopathische middelen heel snel en effectief. Dan wordt het zoeken naar de persoonlijke signatuur losgelaten en tellen alleen de ziekte symptomen. Er zijn handige homeopathische EHBO LM1 dozen met beschrijving in de handel voor thuis en op reis.

  2. Hoe helpt homeopathie de gevoelige personen?

  Het werkt vooral bij volwassenen, kinderen en dieren met een vitaal systeem. Door hun vaak gezonde levenswijze beschikken zij daarover. Er is vooral baat bij de klachten die veel onder gevoelige personen voorkomen zoals: slaapstoornissen (art. 1), angststoornissen, depressie (art. 20), chronische vermoeidheid, oorsuizen, hoofdpijnen (art. 2), verslavingen, moeite met loslaten, te veel binnen krijgen en natuurlijk nog veel meer.

  3. Bijwerkingen:

  Homeopathische middelen hebben geen hulpstoffen en daardoor strikt genomen ook géén bijwerkingen. Ze zijn in dat opzicht veiliger dan reguliere medicatie. Wél geeft het lichaam een reactie op de kunstmatig opgeroepen ziekte (of klacht). Deze verergering voelt vaak 'anders' aan en dan is de genezing in werking gebracht (even doorbijten). Bij een te heftige reactie is verdunnen van het middel of even wachten met het innemen de oplossing.
   
Anders zit het met de bijwerkingen van reguliere medicijnen. Regelmatig verschijnen publicaties en boeken van klokkenluiders over de malafide praktijken van Big Pharma, ze lijken op de grootschalige sjoemelsoftware bij auto's. In het boek van Dr. John Virapen en Dr. Peter Gøtzsche worden feiten over medicijnen en het gedrag van Big Pharma genoemd die ronduit schadelijk, zelfs dodelijk zijn voor de mens.

Reguliere medicijnen zijn doodsoorzaak nummer 3! Alleen kunnen we de overleden mensen niet naar de fabriek terug roepen zoals bij de auto's. Miljoenen boetes zijn intussen bij diverse farmaceutische bedrijven opgelegd; ze boeken het af als bedrijfskosten en gaan gewoon door! Dat is ook de reden waarom de homeopathie door hen belachelijk wordt gemaakt. Ze zouden met hun vele niet werkende (dodelijke) medicijnen de hand in eigen boezem kunnen steken.

Voor mij werkt homeopathie snel, effectief (als je het juiste gevonden hebt) blijvend en zonder bijwerkingen. Als je meer wilt weten over homeopathie, is er nu een app te downloaden. Denk je dat er iets ernstigs mis is? Raadpleeg dan tijdig een professional. Slik je (nog) reguliere medicijnen en wil je ook homeopathische middelen gebruiken? Zoek dan een homeopathisch arts die bekend is met beide vakgebieden. Let er ook op of het in je zorgpakket zit.

Update: (nasleep van) Covid-19 is prima te behandelen via Homeopathie, er zijn middelen die 'spikes' (giftige eiwitten van Covid-19 of rMNA-prikken) ontstoren.

LEES OOK: Pijn, kwelling, leed (art. 89).
* De jacht op Ivermectine door Big Pharma, een veilig vroegbehandelingsmiddel tegen Covid-19 waarbij zelfs de `Nederlandse douane werd betrokken om de middelen te onderscheppen` en artsen werden berispt.

Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad