Wat is een Christusbewustzijnsgrid?

Komt er eindelijk een nieuwe wereld?

christusbewustzijn & starsheed connection

Geschreven februari 2008; laatste bewerking juni 2023

Het belang van Paaseiland en Moreea in het kosmische verhaal

Waarom is het belangrijk op spiritueel gebied? Had jij wel eens van Moreea gehoord? Nu ik denk dat ik vroeger niet echt opgelet heb, want ik moest toch wel even zoeken op de wereldkaart. Beide eilanden behoren tot de Polynesische eilanden temidden van de Pasific Oceaan. Vanuit chili bijna 5 uur vliegen naar Paaseiland en nog eens vijf uur naar Thaiti en dan een ferry naar Moreea.


Dat verre reizen deed ik niet zomaar. Het heeft te maken met de werkzaamheden van Drunvalo Melchizedek (art. 53). Ik heb hem ervaren als een leermeester die een zeer hoge frequentie in zich draagt en volkomen zichzelf is. Ik had al eerder workshops bij gevolgd en heb daar zoveel geleerd. Hij is een oude ervaren geest die onder speciale conditie in een volwassen lichaam is geïncarneerd. Hij is al vijfendertig jaar actief om de aarde en de mensheid te helpen.

Het klinkt vreemd, maar het leven op aarde is ook niet wat het lijkt, zelfs niet bij benadering.

Volgens hem is het normaal als een persoon overlijdt dat hij de aarde verlaat en het lichaam zielloos achter laat. Alleen zeer ervaren meesters zijn in staat om in het stervende lichaam te treden en dat waar de persoon aan zou overlijden wordt meteen gerepareerd door een diepe wetenschap van hoe dit gedaan moet worden.

Er zijn slechts een paar redenen waarom een geest het binnentreden zou gebruiken. Het eerste waarom dat gebeurd is tijdsbesparing. De gevorderde geest hoeft niet de beginfases van het leven te doorlopen. De tweede reden is vanwege de speciale kwaliteiten, kennis of positie binnen de aardse hiërarchie. De overnemende geest heeft dan een speciale taak te doen op die positie.

Het is een proces dat in het gehele universum gebruikt wordt. In zijn boek Serpent of Light beyond 2012 ISBN 978-1-57863-401-9 beschrijft hij zijn eigen proces hierin.

Door zijn ervaringen en herinneringen spreekt hij met de engelen en opgestegen geesten. Hij noemt Toth, Ra en St. Germain. Zij communiceren rechtstreeks met hem.

Wat hij ons vertelde was het volgende: ongeveer 13.000 jaar geleden leefden we in Atlantis en door een fout zijn we van een hoge dimensie van bewustzijn teruggevallen naar de derde dimensie. Daarbij is heel veel schade aangericht aan ons eenheidsbewustzijnsmatrix en zijn we onbewust geworden van wat er nog meer is (tussen hemel en aarde).

Dat eenheidsbewustzijnsmatrix om de aarde heen is niet zichtbaar voor onze ogen (vergelijkbaar met de dampkring die zien we ook niet met ons blote oog). Toch is deze matrix van belang omdat we anders nooit een hogere staat van bewustzijn kunnen bereiken. De meesters Toth, Ra en St. Germain zijn al die tijd bezig geweest om deze matrix opnieuw op te bouwen en dat is hen gelukt!

Om die matrix mee te helpen bouwen heeft Drunvalo op vele heilige plaatsen op aarde, meestal in tempels kristallen moeten plaatsen en de laatste hand aan deze matrix vond plaats op de navel van de aarde het Paaseiland! Het eiland staat bekend om de bizarre grote beelden. We denken dat deze door wedijverende stammen van groot naar groter gehouwen werden. Een echte uitstraling zoals in Egypte (art. 39) konden wij niet voelen.

Op Rapa Nui (Paaseiland) vond op 30 januari 2008 het verbinden van deze matrix met de aarde plaats. Daar waren wij met ongeveer 70 mensen (uit 24 verschillende landen) die gezamenlijk onder de leiding van Drunvalo konden uittreden, de reis naar de grids maakten, vastpakten en samen terug naar het eiland om vervolgens de matrix diep in de aarde te verankeren. Dit alles onder supervisie van Toth die de precieze plaats en tijdstip aan Drunvalo doorgaf.

Voor mij was dit een bijzondere ervaring om vanaf een hoogte het eiland te zien liggen en het weer dichterbij te zien komen. Een enorme energie kwam vrij, met een hele hoge voelbare trillingsfrequentie.

Nadat deze verbinding gemaakt was, was het nog niet precies goed, de matrix moest nadat de verbinding gemaakt was nog geactiveerd worden en dat kon alleen op Moreea (5 uur vliegen verderop). Dat eiland heeft de meeste vrouwelijke energie de wereld. Een paradijs op aarde, schoon, vol bloemen, koraalvissen, oceaan en heldere luchten en een vriendelijke bevolking. Het ziet er uit als een hart en ligt precies op de assen van de eenheidsbewustzijnsmatrix.

We hebben daar moeten wachten op het signaal van Toth en klaar staan voor vertrek naar een geheime plaats. Op woensdag 6 februari s’ morgens om vijf uur begon de ceremonie van de aktivatie, samen met de oudste eilandbewoners. Zij wisten drie jaar geleden al dat we zouden komen! Ik kon in mijn lichaam de kracht van deze aktivatie voelen, geweldig om daar getuige van te mogen zijn.

De matrix zal nog groeien, zoals een baby groeit en doet er nog wel wat tijd over voor het optimaal functioneert aldus Drunvalo. Vele hooggevoelige (art. 5) mensen merken al dat er van alles gebeurt, ik hoop dat we je gerust kunnen stellen dat er hard gewerkt wordt op universeel kosmisch niveau. En ook al ervaar je chaos om je heen, weet dat we er niet alleen voor staan.


Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad