Mag ik je even bijpraten over het Coronavirus (COVID-19)?

laniakea

Geschreven april 2020; laatste bewerking september 2023

In dit artikel schrijf ik dit keer over het coronavirus (COVID-19) dat heftig om zich heen grijpt.

Terwijl ik 'geniet' van de rust en de schone lucht hoor ik angstige berichten en lees ingrijpende verhalen over tekorten en schrijnende situaties. Bijna iedereen zit thuis, veel evenementen gaan niet door en ondernemers dreigen om te vallen. Is er nog iets positiefs of hoop te melden?

In dit artikel:
 • Is het COVID-19 door mensenhanden gemanipuleerd?
 • Wat heeft de verandering van de aarde hiermee te maken?
 • Wat is belangrijk om naast de overheidsrichtlijnen op te letten?
Een aantal van jullie denken dat de natuur dit virus brengt om de aarde te beschermen. Dat kan, maar het zou ook weleens te maken kunnen hebben met de wonderlijke tijd waarin we ons nu bevinden. Ons zonnestelsel is bezig met een fabuleuze reis door het heelal en komt in een hogere, warmere frequentie terecht (waardoor de aarde opwarmt,) wat de kosmische uitdaging is. We zijn immers bezig met onze opwindende terugreis naar het liefdevolle hart van het Universum Laniakea (zwarte foto).

We reizen door verschillende dimensies en onze aarde transformeert helemaal van een lage dimensie - met laagtrillende energie - naar een dimensie met hogere trillingen uitleg over dimensies op wanttoknow.

De magische transmissie is dus begonnen en het dagelijkse leven zal nooit meer hetzelfde zijn.

We hebben namelijk te maken met een verschuiving in polariteit. De mannelijke Yange energie die 14.000 jaar overheerste maakt nu - in één klap - plaats voor het Yinne vrouwelijke. Het materialistische gedrag vol lust, egoïsme en macht (Yang) maakt plaats voor compassie, liefde en verbondenheid (Yin).

Kortom een betere wereld wacht ons. Veel mensen - en vooral Lichtwerkers - voelen zich opgelucht nu de grote verandering is ingezet en de nieuwe tijd gaat bloeien. In die nieuwe energie kan niets meer verborgen blijven, vele schandalen komen aan het licht. De lucht zal schoner zijn en de massale vervuiling en vernietiging van de aarde zal stoppen.

Een deel van de mensheid wil of kan niet meestromen in deze hogere energie en verlaat - al dan niet door de ziel gedwongen - onder kosmische begeleiding de aarde. Ook al denken we dat er mensen eenzaam sterven, dat lijkt alleen maar zo. De kosmische begeleiders staan (onzichtbaar voor ons, zichtbaar voor de stervenden) aan elk bed om ze verder te begeleiden naar een andere realiteit en alles los te laten. Er is vanuit de kosmische wereld (Engelen, Witte broederschappen) gelukkig enorm veel hulp voor de zieken en de zielen die overgaan naar een andere realiteit.

De derde dimensie wordt leeggemaakt volgens het grote kosmische plan. Voor hen is er op een andere planeet - met een derde dimensie - ruimte ingericht. Een aantal Lichtwerkers hebben vrijwillig de taak op zich genomen om met hen mee te gaan om ze verder te begeleiden in hun groei naar de vierde dimensie, ook zij verlaten - min of meer bewust - deze aarde.

Je moet hierbij weten dat een lichaam niet eeuwig mee gaat, bepaalde gedachten en structuren zijn er ook niet voor eeuwig. Die structuren willen overleven en iedere confrontatie met hun eindigheid dat wekt overlevingsinstinct op. Het is eigenlijk net als een mechanisch iets; als je auto versleten is vervang je die, als je mobile kapot is ook. Zo is het vanuit de ziel naar je aardse lichaam ook; als wij onszelf leren zien als een fantastisch instrument van onze ziel (spirit) die een aardse ervaring heeft, dan is die angst voor verlaten van de aarde er ook niet.

Die ziel heeft het leven allemaal al een keer meegemaakt, die is al eens eerder geboren geweest en is al eens eerder gestorven, die weet hoe alles in elkaar zit. Die ziel is niet bang, het is alleen het lichaam dat bang is. Als jij blijft denken dat jij je lichaam bent - 'je leeft maar een keer' - dan ga je mee in de overlevingsangst. Als je weet dat je een levende ziel bent, dan bestaat er die angst niet.

Gelukkig is niet alles in het grote kosmische plan tot in detail vastgelegd of ingevuld. Op aarde bestaat ook nog zoiets als een vrije wil - goed en kwaad - en op dit niveau is daarom een eigen werkzaamheid en waakzaamheid geboden.

Dan over het corona covid-19 virus. Berichten uit China dat er een afschuwelijk dodelijk virus 'plotseling' ineens rondging, kwam bij mij - en misschien bij jou ook - raar over. Een compleet nieuw virus kan volgens de evolutietheorie niet 'zo maar' zonder mutatie uit de lucht komen vallen. Het was al vóór de carnaval (22-2-2020) overgewaaid naar ons land. Eerst werden we gerustgesteld dat iemand alleen besmettelijk was als er symptomen aanwezig waren, de uitkomst liet iets anders zien!

Er kwam een tsunami aan informatie over ons heen en heb ik (op 26 februari) tijdens een trance-afstemming mijn kosmische begeleiders gevraagd hoe het zit met dit coronavirus. Het antwoord was helder: "Dit coronavirus covid-19 is in een laboratorium gemanipuleerd!". Dit zette me aan tot speurwerk op het grote web en las ik dat er sinds 2015 er een patent op coronavirussen is gevestigd, nog net niet op het COVID-19, maar dat komt vast wel. Daaruit maak ik op dat de farmaceutische industrie hier al jarenlang mee bezig was. Zoekend naar de universitaire makers leidde het spoor eerst naar een laboratorium in Wuhan waar met dodelijke virussen werd geëxperimenteerd, maar er is nu toch gewezen naar een Amerikaans biowapenlaboratorium en er werd meer over geschreven: wanttoknow.

Of nu werkelijk het COVID-19 is vrijgelaten of dat onzorgvuldig handelen de oorzaak is, kunnen we nu (nog) niet zeggen, maar géén vijand kreeg ooit de wereld zo verbazend snel op zijn knieën; vrijheidsberoving, verregaande contrôle en privacyschendingen treft iedereen op aarde. Onderschat dus het virus niet, het is uiterst efficiënt en kan in theorie het volgende:
 • Het virus gedraagt zich volgens Hitler-principes alles wat oud, dik en zwak is wordt het meeste getroffen.
 • Het virus manifesteert zich als een twee-fasen virus, met parallelle uitkomsten, mild en ernstig.
 • Het virus neemt de tijd; de Incubatietijd kan oplopen tot 27 dagen plaats van de 14 dagen die men ervoor neemt.
 • Het virus misleidt de mensheid door zónder ziektesymptomen tóch anderen bijna een maand lang te kunnen besmetten.
 • De afstand dat een virus kan afleggen is 4,5 meter (in een stadsbus gemeten) in plaats van 1,5 meter.
 • Voorwerpen kunnen het virus lang dragen, zelfs tot zeventien dagen (volgens onderzoek op het cruiseschip Diamond Princess). Dus een besmet kantoor, bus, schip, vliegtuig, auto en lift blijven - zonder ontsmetting - een bron van besmetting. Zelfs papier (geld) kan virussen overdragen en ook de rioollucht bevat virussen.
 • Het virus kan een huisdier besmetten (een geval gemeld van een besmette hond/kat).
 • Het virus zorgt voor onzekerheid over blijvende immuniteit na het doormaken. Er zijn meldingen van herbesmetting, al is dit nog in onderzoek.
 • Overledenen blijven nog 3 dagen lang besmettelijk.
 • Het virus zorgt voor angst bij burgers, bestuurders, overheden en beleggers. Als kind werden we in (1960) ook bang gemaakt voor de atoombom (schuilkelders, noodrantsoenen) en diezelfde angst merk ik nu weer. Angst verlaagt de trilling en frequentie.
 • Het virus geeft een wereldwijde collaps terwijl in getallen tot nu toe 598.000 besmettingen op 7,7 miljard bewoners laat zien, dit komt neer op 0,00007% (28 maart 2020).

En natuurlijk bevestigt de uitzondering de regel. Het is misschien wel goed dat er maatregelen zijn genomen om samen de besmettingen in te dammen, want dit geniepige virus kan zomaar veel meer uitroeien dan ons lief is. Aan de andere kant vernietigen de beperkingen de economie en de gevolgen daarvan zijn nog niet te overzien, ze zullen voor velen ernstig zijn.

En al ben ik tegen vaccinatie, ik weet dat een vaccin de angst bij de meeste mensen zal wegnemen. In deze nieuwe tijd hoop ik van harte dat de winst niet naar de zakkenvullende Big Pharma stroomt, maar naar de kleine laboratoria, waar hardwerkende medewerkers met liefde voor de mensen zich helemaal inzetten voor een tegenmiddel.

Zorg in elk geval dat jij niet ziek wordt en blijf thuis. We hebben alle Lichtwerkers nodig. Mooie kans om meer tijd vrij te maken voor meditatie en je te verdiepen in natuurlijke middelen tegen virussen.

Dan nog enkele adviezen:
 1. Doe niet mee met massameditaties (art. 181) waarvan je de leider niet kent. Je kunt tijdens zo'n massa gehackt en in energie omlaag getrokken worden.  
 2. Gebruik geen afbeeldingen van het coronavirus, want waar je je op afstemt (naar kijkt) dat activeer je!
 3. Bescherm eerder je ogen en houdt buiten je mond gesloten en adem door je neus, eet en drink alleen thuis.
 4. Voorkom vitamine D tekort door te weinig buitenlucht.
 5. Maak met het bestrijden van het virus (buiten het lichaam) - naast de bekende adviezen - gebruik van zuren zoals (schoonmaak)azijn of citroensap, UV stralen en veel luchten (buitenlucht). Het virus wordt gedood vanaf 56 graden, wassen vanaf 60 graden is het beste.
 6. Pasop voor ruimten waar besmette personen zijn geweest, deze moeten eerst grondig ontsmet worden.
 7. Als je ziek bent geweest, neem een ruime herstelperiode.
 8. Geniet van het kluizenaarsbestaan, de schone lucht, creëer rust en gezelligheid.
 9. Streef de hoogst mogelijke frequentie en een krachtig immuunsysteem na.
Ik wens iedereen - vooral gezinnen met thuiszittende kinderen - en de opgesloten ouderen heel veel sterkte en sluit af met een paradox: men zoekt in een laboratorium naar een vaccin tegen - een door een laboratorium gemanipuleerd - virus".


LEES OOK: * Waarom je over de vaccinatierondes moet nadenken (art. 180).
* Verliezen gevaccineerden alsnog hun groene vinkje? (art. 185)


Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2023, Ria Feskens webhosting, Domeinstad