Breng balans in je leven.


Ben jij ook zo gevoelig?

Ervaar je jouw gedrag als die van een chaoot? Leef je als een kip zonder kop, vergeet je dingen omdat je hoofd zo vol zit?

Raak je telkens uit balans door de vele informatie over Corona, Vaccins, oorlogen en oversterfte die over je heen wordt gestort? Of zit je in een transformatieproces?

Dan heb ik nu de juiste cursus voor je. Eentje met de energie die mystieke kaarten oproepen. Je gaat in deze onlinecursus stap voor stap balans creëren in de energetische chaos en ik ondersteun je samen met de kaarten daarbij. Op het moment dat de energie in balans is, kun je je beter focussen, concentreren en kom je tot rust.

Die kaarten sluiten geheel aan bij deze nieuwe tijd waar alles online gaat. Je hoeft niet naar een cursusruimte, maar je blijft gewoon op een vertrouwde plaats. De kaarten met hun verborgen krachten brengen balans en rust. Binnen 6 weken merk je het verschil.

Voor wie is deze cursus geschikt?
 • Voor iedereen die snel uit balans raakt en daar graag aan wil werken.
 • Voor wie met spiritualiteit en meditatie bezig wil zijn.
 • Voor wie aan een upgrade in bewustzijn of een hoger energielevel toe is.
 • Graag met gelijkgestemden informatie daarover wil uitwisselen.

Wat heb je eraan?
 • Je leert dieper voelen van de verschillende energieën en bewustzijnsstaten.
 • Je gaat meer op je gevoel vertrouwen, dit geeft zelfvertrouwen, balans en rust.
 • Je leert en durft steeds beter te beschrijven wát je voelt/ziet/merkt/weet.
 • Je leert een groepje gelijkgestemden kennen en de reacties van anderen helpen je.

Wat krijg je ervoor?
 • Voor je begint krijg je duidelijke instructies hoe je thuis te werk kunt gaan.
 • Ik trek 6 maal (6 weken)een kaart uit de set die ik op WhatsApp zet en vervolgens deel je jouw ervaring met die kaart in de groep en daarna krijg je mijn uitgebreide beschrijving.
 • Ik bewaak het groepsproces, ik geef feedback en help je als je vastloopt bij bepaalde kaarten.

Wat is jouw inspanning?
 • Je bent in bezit van de kaartenset deel 1, 1 tm 64 ‘de taal van het Licht’, of je schaft deze aan.
 • Je kunt communiceren via email en WhatsApp.
 • Je hebt 15 minuten per week tijd om te voelen en te reageren in de groep.
 • Je betaalt cursusgeld vooraf.

Een aanbieding die je niet kunt laten lopen:
 • Je krijgt voorrang als je een online-behandeling nodig hebt.
 • Je krijgt tijdens de cursus 10% korting op remedies.
 • Ging het te snel? Je mag nóg een keer meedoen voor 50% van de cursusprijs.


Hoe gaat het in de praktijk?
  Ik stuur alle deelnemers een uitnodiging via WhatsApp. Als we eenmaal de groep hebben gevormd geef ik aan welke kaart we die keer gaan ervaren. Die kaart pak je dan uit je eigen setje, je kijkt er goed naar en je gaat invoelen wat er bij je binnenkomt. Je schrijft dit op. Daarna zet je in korte bewoordingen in de groepsapp wat jouw ervaring is bij die kaart.

  Ook als je niets voelt en je geeft dit aan, dan kan ik met je meekijken waar het stagneert. Voor we met een nieuwe kaart verder gaan krijg je van mij een uitgebreide beschrijving over de kaart zoals het staat in het uitgebreide instructieboek (voorbeeld 16 cirkel van verbinding).

Een ding waar ik je in alle eerlijkheid op moet wijzen:
  Als je chronisch pijnstillers gebruikt, demp je daarmee het voelen. Je voelt dan wel minder pijn maar ook de energie van de Gidsen is dan nauwelijks voelbaar. Daarom is deze manier dan minder geschikt. Antidepressiva hebben meestal geen of weinig invloed op energetisch waarnemen, daarmee kun je wel meedoen aan de cursus.

Wanneer:
reacties van deelnemers:


Mijn reactie op de cursus balans. Een hele fijne cursus, ik zou zo intekenen voor een vervolg. Herinner mezelf op een bepaald moment zoals ik vroeger was en herinner me ook dierbare stukken van vroeger. Dat voelt heel fijn. Ook gevoeld dat ik vooral wil genieten en plezier wil hebben. En er zijn is voldoende, zo heeft het vroeger ook altijd voor mij gevoeld. De rest kan me ondertussen gestolen worden. Duidelijker hebben en dat gewoon communiceren van wat je voelt en soms ziet. Inherent hieraan ook een beter begrip over bewustzijn gekregen. Zeker als het gaat over het zogenaamde voelen in veel andere cursussen waar ik nooit iets mee kon. Oja en ook belangrijk, een grotere afstand naar mijn gedachten, minder identificatie en ook dat voelt erg prettig. Dus wat en wanneer is het vervolg?
februari 2020.Ria Feskens, Serenora,

  Neem met me op.

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2022, Ria Feskens webhosting, Domeinstad