Piramides, Egypte

Word je ook zo aangetrokken door de piramides?

piramide

Geschreven februari 2009; laatste bewerking januari 2024

Veel mensen voelen zich al sinds hun jeugd aangetrokken tot het oude Egypte, onweerstaanbaar! Maar waar komt deze aantrekkingskracht dan vandaan? Wat is er nu zo bijzonder aan de piramides, met name de grote Geops piramide van Gizeh?

Volgens mijn oude informatie, en waarschijnlijk die van jou ook, waren de Egyptische piramides gewoon graven voor de Farao’s. Deze overtuiging werd onlangs (februari 2009) nog eens bevestigd door de vondst van tweeentwintig mummies, vlak bij de grote piramide van Gizeh. Het bijzondere aan de grote piramide wordt duidelijk door de informatie die Drunvalo Melchizedek heeft vrijgegeven https://theschoolofremembering.com/.

Veel van die informatie is te vinden in zijn boeken de geometrie van de schepping. Volgens onderzoek kan de grote piramide van Gizeh geen graf geweest zijn! Er is daar bijvoorbeeld nooit een mummie gevonden. De sarcofaag is te groot om zoals gebruikelijk bij de begrafenissen van toen te zijn binnengedragen. Er zijn luchtkokers in de kamers in tegenstelling tot de hermetisch afgesloten graftombes. En er is ook een poeder gevonden in de sarcofaag. Dat poeder was opgedroogd vocht uit de menselijke pijnappelklier (derde oog art. 37) en komt alleen vrij in een trancetoestand. Er werd veel meer poeder gevonden dan één mens zou kunnen produceren.

Conclusie was dat er meerdere mensen in de sarcofaag hebben gemediteerd. Maar er zijn nog meer mysteries. De graftombe binnenin de Koningskamer heeft een strakke binnenafwerking die ruimtevaarttijdperk precisie (Christopher Dunn) wordt genoemd. Dit kon onmogelijk met de Egyptische werktuigen van toen (bal aan een stok) zo strak worden uitgehakt. Ook hebben de Japanners eind jaren zeventig geprobeerd met de middelen van toen een schaalmodel na te maken van achttien meter hoog. Ze hebben uiteindelijk groot materieel en helikopers in moeten schakelen om een verzakkend model wat niet op een piramide leek neer te kunnen zetten.

Om het mysterie compleet te maken hebben moderne metingen via satellieten aangetoond dat de maten en liggingen van de piramides overeen komt met de planeten Aarde, Venus, Mars en Mercurius. Ook de leeftijd wordt geschat op 10.500 jaar voor Christus. En dat is een hele andere beschaving van de oude Egyptenaren van 2.600 voor Christus! Dit en nog veel meer kun je allemaal teruglezen in ontheemde zielen ontwaken van Jan Wiecherink https://www.soulsofdistortion.nl/

Drunvalo stelt duidelijk dat de Grote piramide onder andere gebruikt werd als kroonstuk op de inwijdingsweg. Eerst doorliep de Egyptenaar het linkeroog van Horus, een twaalf jarige training van het emotionele lichaam, vervolgens twaalf jaar het rechteroog van Horus voor het eenheidsbewustzijn. Daarna ging de Egyptische student in de Grote Piramide naar de koningskamer voor een inwijding die drie en een halve dag duurde om hem te laten ervaren dat hij/zij de hele schepping is. Tot slot gingen ze naar de koninginnenkamer voor stabilisatie en voor terugkeer naar het leven van alledag om anderen te helpen hun weg te vinden.

Daarna moesten ze een hele tijd wachten. Op een gegeven moment en dat kan zelfs pas in een toekomstig leven zijn, gaat de ingewijdene terug naar de koningskamer voor de laatste inwijding: een ceremonie van vier of vijf minuten die plaatsvindt in het midden van de kamer. Tijdens deze ceremonie wordt er een Ankh getekend op het derde oog van de ingewijdene, om te verifiëren dat ze zich nog steeds op het pad bevinden en dat ze in de loop van een lange tijdperiode gestabiliseerd zijn.

Zou die laatste inwijding, mogelijk de herinnering daaraan ons als een magneet naar die piramide trekken?

Om dit zelf te onderzoeken boekten we tijdens onze vakantie (mijn kinderen en ik) een dagtocht naar de piramides. Onze privé Gids, overtuigd van zijn geschiedkundige kennis vond het niet nodig om in de grote piramide te gaan. Het was alleen maar een lange gang, geen mummie, niets te zien. Dat was zonde van het geld vond hij. Hij had nog wel mooiere dingen op zijn dagprogramma staan. Toch wilden wij er perse naar binnen. We vroegen hem om wel een entreekaartje te gaan kopen. Dat snapte hij niet, maar ja, eigenwijze toeristen, ze moesten het zelf maar weten, hij had gewaarschuwd!

Ik moet zeggen het bezoek in de grote piramide was erg indrukwekkend. Niet alleen dat hij ontzagwekkend groot was, maar de energie die we daar door ons heen voelden stromen was van zeer speciale hoge kwaliteit. De akoestiek was perfect. Er zaten toen wij - de haast donkere - Koningskamer binnentraden tot onze verassing een groep mediterende mensen in een kring om de sarcofaag heen. Het was heel uitnodigend om daarbij aan te sluiten ... Aummmm...Aummmm.... Een voor een klom iemand in de sarcofaag, terwijl de klanken in het rond gonsden. Nadat alle aanwezigen weer waren vertrokken klom ik ook in de sarcofaag en in één heldere flits zag ik honderden (paranormale) beelden (art. 75) vanuit een Egyptische periode. Alsof een herinnering er ineens was, Bizar, maar niet onaangenaam.


Ik heb echt niemand gezien die een ank op ons derde oog tekende, maar vond het evengoed fascinerend om daar binnen te kunnen zijn. Ook de nauwkeurigheid van de opgestapelde stenen waren binnenin duidelijk waarneembaar en de constructie verwonderlijk.


Conclusie: Zo bijzonder dat tussen de 'busladingen' met toeristen die in lange rijen door de gangen trokken wij een groep aantroffen die er kwam mediteren. Ook bleef de 'meute' weg toen de aum-klanken in de ruimte rond zongen, wat een geluk! We vonden het bezoek binnenin de moeite waard, maar buiten dat ik weet nu zeker dat Piramide-energie van een speciale kwaliteit is en invloed heeft op ons dagelijks leven. Er zijn talloze onderzoekers mee bezig geweest over de hele wereld, zij bewezen dat er een helende, stabiliserende werking vanuit gaat. We hadden in onze praktijk diverse schaalmodellen van piramides staan en ik kan het je aanraden daar ook eens mee te experimenteren. Meer informatie vind je natuurlijk via Google: piramide energie!

LEES OOK: *Over de zin en onzin van Spirituele inwijdingen (art. 140).
*Welk effect heeft het zwemmen tussen de Dolfijnen? (art. 156)

Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad