Diamanten, Meestersjabloon

Waarom zijn Lichtwerkers (art. 36) zo dol op diamanten?

diamant Mozaïek

Geschreven januari 2016; laatste bewerking juni 2023

Bestaan er diamanten lichtsferen?


Regelmatig hoor en lees ik van mensen dat ze het idee hadden dat ze 'ergens' in een lichtsfeer terecht waren gekomen. Een sfeer die volgens hen iets te maken had met diamanten. Naast verwondering en blijdschap overviel hen een grote onzekerheid. Ze vertrouwden hun eigen waarnemingen niet meer en dat is jammer. Mogelijk kan dit artikel daar verandering in aanbrengen.

De diamant, wie kent hem niet? Hij staat algemeen bekend om zijn prachtige schittering, hardheid, duurzaamheid (onbreekbaar), zijn zuiverheid maar vooral om zijn prijs. We hebben er ook allerlei associaties mee zoals: een symbool van liefde en trouw, geneeskrachtige symboliek, rechtschapenheid of beschermer tegen het kwaad.

Als we dan naar onze kennis over een (aardse) diamant kijken, weten velen niet dat de perfecte diamant wordt gevormd uit de geometrische octaëder. Het beste kun je dit voorstellen als twee piramides met de grondvlakken tegen elkaar. De diamant is het enige kristal met volmaakt gelijke vlakken, waardoor ongeacht welke richting licht of energie door het kristal stroomt, het op dezelfde wijze elke kant op wordt geleid. De octaëder wordt daarom ook een geometrisch magisch vierkant genoemd. Een diamant bezit vele facetten waarin het totale lichtspectrum wordt weerspiegeld. Het is daardoor een volmaakte ontvanger en zender voor elektromagnetische velden.

Aftoppen van de octaëder levert de bekende diamantvorm op. Daarnaast produceert een diamant onder druk een elektrische lading. De diamant controleert met grote nauwkeurigheid frequenties. De steen wordt nog steeds in horloges gebruikt om te garanderen dat ze goed op tijd lopen. Natuurlijke diamanten worden diep in de aarde door koolstofatomen gevormd. Synthetische diamanten, haast niet van echt te onderscheiden, komen uit de fabriek.

Wij hebben samen als HSP'ers/Lichtwerkers een haast devote fascinatie en bewondering voor diamanten. diamanten logos
Dat komt voort uit ons onbewust weten. We herkennen de diamantvormen als iets in onszelf. De marketing heeft al eeuwen in de gaten dat we zo gevoelig zijn voor de diamanten structuur en heel wat logo's zijn daarop gebaseerd. Een opleidingsmodule die diamant genoemd wordt, trekt meer deelnemers dan modules met andere namen met dezelfde inhoud.

Diamanten hebben ook esoterische kanten;

  • Ze hebben een eigen bewustzijn en een uniek profiel (net als bij vingerafdrukken).
  • Ze bevatten geconcentreerde lichtenergie en fungeren als interdimensionale doorgang.
  • Ze versterken verbindingen met hoge energieën en bevorderen daarmee spirituele inzichten en helderziendheid.
  • Diamantvormen op aarde zijn prima te gebruiken om in balans te komen of te blijven. We kunnen in de geest of in de verbeelding deze vorm gebruiken om energie te dwingen op een bepaalde manier te stromen en een toestand van evenwicht aan te nemen.
  • Diamanten octaëders maken deel uit van ons menselijk bewustzijn.
dubbele-piramideTip: Visualiseer jezelf in een enorme dubbele piramide, met het centrum in je bekkengebied, vervolgens een gevoel van veiligheid en behaaglijkheid.  

Als we dieper kijken naar de diamant, zien we dat van onze vele auralagen er één bestaat uit een holografische vorm van diamantkristallen. Deze energiestructuur is je Diamanten lichtraster en daar mag je tevreden over zijn.

Want dat lichtraster komt van het unieke basiskristal de octaëder (diamanten meestersjabloon): de bouwsteen, die staat in verband met ons bewustzijn, met ons diepste wezen. Het is de mal voor alle dimensies en bevindt zich, volgens nieuwe inzichten, in de eerste dimensie zonder tijd, ruimte of volume.

Van daaruit geeft het informatiepulsen af aan in de tweede dimensie stromende magnetische krachtlijnen. Die magnetische stromingen, gevuld met de informatie uit de eerste dimensie beïnvloeden de in de materie bestaande elektrostatische (bewustzijns)velden. Dus ons bewustzijn wordt beïnvloed door diamanten! De diamantstructuur is tevens de etherische basis waarlangs ons DNA slingert (bron: David Wilcock).

Diamanten hebben ook een effect op ons gedrag, want de schitterende facetten van het diamanten lichteffect zijn als een soort spiegeltjes voor ons. Alle deelaspecten van het bewustzijn kunnen daardoor worden ervaren en gereflecteerd. Je bent hierdoor automatisch spiegels voor jezelf en voor elkaar. Overigens hebben alle organismen een vloeibaar-kristallijne samenstelling.

Het diamanten meestersjabloon zorgt niet alleen op aarde voor structuur, maar ook in het heelal:


galactische diamant 2 'Ons heelal lijkt op grote galactische super clusters. Deze zijn gerangschikt langs gigantische leegtes die op immense schaal een octaëderstructuur vertonen'. Dit rasternetwerk (universeel bewustzijn) is gemaakt van etherische energievezels (bron: 'afstemmen op de kosmos').

Er zijn een aantal wetenschappers op zoek naar geologisch bewijs dat er een soort diamanten energie vanuit de binnenste kern van de aarde straalt (art. 101). Momenteel is de aarde aan het transformeren en is er een herbedrading (art. 29) gaande. Het raster is sinds 2008 gevormd en werkt door tot in het menselijk energieveld. We merken zelf dat de trillingsfrequentie daardoor toeneemt.aarderaster

De diamant is de kracht van het nu. De octaëder-energie kan met nieuwe energie worden geactiveerd en het lichtlichaam tot volledige ontplooiing brengen. Wij zijn nu eenmaal interdimensionale lichtwezens en de sluiers tussen de aarde en de hemelen zijn dunner aan het worden. Daardoor krijgen steeds meer mensen op aarde ervaringen dat ze in andere sferen zijn geweest.

De onzekerheid of de diamant (licht) sfeer eigenlijk wel bestaat, wordt nog eens aangewakkerd door de censuur op 'zweverige' zaken in de media. Zelfs zoekmachines maken zich hieraan schuldig: er is véél meer bekend, maar haast onvindbaar, dus er is nergens bevestiging te vinden: alleen het gevoel dat overeen komt met de beleving.

Als iemand dan een plotselinge beleving in een lichtsfeer nóg eens wil meemaken, weten ze niet meer hoe ze er kwamen en daarom twijfelen ze ook of het wel zo was! Dit is echter de typische Yinne vrouwelijke manier waarmee iets werd bereikt. Dit valt te vergelijken met heerlijk koken: soms smaakt het zo Goddelijk, maar een precies recept is niet (meer) te achterhalen, het was een beetje van dit en een stukje van dat (haha).

galactische diamant 4De mannelijke Yange manier is wat meer gestructureerd en de inner-diamant wordt als een voertuig gebruikt om contact te maken en toegang te krijgen tot het raster. Daarvoor is een meditatie (op PDF) nodig waarbij naar binnen wordt gegaan. Eenmaal in rust gaat de reis voorbij het magnetische veld en kom je in een bepaalde helderheid terecht. Daar zullen diamanten als geometrische vormen verschijnen of kun je oplichtende facetten van diamanten waarnemen.

Er zijn een aantal mediums die boodschappen doorgeven vanuit die diamanten Lichtsferen, dat kan. Toch is het zo dat gechannelde (art. 96) boodschappen voor 80% niet uit die sfeer komen. Ik raad mensen aan om kritisch te blijven: ook ten aanzien van stenen en mineralen, want tijdens mijn speurtocht naar gegevens stuitte ik op de Herkimer diamant. Die is veel goedkoper, prachtig en heeft een krachtige werking, dat wel, maar het is geen echte diamant waar het juist in de verbinding met hogere energieën om gaat.

Ook Zirkoontjes, Swarowski, Moissanieten en andere in diamantvorm geslepen stenen, missen de karakteristieke diamanteigenschappen, al zijn ze soms niet van echte diamanten te onderscheiden. Nu is het niet zo dat ik iedereen aanraad om diamanten aan te schaffen, maar het zou zo maar eens kunnen dat in een oude juwelendoos toch nog een echt diamantje zit.
Mijn dankbaarheid gaat uit naar Susan Joy Rennison, die als onafhankelijk onderzoeker ons helpt in de zoektocht naar onze essentie.

Reactie op dit artikel: "he hallo met (anoniem) ik had net u artikel gelezen en voel mij nu begrepen kreeg ongeveer 2 jaar geleden een diamanten clusterbol te zien boven en beneden met een diamantenkoord door mij heen als verbinding maar iedereen die ik ken vond dat ik mij dat maar inbeeldde en gaven er een uitleg over waar ik mij niet kon in overeenstemming komen dus ik ben nu heel blij en dankbaar dit te kunnen lezen nu ga ik ook verder op deze verbinding dank je wel groetjes en nog veel liefs".

LEES OOK: Welk (healend) effect heeft het zwemmen tussen de vrije Dolfijnen? (art. 156)


Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad