?>


Graancirkels en ORBS.

Zijn dit boodschappen van andere levensvormen of worden we genept?

graancirkels & buitenaardse code

Geschreven augustus 2008; laatste bewerking december 2023

Ik heb met eigen ogen gezien dat de echte cirkels geen grapjes kúnnen zijn.


Denk jij ook dat graancirkels door grappenmakers met een touw worden gemaakt?

Dan heb je vast nog niet gehoord dat dit maar een paar eenvoudige cirkels betrof. Deze voorvallen zijn veelvuldig in de media getoond en hebben een algemeen beeld nagelaten. Toch is dit slechts een fractie van wat er zich werkelijk afspeelt. Lees hoe de kosmos via graancirkels met ons communiceert, zelfs in Nederland (ongeveer driehonderd stuks)!

Ook ik had toen ik voor het eerst iets over graancirkels hoorde, de gedachte: "het zal wel". Ik gaf er geen aandacht aan. Pas toen ik een uitnodiging van Janosh-art om zijn allereerste presentatie bij te wonen had ontvangen, voelde ik mij aangesproken. Daarna was ik "om" en zag de pracht van de geometrie in de cirkels verborgen. Zoiets kon een mens met huidige computers toch niet hebben gemaakt?

Ik had van collega’s al gehoord dat het zo speciaal was. Daarom besloot ik om zelf ook op onderzoek uit te gaan. Op 18 juli 2008 was ik in Engeland. Op 100 meter van het hotel (wat al lang vooruit geboekt was) lagen twee pas gemaakte graancirkels.

Aangekomen in mijn eerste graancirkel, was het eerste wat me opviel de serene energie, hoog frequent, heel aangenaam. Ook de manier waarop het graan neergevlijd was. Geen enkel spoor van forcering of breuk. In goed gezelschap van Patty Greer werden mij videobeelden getoond. Op deze beelden kon ik zien dat er witte bollen boven een veld hingen en binnen enkele seconden zag ik de hele formatie in het graan verschijnen. Spoorslags verdwenen de witte bollen, een prachtige graancirkel achterlatend.

Een van de militaire piloten uit die omgeving verklaarde het volgende; door hun geavanceerde apparatuur konden ze in de velden de graancirkelpatronen waarnemen, terwijl het graan nog fier rechtop stond. Het was hun niet duidelijk wanneer en waar ze zouden ontstaan. Kennelijk activeren witte bollen dat wat er in aanleg al aanwezig is.

Geweldig zoveel technologie, ik weet niet of dit iets is wat het menselijke brein, of onze computers dit al kunnen.


Staand in een van de mooiste formaties boven op een heuvel, kon ik niet eens het midden zien.Deze formatie was dan ook onmogelijk om door mensen uitgemeten of te worden gemaakt. De cirkels zijn soms 300 meter in omtrek, geen meetlat is zo lang! Laat staan het verschil in hoogte wat overbrugd moet worden. Nee dit lijkt mij niet menselijk, eerder van een kosmische aard.

Vele wetenschappers hebben bewijzen dat er een buitenaardse energie en hitte vrijkomt die ermee is gemoeid. Daarnaast hebben wetenschappelijke onderzoeken ook aangetoond dat er boodschappen in de cirkels verborgen zijn. Veel cirkels duiden op toekomstige gebeurtenissen in de astrologie zoals het op een lijn staan van planeten op een bepaalde datum. Ook is er in elke cirkel een geometrie af te lezen en een piramidevorm in terug te vinden.

Helderzienden (art. 75) en helderwetenden krijgen boodschappen bij het zien van de cirkels. Ze krijgen dan boodschappen door die de graancirkel in zich draagt. Een helderziende vertelde mij dat deze "stempels" te maken hadden met een galactische oorlog om onze aarde. Meer visies en geschiedenis lees je via deze link http://www.cropcircle-archive.com/1_UK/4_theo/extra.html 

Wil je een werkboek over de kosmische betekenis van graancirkels, kan ik je een Nederlands boek aanraden: werken met de Graancirkel Codes van Judith K. Moore, Johan Keijser.

Nog enkele belangrijke websites voor de leergierigen:

En ben je zover in dit artikel gekomen, gaan we het nog gekker maken en het hebben over ORBS. Tja als je nu afhaakt zul je nooit te weten komen dat de bolachtige vlekken op jouw foto's zijn als je 's avonds hebt geflitst. De vlekken vormen vaak een doorzichtig patroon. Zij worden ook ORBS genoemd.

Uitleg hierover op https://nl.wikipedia.org/wiki/Orbs. In de ontstane graancirkels en op plaatsen waar veel mensen erg vrolijk zijn bijvoorbeeld een avondfeestje of een ballonvaart zullen ze - nadat er is geflitst - op jouw foto's verschijnen. Deze bollen zijn niet waarneembaar met het blote oog. Het verschil met de zwevende massieve bollen die boven de graancirkels hingen, die waren wel met het blote oog te zien en zijn dan geen orbs. Dat zijn andere bollen.  

Volgens Susan Joy Rennison komen er nu diamanten (art. 121) "ORBS" een nieuwe energievorm van een grote afstand om ons in onze evolutie te helpen.Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad