Vectoren

Er zitten Vectoren in jouw lichaam, waar iets mis mee kan zijn.

vectoren en levensboom

Geschreven januari 2009; laatste bewerking augustus 2022

Vectoren in je lichaam? Dat is toch een wiskundig begrip? Ja, dat is zo. Toch zitten ze er in. Verstopt in wat wij het 'licht- of energielichaam' noemen en kunnen evengoed voor een hoop problemen zorgen. Bij maar weinig mensen gaat het lampje branden van Oh, Ja, Vectoren. Lees daarom over wat Vectoren in het lichaam betekenen. Je wist vast niet dat een aantal lichamelijke klachten dan ook door verschoven of vervormde Vectoren kan zijn veroorzaakt?

Veel (paranormale) therapeuten die met Licht, fijnstoffelijke energie en gidsen werken, zullen toegeven dat het niet bij alles even goed helpt. Ze merken, net als hun cliënt, dat er veel gebeurt tijdens hun behandelingen, dat wel. Toch kunnen ze een aantal pijnklachten (art. 89) van hun cliënten niet blijvend wegnemen. De schouderkoppen, heupen, ellebogen en knieën blijven maar zeer doen zijn de veel gehoorde klachten.

Het werk wat ze doen lijkt op die plaatsen maar niet aan te slaan. Het verband wordt dan gezocht tussen geest/ emoties (art. 182) /psyche, ziel en lichamelijke klachten zoals het boek van Christiane Beerland beschrijft. Dat geeft wel inzicht, maar neemt de klacht niet weg. Als je niet weet dat er Vectoren in het lichaam bestaan die ook nog beschadigd kunnen zijn, kun je dit ook niet aanpakken.

Vectoren behandelen, daarmee los je dit probleem wel op! Door Vectoren mee te behandelen, kunnen ook die pijnen en klachten die ondanks goede behandelingen doorzeuren, blijvend tot het verleden behoren. Je zult je cliënten verbazen over de simpele manier van werken met verbluffende resultaten. Vectoren behandelen is een nieuw en nagenoeg onbekend begrip. Als het waarnemen van deze lijnen nog niet in het bewustzijn van de therapeut wakker is gemaakt, zullen Vectoren ook bij helderziendheid, (nog) niet waargenomen worden. Bewust worden van Vectoren is de eerste stap.

Vectoren hebben volgens een wiskundig begrip als kenmerk: een begin een eind en geven een richting aan. Dat is dan ook precies wat een Vector in het lichaam is, een lichaamsgebonden elektrische richting aangevende lijn. Het lijkt een beetje op een laserlijn. In het fysieke lichaam lopen deze lijnen van hoofd tot sacrum, van schouder tot schouder, van schouder tot hand, van heup tot heup, en van heup tot voet.

De donkerblauwe lijnen zijn de Vectoren in het lichaam. Als je een eenvoudig patroon van een mens tekent heb je het grondpatroon van de Vectoren. Net als de blauwe borden van de ANWB volgen de lichaamscellen de Vectoren trouw. Als die aanwijzingslijn door een klap of een val uit het lood staat, de verkeerde kant op wijst, onderbroken, gedraaid, of verschoven is, gaan de cellen DIE verkeerde richting volgen. Resultaat, wringen en duwen van die cellen met pijnklachten als gevolg.

Vectoren in een lichaam zijn niet echt zichtbaar met het blote oog. Alleen getrainde helderzienden (art. 43) kunnen deze energielijnen waarnemen. Wel kunnen hooggevoelige personen de uitstralende energie van die lijnen met hun blote handen voelen bij een ander. Ze volgen daartoe behoedzaam de prikkels van die energie en kunnen daarmee ontdekken of de Vectoren volgens het boven genoemde plaatje precies zo in het lichaam lopen.

Door hun fijnstoffelijkheid zijn de Vectoren uiterst gevoelig en snel uit balans. Ze kunnen uit balans raken door een flinke val met schaatsen of van de fiets. Door een stoot zoals bijvoorbeeld met een schouder eens flink tegen de deur aanlopen. Maar bij nagenoeg alle ongevallen met of zonder breuk beschadigen ook de Vectoren. Ze kunnen onderbroken, gedraaid, of verschoven zijn. Zo kunnen Vectoren ook al jaren uit het lood zijn!

Artsen hebben, om een enkel voorbeeld te noemen, de klacht van een pijnlijke elleboog een tenniselleboog genoemd. Of dit nu aan de sport lag of het vallen op die elleboog weet ik niet. Het komt namelijk ook voor bij mensen die nog nooit getennist hebben. Meestal is dat het gevolg van een val van jaren geleden. Behandelingen met pijnstillers of een injectie lost het probleem met de Vectoren niet op.

Soms is de elleboog uit de kom geweest, rechtgezet en voor het oog genezen. De Vectoren zijn echter beschadigd. Door het opnieuw richten en herstellen van die Vectoren, kunnen de cellen weer de goede richting uitgroeien en ontstaat er rust, genezing en de pijn verdwijnt.

Praktijkvoorbeelden:

Zo had Margo ( 63) last van haar rechter elleboog. Volgens haar huisarts een tennisarm. Ze had nog nooit getennist zei ze lachend. Ze was erg zorgvuldig en zou haar arm niet gauw overbelasten. Ze snapte dan ook niet waar het vandaan kwam. Na rust en fysiotherapie ging de pijn maar niet over, ze kon haast niets meer met die arm doen. We hadden nog niet zo lang daarvoor de opleiding met Vectoren achter de rug en probeerde het volgen van de Vectoren van haar arm. Verbaasd keken we elkaar aan, we waren de Vector van haar onderarm kwijt! Deze Vector stond haaks op haar arm, heel raar voor ons, we wisten wel dat het kon, maar zo extreem? Ze kon zich ineens weer herinneren dat ze ooit op haar arm gevallen was en deze toen uit de kom geweest was.

Toen de Vector weer naar zijn plaats begeleid werd, voelde Margo de weldaad van het weer een geheel zijn met het lichaam. Binnen enkele weken was de pijn in haar arm met de helft verminderd en dat bemoedigde haar omdat het herstel duidelijk ingezet was. Een half jaar later heeft ze helemaal geen last meer van haar arm en kan ze haar herstelde arm weer normaal gebruiken. Zelfs jaren later is de klacht niet meer terug gekomen.

Een ander voorbeeld was Larry, hij had ook last van zijn ellebogen, maar van allebei evenveel. Ook hier was de diagnose tennisarmen. Ook bij hem hielpen de behandelingen van fysiotherapie niet blijvend en pijnstillers waren het gevolg. Hij werd er erg chagrijnig van. Bij hem voelden we dat de Vectoren verkort waren, als het ware als een telescoop ingeschoven. Wat of hij met zijn Vectoren gedaan had? Hij had een aantal jaren ervoor een frontaal-botsing meegemaakt en met al zijn kracht zich met zijn armen tegen zijn stuur gedrukt. Zijn armen hadden die klap opgevangen, zijn Vectoren waren daardoor ingeschoven. Nadat zijn Vectoren weer naar de normale lengte begeleid werden, voelde hij het verschil meteen. Enkele maanden later kon mij melden dat de pijn in zijn armen aan het verminderen was.

Zo kwam Vicky (29) met een heel scala aan klachten zoals vermoeidheid, uitputting, pijn over haar hele lichaam en oorsuizingen. Ze was erg onzeker geworden en voelde zich verdrietig en depressief. Ze had het gevoel dat haar hoofd gespleten was. Ze was bij verschillende therapeuten geweest en kreeg nu gesprekken. Tijdens het voelen naar haar Vectoren stuitten we op een ongebruikelijke splijting van de Vector die door het hoofd liep. Ze bleek sinds haar zeventiende jaar tot drie maal toe een auto-ongeval te hebben gehad. Ze was telkens met haar hoofd tegen de voorruit gebonkt, daarmee was haar Vector overlangs gescheurd. Zij knapte op nadat we bij haar de Vector van het hoofd weer als één Vector konden laten samensmelten.Ria Feskens, Serenora,

 

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2022, Ria Feskens webhosting, Domeinstad