Therapeut en docent bij Serenora

natuurkring

Geschreven november 1999; laatste bewerking maart 2024

Ria Feskens, Senior Lichtwerker, Transhealer, Docent, Gediplomeerd Cranio Sacraaltherapeut, auteur en ontwerpster van energetisch geladen kaarten De taal van het Licht. Klik hier voor diploma's.

Ria ontwikkelde in de afgelopen 25 jaar een eigen manier van werken. Ze ontwierp prachtige kaarten en verbond die als medium met bijzondere - lees spirituele - energieën. Elke kaart heeft een uniek thema en helpt niet alleen om blokkades op te ruimen, zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als spiritueel, maar verhoogt de frequentie voor een betere kwaliteit van leven. Tip: neem in gedachte een getal tussen 1 en 194 en zoek dan de bijpassende kaart: klik hier. Je kunt daar lezen waarom juist dát nummer in je gedachte kwam. Laat me weten of het toepasselijk was.

Ria denkt niet alleen mee over wat je nu dwars zit, maar ook over hoe je eruit komt en zeker over hoe je het voortaan voorkomt. Hoewel ze voorstander is van zelfredzaamheid, zal ze je ondersteunen met haar paranormale inzichten. Dat doet ze al sinds 1999.

Ria is gespecialiseerd in het opleiden van hooggevoelige personen tot professionele Lichtwerkers en het bewust maken van mensen. Ze is een kei in het schrijven van interessante artikelen die vooral met Hoogsensitiviteit te maken hebben. Maar ook een klein boekje Het kleine draakje is van haar hand. Als Lichtwerker heeft ze een frequentietherapie geactiveerd in de vorm van een energyboost waarmee ze de zo verkregen energie op afstand kan verspreiden en mensen helpt die dit nodig hebben (healing op afstand).

Wil je lezen hoe Ria als enige Nederlander met Drunalo Melchizedek op Paaseiland terecht kwam, klik dan op het artikel hierover.

Drunvalo Melchizedek.Paaseiland (Easter Iseland) met Drunvalo Melchizedek 2008.


Waar komt de naam Serenora vandaan? lees het verhaal over Serenora.

"Je bent zo bijzonder en tegelijkertijd zo toegankelijk. Ik word daar vaak verlegen van dat ik daar deelgenoot van mag zijn."


LEES OOK: Mijn verhaal in de piramide


Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad