Er zitten Vectoren in jouw lichaam, waar iets mis mee kan zijn.Vectoren in je lichaam? Dat is toch een wiskundig begrip? Ja, dat is zo. Toch zitten ze er en kunnen voor een hoop problemen zorgen.

Bij maar weinig mensen gaat het lampje branden van Oh, Ja, Vectoren. Lees daarom over wat Vectoren in het lichaam betekenen.

Je wist vast niet dat een aantal lichamelijke klachten dan ook door verschoven vectoren wordt veroorzaakt?
Veel (paranormale)therapeuten die met licht, fijnstoffelijke energie en gidsen werken, zullen toegeven dat het niet bij alles even goed helpt. Ze merken, net als hun cliënt, dat er veel gebeurt tijdens hun behandelingen, dat wel. Toch kunnen ze een aantal pijnklachten van hun cliënten niet blijvend wegnemen. De schouderkoppen, heupen, ellebogen en knieën blijven maar zeer doen zijn de veel gehoorde klachten.

Het werk wat ze doen lijkt op die plaatsen maar niet aan te slaan. Het verband wordt dan gezocht tussen geest/emoties/psyche, ziel en lichamelijke klachten zoals het boek van Christiane Beerland beschrijft. Dat geeft wel inzicht, maar neemt de klacht niet weg. Als je niet weet dat er Vectoren in het lichaam bestaan die ook nog beschadigd kunnen zijn, kun je met welke intentie dan ook dit niet aanpakken.

Vectoren behandelen, daarmee los je dit probleem op! Door Vectoren mee te behandelen, kunnen ook die pijnen en klachten die ondanks goede behandelingen doorzeuren, blijvend tot het verleden behoren. Je zult je cliënten verbazen over de simpele manier van werken met verbluffende resultaten. Vectoren behandelen is een nieuw en nagenoeg onbekend begrip. Als het waarnemen van deze lijn nog niet in het bewustzijn van de therapeut wakker gemaakt is, zullen vectoren ook bij helderziendheid, (nog) niet waargenomen worden. Bewust worden van Vectoren is de eerste stap.Vectoren hebben volgens een wiskundig begrip als kenmerk: een begin een eind en geven een richting aan. Dat is dan ook precies wat een Vector in het lichaam is, een lichaamsgebonden elektrische richting aangevende lijn. Het lijkt een beetje op een laserlijn. In het fysieke lichaam lopen deze lijnen van hoofd tot sacrum, van schouder tot schouder, van schouder tot hand, van heup tot heup, en van heup tot voet.


De donkerblauwe lijnen zijn de vectoren in het lichaam. Als je een eenvoudig patroon van een mens tekent heb je het grondpatroon van de Vectoren. Net als de blauwe borden van de ANWB volgen de lichaamscellen de vectoren trouw. Als die aanwijzingslijn door een klap of een val uit het lood staat, de verkeerde kant opwijst, onderbroken, gedraaid, of verschoven is, gaan de cellen DIE verkeerde richting volgen. Resultaat, wringen en duwen van die cellen met pijnklachten als gevolg.

Artsen hebben, om een enkel voorbeeld te noemen, de klacht van een zere elleboog een tenniselleboog genoemd. Of dit nu aan de sport lag of het vallen op die elleboog weet ik niet. Het komt namelijk ook voor bij mensen die nog nooit getennist hebben. Meestal is dat het gevolg van een val van jaren geleden. Behandelingen met pijnstillers of een injectie lost het probleem met de Vectoren niet op.

Soms is de elleboog uit de kom geweest, rechtgezet en voor het oog genezen. De vectoren zijn echter beschadigd. Door het opnieuw richten en herstellen van die vectoren, kunnen de cellen weer de goede richting uitgroeien en ontstaat er rust, genezing en de pijn verdwijnt.


Ria Feskens, januari 2011


website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2021, Ria Feskens webhosting, Domeinstad