Geesten, entiteiten, schimmen, spoken, astrale stalkers.

Bestaan er plaaggeesten zonder lichaam?

entiteiten en parallel

Geschreven december 2011; laatste bewerking januari 2024

Geesten zonder lichaam (vroeger spoken (art. 76) nu entiteiten genoemd) zijn in staat om zich bij mensen te manifesteren in beeld of gevoel.
Ik verzeker je, het is soms doodeng!

Als een persoon overlijdt, verlaat zijn geest en ziel (art. 175) (de toeschouwer) het lichaam. Ze worden door onzichtbare verlichte wezens opgehaald om mee te gaan naar een bepaald astraal gebied rond de aarde. De geest en zijn ziel leven daar verder in een andere vorm, meer als geest. In die astrale laag krijgt de geest een overzicht over het doorgemaakte leven. Er kan worden besloten om voor bepaalde inzichten nogmaals te worden geboren (incarnatie art. 108). Normaal gesproken hebben wij als gewone mensen geen toegang tot deze astrale laag waar die zielen als geesten leven. Ook kunnen zij zich niet meer met ons bemoeien.

Het gaat ook weleens fout tijdens het ophalen! Zo kunnen de ophalers bij rampen of ongevallen er niet op tijd bij zijn. Een sterrenpoort kan geblokkeerd zijn of de geest gelooft niet dat hij/zij dood is en gaat niet mee met de begeleiders. Die geesten zijn daardoor aan het dolen geslagen in een astrale laag waar ze eigenlijk niet thuishoren. In die laag kunnen ze wel dichter bij de mensen komen en dat doen ze dan ook gretig, op zoek naar warmte en een nieuw lichaam. Ze proberen zich te laten zien of voelen. Die dolende geesten moeten dan ook naar de laag waar ze thuishoren, waar ze met gelijkgestemden verblijven en veel gelukkiger zullen zijn.  

Bedenk dat bij het zien van vlekken of schimmen, het de helderziendheid (art. 75) is die dan aan het trainen is geslagen. Het is onschuldig, al moet je er wel aan wennen om er niet meer zo van te schrikken. Een beetje meer licht helpt vaak, je ziet het dan minder snel. Het voelen van een koude wind of bepaalde vibratie aan één kant van het lichaam kan ook van je Gidsen (art. 73) of helpers zijn. Om daarachter te komen, kun je telepathisch vragen of ze een stapje achteruit willen gaan. Doen ze dat, dan vraag je ze weer dichterbij te komen, doen ze dat ook, dan heb je grote kans dat ze gekomen zijn om jou te helpen. Als het je te veel wordt, laten ze zich gemakkelijk wegsturen. Zij zullen je nooit bang maken of ergens ingrijpen.

Als ik in de praktijk een dolende geest tegenkom die hier niet hoort, probeer ik deze alsnog naar het licht te brengen. Ik ga eerst een telepathisch gesprek aan en vraag de geest of hij/zij gemerkt heeft dat zij/hij is overleden; en dat het beter is om naar het licht te gaan voor een eigen lichaam. Vervolgens visualiseer ik een lichtbundel vanaf mijn kruin de oneindigheid in en vraag of ze de lichtbundel willen blijven volgen. Het is een vorm van wegwijzen, maar de geest moet zelf willen. Aan de aartsengel (art. 106) Michael vraag ik dan of de geest mag worden opgehaald. Dit is de meest eenvoudige vorm. Dit werkt ook als een partner of ouder uit bezorgdheid voor zijn/haar nabestaanden niet naar het licht is gegaan. Ook die heeft wat bemoediging nodig om zijn/haar individuele reis voort te zetten.


Maar er zijn ook onderwereldfiguren die zeker niet naar het licht willen en die kunnen knap lastig zijn (plaaggeesten).

Uitspraken van cliënten:
  •   "Ik sliep bijna en voelde iemand op me komen liggen, ik woon alleen."
  •   "Ik zag als kind vanuit mijn bedje een grote enge man in de deuropening staan."
  •   "Ik voelde iets in me kruipen en ik kreeg het niet weg."
  •   "Ik hoor stemmen en ze houden me uit mijn slaap."

We hebben het meeste last van de onderwereldfiguren in het astrale gebied. Een slechterik wordt door het overlijden niet ineens een heilige. Die verdorven geesten kunnen inderdaad je het gevoel geven dat je keel wordt dichtgeknepen. Je voelt ze in je lichaam kruipen, ze kunnen zich als enge geesten laten zien. Ze maken jou en/of je kinderen met veel plezier bang en ze vreten energie. Dit zijn de zware jongens om vanaf te komen. Die willen niet weg. Het zijn stalkers waar je behoorlijk last van kunt hebben als ze jouw auraveld bezet houden.

Mijn eigen ervaring met deze onderwereld kwam uit de periode van het 'opengaan voor andere realiteiten'. Geheel onbewust stelde ik mij heel naïef open voor álle astrale werelden. Ik dacht dat de geestelijke wereld altijd goed was. En ja hoor, er kwam van alles en gelijk begonnen ze me lastig te vallen. Tot diep in de nacht zat ik rechtop in bed, trillend van angst en woede omdat ze maar niet weggingen.

Gelukkig zag de paranormale mijnheer Bakker dat (intussen overleden). Ik was toen bij hem in de leer. Op een avond dat ik weer lastiggevallen werd belde hij zelf! Dat had hij nog nooit gedaan! Hij had van zijn gidsen een waarschuwing gekregen dat het mis met me ging. Hij zei: "Kom meteen, het is gevaarlijk! We moeten een eind aan die astrale bezetting maken." Hij heeft 'iets' paranormaals gedaan en eindelijk kreeg ik weer rust. Pfft een hachelijk avontuur. Ik heb er wel veel van geleerd. Daarom geef ik jullie vanuit mijn eigen ervaringen de volgende tips.

Zeven tips om astraal stalken te beëindigen:

  1.    Praat in gedachte met ze en stuur ze weg, een enkeling wil weleens luisteren.
  2.    Maak gebruik van een plantenspuit, of ga als dat niet lang genoeg werkt douchen. Ik heb gemerkt dat ze niet tegen water kunnen.
  3.    Ruimtereiniger Clean Energy is een goed middel, daarmee kun je ook je aura reinigen (te koop bij https://www.airdancer.nl) of smudgen met salie.
  4.    Het even föhnen (haardroger) van je auralagen maakt hen onrustig zodat ze vertrekken.
  5.    Laat je kind dat er heftig last van heeft voor een korte periode bij je slapen, de lol voor plaaggeesten is er dan snel af.
  6.    Bij langdurige bezetters kun je het beste regelmatig naar de Sauna gaan; die hitte verdragen ze niet.
  7.    Roep de hulp in van een medium die ze naar hun eigen (onder)wereld brengt.

Besef dat jij sterker bent omdat je een lichaam hebt. Angst is hun energetische voeding. Ga er daarom niet op in en laat je niet bang (art. 105) maken. Praat erover, je bent echt niet gek als je ook dit soort ervaringen hebt gehad. Bedenk wel dat het tikken van de verwarming niet automatisch een plaaggeest is, maar gewoon het uitzetten van warm water in de leiding. Blijf daarom nuchter naar de wereld om je heen kijken.

LEES OOK: *Energieparasieten, bezettende energie (art. 133).
*Slaapkamers lijken soms op ware spookhuizen (art. 71).
*Ontmoeting met een échte medicijnman (art. 76).
* energyboost uit een flesje.

Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad