Magisch geladen kaarten

Hoe komt er energie in kaarten? Hoe activeer je die?

zwevend object

Geschreven november 2020, laatste bewerking maart 2023

Kun je die voor jezelf of je omgeving (werkplek) gebruiken?Als ik het met mijn kleinkinderen spreek over de kaarten die ik de taal van het Licht heb genoemd en dat er energie uit die kaarten of energetische remedies komt, is steevast de opmerking "HOE DAN???" En terecht vragen zij zich dit af.

Hoe dit bij mij begon: Zo werd er tijdens een van mijn eerste bewustwordingsopleidingen als practicum een theelepeltje uit de keukenlade gepakt en beweerde de docent toen dat we er een geestje of zieltje in konden doen. Zo zijn veel kristallen (art. 67) ook 'bezield' zei hij nog. Ha ha en lekker sceptisch volgden we zijn instructies op.

Na toestemming aan de spirits te hebben gevraagd, moesten we een Gids (art. 73) aanroepen die in de lagere elementale werelden de weg kende. Via intentie konden we zelf afdalen tot die lagere wereld (waarbij ik misselijk werd) om vervolgens daar een geestje uit te nodigen en die via je arm en hand naar het lepeltje te begeleiden. Die paar lepeltjes waren daarna 'begeesterd of bezield'.

Het resultaat was nogal 'apart' te noemen, want alleen de docent kon het proces volgen en de zieltjes of geestjes zien. Wij voelden er wel een 'andere energie' in dan in de overige lepeltjes uit de lade, maar wij zagen niets. Was het fake, of placebo? We namen na afloop - toen de docent al lang was vertrokken - de proef op de som en legden een aantal identieke lepeltjes op een blad en lieten deze aan verschillende helderzienden zien. Zij haalden meteen zonder aarzelen de bezielde lepeltjes eruit. En ons - die echt 'niets' zagen maar wel wat voelden - verbaasd achterlatend.

Het klopte dus, alleen wisten we toen nog niet dat je op dezelfde wijze boven jezelf uit kon stijgen in de richting van de hogere werelden om dáár geesten, krachten, zielen of bewustzijnsvormen uit te nodigen om (via het lichaam en de handen) in een voorwerp (kaart of een flesje water) te incarneren of om zich ermee te verbinden. Dat kwam jaren later pas. Overigens excarneren deze geestjes als ze niet meer gebruikt worden. Ze kwamen om op de evolutionaire ladder te kunnen groeien in een voor hen 'hogere wereld.' Als ze er geen functie meer hebben keren ze terug.

Voor jezelf en/of je omgeving gebruiken: Dus er zijn geesten, krachten, zielen of bewustzijnsvormen die zich met voorwerpen op aarde - in mijn geval met de kaarten en energetische remedies - verbinden. Als je dan met zo'n bezield voorwerp contact maakt activeer je de energie ervan, dit kan evengoed Engelenenergie zijn. Klinkt misschien raar als je dit voor de eerste keer hoort, maar omdat deze energie uit hogere dimensies afkomstig is, kan dit niet alleen voor een healing zorgen, maar ook de omgeving een positieve boost geven, omdat een hogere energie dit nu eenmaal kan.

Reactie op kaarten via de mail: "Best grappig want al tijdens het uitprinten en knippen van de mooie afbeeldingen voelde ik veel energie vrijkomen en voelde ik de lage energieën en pijn wegebben. Ik zat op kantoor en voelde me de rest van de middag heel goed en weer mijn ware ik maar nóg meer empathisch en weer vol liefde en blijheid. Écht."

kiemkracht Experiment om groeikracht te stimuleren: Om voor mijzelf duidelijk te krijgen wát er allemaal met de kaarten kan, deed ik een eenvoudig experiment met verse biologische boontjes en binnen drie dagen was de kiemopbrengst waar de kaart onder had gelegen 24% hoger!

Eigenlijk nodig ik jullie uit om dit proefje zelf ook eens uit te voeren. Je neemt kiemzaadjes die je over twee glazen water verdeelt, in elk glas evenveel water als zaadjes. Alleen onder één glas leg je een kaart. Na 24 uur weken zeef je het water eruit en laat je ze kiemen. Na twee of drie dagen weeg of meet je of er waarneembaar verschil is. Succes.

LEES OOK: Hoe je een energieboost uit een flesje kunt halen.

Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2023, Ria Feskens webhosting, Domeinstad