Slaapkamers lijken soms op ware spookhuizen.

Zwevende lichtbollen, bewegende beelden, koude luchtstromen, zware trillingen, aanrakingen. Slapen we er nog wel lekker?


 Herken je dit?
•    Ik zat in mijn bed naar de TV te kijken, in mijn ooghoeken  zag ik iemand voorbij komen, maar dat kon niet want de deur was dicht.
•     Ik hoorde op de kamer van mijn zoontje dat hij van de glijbaan af ging, de bons ontbrak. Ik ging kijken maar hij sliep.
•    Ik voelde een koude wind aan een kant langs mijn gezicht strijken, dat kon niet want er stond geen raam open.
•    Ik zat in bed en keek naar het witte plafond, ik zag allerlei gekleurde wolken voorbijdrijven.

Deze voorbeelden zijn een greep uit de verhalen van gewone mensen en kinderen  die zich rot schrokken. Ze durven er bijna  niet over te praten. Ze zouden wel eens voor gek verklaard kunnen worden. Maar erger nog, ze durfden hun slaapkamer eigenlijk niet meer in!  Want het kan immers niet waar zijn maar eng is het! Nou laat ik jullie uit de droom helpen want het gebeurt WEL. Geesten of entiteiten ( we noemden ze vroeger spoken) zijn zeker in staat om zich bij mensen te manifesteren in beeld of gevoel. En ik kan je verzekeren het is doodeng!  Hoe zit dat dan?

OPHALEN
Als een persoon overlijdt, verlaat zijn ziel het lichaam en wordt door onzichtbare verlichte wezens opgehaald om mee te gaan naar een  bepaald astraal gebied rond de aarde. De ziel leeft daar verder in een andere vorm, meer als geest.  In die astrale laag krijgt de ziel een overzicht over het doorgemaakte leven. Er kan besloten worden om voor bepaalde inzichten nog eens geboren te worden als mens. Normaal gesproken hebben wij als gewone mensen geen toegang tot deze astrale laag waar die zielen als geesten leven. Ook kunnen zij zich niet meer met ons bemoeien. Het zijn dan ook NIET die geesten waarvan ik de voorbeelden van gaf.

FOUT GAAN
Dat zijn andere geesten (entiteiten) want het gaat ook wel eens fout met het ophalen! Zo kunnen de ophalers bij rampen of ongevallen er niet op tijd bij zijn. Een sterrenpoort kan geblokkeerd zijn of de ziel gelooft niet dat hij/zij dood is en gaat niet mee met de begeleiders. Die zielen zijn daardoor aan het dolen geslagen in een laag waar ze eigenlijk niet thuis horen. In die laag kunnen ze wel dichter bij de mensen komen en dat doen ze dan ook gretig, op zoek naar warmte en een lichaam. Ze proberen zich te laten zien of voelen. Die dolende geesten moeten dan ook naar de laag waar ze thuis horen, daar zijn ze met gelijkgestemden en kunnen er veel gelukkiger zijn.  

ONSCHULDIG
Bij het zien van vlekken of schimmen in je slaapkamer,  is het jouw helderziendheid die aan het trainen geslagen is. Het is onschuldig, al moet je er wel aan wennen en niet meer zo van schrikken. Een beetje meer licht helpt vaak, je ziet het dan minder snel. Bij het voelen van een koude wind of bepaalde vibratie aan één kant van het lichaam kan het ook  een van je gidsen of helpers zijn. Om daar achter te komen kun je telepathisch vragen of ze een stapje achteruit willen gaan. Doen ze dat, dan vraag je ze weer dichterbij te komen, doen ze dat ook, dan het je grote kans dat ze gekomen zijn om jou te helpen. Als het je te veel wordt, laten ze zich makkelijk wegsturen. Zij zullen je nooit bang maken of ergens ingrijpen.

LICHTBUNDEL
Als ik in de praktijk een ziel tegenkom die hier niet hoort, probeer ik deze alsnog naar het licht te brengen. Ik ga eerst een telepathisch gesprek aan en vraag  de geest of hij/zij  gemerkt heeft dat zij/hij is overleden. Dat het beter is om naar het licht te gaan voor een nieuw lichaam. Vervolgens visualiseer ik een lichtbundel vanaf mijn kruin de oneindigheid in en vraag of ze de lichtbundel willen blijven volgen.  Het is een vorm van wegwijzen, maar de ziel moet zelf willen. Aan de aartsengel Michael vraag ik dan of de ziel opgehaald mag worden. Dit is de meest eenvoudige vorm en zou voor dat in de slaapkamer spelende zieltje goed kunnen werken. Dit werkt ook als een partner uit bezorgdheid voor zijn/haar nabestaanden niet naar het licht gegaan is.  Ook die heeft wat bemoediging nodig om zijn/haar reis voort te zetten.

AURA BEZETTERS
Maar er zijn ook onderwereldfiguren die zeker niet naar het licht willen en die kunnen knap lastig zijn (plaaggeesten)
 • Ik sliep bijna en voelde iemand op me komen liggen, ik woon alleen.
 • Ik zag vanuit mijn bedje en een grote enge man in de deuropening staan.
 • Ik voelde iets in me kruipen en ik kreeg het niet weg.
 • Ik hoor stemmen en ze houden me uit mijn slaap.
De onderwereld figuren onder de dolende zielen, daar hebben we de meeste last van. Een slechterik wordt door het overlijden niet ineens een heilige. Die verdorven zielen kunnen inderdaad je het gevoel geven dat je keel wordt dichtgeknepen, je voelt ze in je lichaam kruipen, ze kunnen zich als enge geesten laten zien. Ze maken je met veel plezier bang en ze vreten je energie. Dit zijn de zware jongens om van af te komen. Die willen niet weg. Het zijn stalkers waar je behoorlijk last van kunt hebben omdat ze jouw auraveld bezet houden.

NAÏEF
Mijn eigen ervaring  met deze onderwereld kwam uit de periode van het "opengaan voor andere realiteiten" Geheel onbewust stelde ik mij  heel naïef open voor alle astrale werelden. Ik dacht dat de geestelijke wereld altijd goed was. En ja hoor, er kwam van alles, maar ze begonnen  me lastig te vallen. Tot diep in de nacht zat ik rechtop in bed, trillend van angst en woede dat ze maar niet weggingen.

KOM METEEN
Gelukkig zag de paranormale Mijnheer Bakker (=overleden) dat. Ik was bij hem in de leer. Op een avond dat ik weer lastig gevallen werd belde hij zelf! Dat had hij nog nooit gedaan! Hij had van zijn gidsen een waarschuwing gekregen dat het mis met me ging. Hij zei " kom meteen", het is gevaarlijk! We moeten een eind aan die astrale bezetting maken. Hij heeft "iets" gedaan ( ik weet nu nog steeds niet wat) en ik kreeg eindelijk weer rust. Pfft een hachelijk avontuur. Ik heb er wel veel van geleerd. Daarom geef ik jullie vanuit mijn eigen ervaringen de volgende tips.

ZEVEN TIPS OM HET SPOKEN IN JE EIGEN SLAAPKAMER  TE BEEINDIGEN
Als dat stelletje ongeregeld jouw slaapkamer ook tot een waar spookhuis maakt, kun je het volgende doen:

 1. Praat in gedachte met ze en stuur ze weg, een enkeling wil wel luisteren.
 2. Maak dan gebruik van een plantenspuit, of ga als dat niet lang genoeg werkt douchen. Ze kunnen niet tegen water heb ik gemerkt.
 3. Ruimtereiniger Clean Energy  is een goed middel (te bestellen bij http://www.airdancer.nl). Je spuit voor je jouw slaapkamer s'morgens verlaat in de vier hoeken. De hele slaapkamer wordt hierdoor gereinigd.
 4. Het even föhnen (haardroger) van je auralagen maakt ze onrustig zodat ze vertrekken.
 5. Laat je kind dat er heftig last van heeft  voor een korte periode bij je slapen, de lol voor de plaaggeest is er dan snel af.
 6. Bij langdurige bezetters kun je het beste regelmatig naar de Sauna gaan, die hitte verdragen ze niet.
 7. Roep de hulp in  van een medium die ze naar hun eigen (onder) wereld kan brengen.
Besef dat jij sterker bent omdat je een lichaam hebt. Angst is hun voeding, daarom ga er niet op in en laat je niet bang maken. Praat er over, je bent echt niet gek als je ook dit soort ervaringen hebt gehad.


© Ria Feskens december 2011


website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2021, Ria Feskens webhosting, Domeinstad