Symbool, magisch amulet, gelukstalisman

Misleidingen in de ongeziene wereld.

amulet & power Geschreven februari 2016, laatste bewerking mei 2023.

Is het delen van energetische middelen zoals symbolen, video's of frequenties wel veilig? Als ik snel een mailtje wil lezen, kom ik vaak berichten tegen over nare ervaringen, verdriet en boosheid over de Spirituele wereld.

“Ik was een makkelijke prooi voor mensen die mij vertelden dat ik
geweldig was en God een groots plan met mij had. Ze hadden contact met het hogere. Aangezien ik snakte naar erkenning, tuimelde ik er met open ogen in. Ik heb wel steeds een gevoel gehouden dat er iets niet klopte, maar durfde niet in te gaan tegen God.”


“Het probleem deed zich echter voor na afloop: ik raakte niet meer in mijn lichaam en sloeg in paniek. Ik deed beroep op de begeleiding maar ik werd afgewimpeld. Ik wist dat er iets ontzettends verkeerd zat, maar kon er zelf mijn vinger niet opleggen of mezelf helpen. Een tijd van extreme angst, buiten mijn lichaam hangen, continu vertoeven in visioenen volgde”.

Het is afschuwelijk, maar je gaat daar gelukkig niet direct aan dood.

Wel kun je er behoorlijk door van slag raken en klachten ervaren zoals:
 • achterdocht
 • angsten
 • concentratieverlies
 • depressie
 • geldzorgen
 • nachtmerries
 • paniek
 • slapeloosheid
 • verwardheid
 • visioenen

Of een illusie en een heleboel geld armer worden:

“Zo heb ik tot nu toe in mijn leven verschillende apparaten gehad tegen negatieve straling of het mij geholpen heeft vraag ik mij nu nog af.”

Het is daarom zo belangrijk om te blijven opletten, want misleiding ligt op de loer.


symboolZo kreeg ik onlangs een (gratis) symbool onder ogen die mensen konden gebruiken tegen electrosmog (foto links = gedeactiveerd symbool, niet het echte). Nu zijn er veel van dit soort beschermers in omloop, maar deze was heel eenvoudig, overtrekken en verspreiden werd gezegd. In eerste instantie kijk je naar degene die het laat zien, als die niet betrouwbaar is, neem je het niet eens aan. Maar is die persoon die het jou wil geven een collega, clublid of deelnemer van een cursus, neem je het toch mee naar huis.

Bij het uitproberen van dit symbool merkten we wel een werking, maar het voelde niet goed. Wat was de bron waar dit symbool vandaan kwam? Was die wel betrouwbaar? Kun je wel ongestraft overal op klikken, naar luisteren of delen met anderen? Je bent vaak volkomen op je gevoel aangewezen, hoe voel of weet je zeker of iets wel klopt?

Veel mensen hebben een ingebouwd waarheidssysteem, zij krijgen bijvoorbeeld kippenvel als iets waar is, of kunnen healing op afstand (art. 88) zelfs waarnemen. Maar als je dat allemaal niet hebt, dan is alles wat je niet kunt zien een potentieel gevaar. Want meestal is de bron niet te achterhalen.

We schakelden meerdere helderzienden in om de bron van dit symbool te traceren en dit was hun reactie: “Dit onschuldig lijkende symbool komt uit een pre-Atlantis tijdperk. Toen werd het afgeschaft omdat het op de lange duur meer schade aanrichtte dan bij geen gebruik. Toch is het in de nadagen van Atlantis weer gebruikt door donkere krachten.

De bron van het symbool voelde buitenaards aan. Het was niet specifiek tegen micro golven, maar tegen vrijwel alles en dat is om je zorgen te maken. Het kan je behoorlijk verblinden en ook behulpzame energie wordt geweerd waardoor je afhankelijkheid nóg meer toeneemt.”

Dus zo'n onschuldig symbool was het niet, al werd er door de meesten geen kwaad achter gezocht! Hetzelfde verhaal kan ik schrijven over de activaties op YouTube. In de Lichtwerkers groep van Facebook zette iemand een link naar een filmpje met frequenties die de chemtrails neutraliseren. Hij vroeg ook om die link vooral te delen.

Vraag je dan - voor je iets deelt - altijd af:
 • Wat deel je dan?
 • Welke frequentie wordt daarmee de kosmos ingestrooid?
 • Wie heeft er belang bij?

Ik raad iedereen aan om daaraan niet mee te werken. Blijf alert, altijd!

LEES OOK: *Pas op voor grote groepsmeditaties! (art. groepsmeditatie)
*Is DNA met je gedachte veranderen misleiding? (art. 42)


Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2023, Ria Feskens webhosting, Domeinstad