Maak je eigen Medicijnwiel

Voorkom nare energie of ruzies met een Medicijnwiel.

medicijnwiel

Geschreven januari 2013; laatste bewerking augustus 2022

Een Medicijnwiel, de oudste gratis krachtbron is beschikbaar voor iedereen!

Merk je nare energie in je praktijk? Ben je vaak bij ruzies betrokken? Mediteer je zonder dat je diep genoeg komt?
Lees dan verder of een Medicijnwiel misschien de gratis oplossing is.

Een Medicijnwiel kan je bevrijden van ruzies, en ontdoen van ziekmakende energieën en het helpt je om goed te mediteren.


In de omgang met cliënten en deelnemers besefte ik dat er nog zo weinig gebruik gemaakt werd van de kracht van een Medicijnwiel. Eigenlijk jammer, daarom besloot ik er wat mee te doen.

Veel nieuwe lezers of toevallige bezoekers hebben geen idee waar ik het over heb. Hier volgt daarom de uitleg over hoe een Medicijnwiel werkt, hoe je die zelf kunt maken en veilig gebruiken.

Het Medicijnwiel staat van oudsher voor harmonie, bron van levensenergie, healing, kennis en verbindingen.


De meeste informatie die ik heb komt via Drunvalo Melchizedek (art. 53)uit de oude Mysterie Scholen, aangevuld door Medicijnman Steve Mc Cullough (art. 76). Drunvalo, van wie ik het maken van wielen geleerd heb, schrijft in zijn nieuwe (Nederlandstalige) boek "De Kundalini van de Aarde na 2012" over het gebruik van Medicijnwielen en de kracht ervan. Volgens Drunvalo kan iedereen met de juiste intentie een wiel maken.

Voor mij begon het Medicijnwiel (art. 48) op mijn reis met Drunvalo te leven. Ik maakte daar kennis met de kracht ervan.

Een wiel maken is niet alleen voorbehouden aan Sjamanen, priesters of oude stammen.


Dat het een oude methode is bewijzen de plafondtekeningen uit Egypte. Het is nog steeds een belangrijk middel voor het vreedzaam samenleven van alle levende wezens op de aarde.

Waarom zou jij er een maken?

Je kunt proberen of een Medicijnwiel onbeperkte krachtige energie voor jou genereert.
Een goed gelegd en actief Medicijnwiel kan tot wel 80% van de energievelden bij de mensen en de omgeving harmoniseren.
  • Het beste leg je er een in je praktijk of workshopruimte voor het wegnemen van de ballast die cliënten en deelnemers met zich mee kunnen brengen.
  • In een ruimte waar veel ruzie gemaakt wordt zal een Medicijnwiel de energie harmoniseren.
  • Eigenlijk zou in elke meditatieruimte een Medicijnwiel moeten liggen om de meditaties krachtiger en harmonischer te maken. En niet alleen dat. De legger van het wiel leert meteen beter voelen en focussen.
  • Door meer Medicijnwielen te maken, wordt raster met harmonische energie versterkt.
Hoe kan dat dan?

Alles in het universum beweegt zich in cirkels. De cirkel staat voor éénheid, heelheid en een volmaakt evenwicht. In een Medicijnwiel houden door de verbindingen tussen Hemel, Aarde en de Windstreken de energieën elkaar vast. De energieën kunnen daardoor niet meer wegstromen. Ze zitten gevangen. Er ontstaat op die manier een tijdelijk krachtveld. De energieën zijn niet negatief of positief maar neutraal, dat heeft een harmoniserend effect op zijn omgeving.

Hoe maak je in 7 stappen een Medicijnwiel?


Een Wiel kan op verschillende manieren gemaakt worden en ook met verschillende materialen. Ik heb dit voor jullie uitgewerkt in een bijlage.


Er zitten ook nadelen aan een Medicijnwiel. Het houdt niet alleen energieën op zijn plaats, maar er kunnen ook entiteiten in vast komen te zitten. Omdat we vaak geen helderzienden zijn, kunnen we dat niet zien. Je moet bij die entiteiten dan denken aan nieuwsgierige zieltjes die nietsvermoedend in de cirkel gevangen raken. Bij grote oude wielen zijn er (onzichtbare) bewaarders aangesteld. Bij een klein wiel is dat niet zo. Die moet je met intentie en salie wekelijks reinigen.

Als je er niets meer mee doet dan moet je de cirkel na een maand ontmantelen. Bij een Medicijnwiel dat eenmaal gelegd en geactiveerd is, kun je de fysieke vorm, dus de stenen wel weghalen, maar energetisch blijft het wiel daar draaien. Dus zul je met intentie de energie weer moeten bevrijden.

Als je zover gekomen ben, weet je nu dat Medicijnwielen ook voor ons bestemd zijn en door ons gemaakt mogen worden om te profiteren van deze natuurkrachten.

Ik wens je succes met het experiment. Denk eraan, de intentie MOET zuiver zijn.


LEES OOK: Kun je een Lichtwerktafeltje met een huisaltaar vergelijken? (art. 91)Ria Feskens, Serenora,

 

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2022, Ria Feskens webhosting, Domeinstad