Durf jij de diepte in te gaan in het voelen en waarnemen van energie?

Hebben de eerste series kaarten ‘de taal van het Licht’ jou al veel gebracht?

witte roos

Geschreven juli 2023; laatste bewerking april 2024

Veel cursisten hadden na het beëindigen van een serie het gevoel 'verder' te willen met hun ontwikkeling via de kaarten. Komt goed uit, want ook de stroom nieuwetijdse energieën lijkt oneindig en een complete derde serie is voltooid.

Waar het in deze doorwerkgroep om draait, is om het geschenk vanuit de onstoffelijke werelden, namelijk een nieuwe energie (art. 139) te ontvangen en deze vrijelijk door het inner of energetische lichaam te laten stromen. Dat laatste - vrij stromen - is onze uitdaging!

We kunnen door deze nieuwe energie aangeraakt worden in diepe oude (gefragmenteerde) stukken die nu pas om opruiming vragen. Neem dan ook de tijd om daar doorheen te gaan.

We hebben geen haast! Het streven is een kaart per week, maar bij sommige kaarten gaat de werking zo diep - en dat heb je in eerdere cursussen al ervaren - dat we er meer tijd voor nodig hebben, we passen dan het tempo aan. Ik reken zelf op 3,5 tot 4 maanden training per module.

De kaarten brengen aarding en rust, afweer en bescherming, verbinding, zetten snelle veranderingen in gang, zitten vol vreugde, zijn voedend, vullend en sluiten af met een inauguratie.

Er is een toelatingseis voor deze doorwerkgroep (niet voor de kaarten); je hebt al een basis of beginnerscursus én/of een themacursus gevolgd voor je aan deze groep kunt deelnemen.

Wat heb je eraan?
 • Je investeert in jezelf en zet je ontwikkeling door.
 • Je leert de energie van de kaarten zien als jouw gidsen vol inzichten en wijsheden.
 • Je gaat ontdekken hoe je de kaarten voor healing kunt inzetten.
 • Je blijft in deze rare tijden toch bezig met spirituele zaken.
 • Je leert andere gevoelige personen beter kennen en voorkomt ermee eenzaamheid.
Wat krijg je ervoor?
 • Voor je begint krijg je duidelijke instructies hoe je thuis te werk kunt gaan.
 • Ik trek 10 maal een kaart uit de set die ik op WhatsApp zet en vervolgens deel je jouw ervaring met die kaart in de groep en daarna krijg je mijn uitgebreide beschrijving.
 • Ik bewaak het groepsproces. Het is niet zo dat je een training die al op de plank ligt online volgt, ik lees alle reacties, geef feedback als dit nodig blijkt en help je als je vastloopt bij bepaalde kaarten of in bepaalde processen.

Wat is jouw inspanning?
 • Je bent in bezit van de kaarten 1 tot en met 192 of je schaft deze aan.
 • Je bent bereid om verder aan je spirituele ontwikkeling te werken.
 • Je kunt communiceren via email en WhatsApp.
 • Je neemt minimaal 15 minuten per week de tijd om de energie van een kaart door je heen te laten werken en te reageren in de groep.
 • Je betaalt cursusgeld vooraf of regelt een maandelijkse overboeking.

En:
 • Je krijgt voorrang als je een online-behandeling nodig hebt.
 • Je krijgt tijdens de cursus 10% korting op remedies.
 • Ging het te snel? Je mag nóg een keer meedoen voor 50% van de cursusprijs.


Reacties:

"Dankjewel Ria voor deze super mooie transformatieve reis! Reis graag nog verder met je mee op de volgende reis die jij begeleidt." april 2024.

"Het afgelopen traject heeft me geleerd goed naar mijn lichaam te luisteren. Mijn gedachten uit te schakelen en de signalen in mijn lichaam beter op te vangen. Hiermee heb ik het zelfvertrouwen in mijn lichaam teruggekregen. Stel ik mijn eigen grenzen en kan ik ze beter bewaken." april 2024.

"Ria,dankjewel dat je mij, met jouw prachtige kaarten,hebt helpen groeien en bewust hebt gemaakt van waar ik allemaal toe in staat ben!" april 2024.

"Het is heel waardevol om bij Ria de transformatieve reis te volgen. Er worden dingen aangeraakt in jezelf die aandacht nodig hebben en Ria kijkt met je mee. Ook als je ondertussen fysieke klachten krijgt en daardoor " angstig wordt" wordt je ook ondersteund en daar ben ik heel dankbaar voor." april 2024.

"Dankjewel Ria voor deze prachtige reis!!" april 2024.

"Het werken met de energie van deze kaarten in de volgorde die Ria geeft laat mij steeds verfijnder voelen, waarnemen en ervaren. Mijn bewustzijn groeit (enorm) hierdoor. Het helpt mij om mezelf te helen, te integreren en vanuit mijn kern (liefde en licht) hier voelend te zijn." april 2024.

"DANK voor het geven van de trainingen waar ik veel aan gehad heb en door gegroeid ben." april 2024.

"Ik werd en word nog steeds uitgelachen omdat ik lichtvoetig loop. Ik weet dat ik niet pas bij mijn familie waar ik geboren werd. Ook weet ik dat het mijn eigen keuze was. Toch geeft alles wat je vertelt mij kippevel en een warm gevoel van erkenning. Hartelijk dank voor je bemoedigende steun. Ik heb het nog steeds nodig. En knap er van op." november 2023.

"De buitenwereld weet nog steeds vaak niet wat ze met me aanmoeten. Toch een vreemde eend in de bijt. Hoe meer ik weet wat ik met mezelf aanmoet en dat ook doe zal ik gaan zien wat de toekomst mij nog brengt. Voor nu was het werken met de kaart weer heel bijzonder en ben ik dankbaar voor jouw inzet en feedback daarin." november 2023.

"Weet dat jij de eerste bent die mij serieus neemt met wat ik ervaar/ waarneem en dat heeft me zo goed gedaan. Het gaf me lef/moed om er open, nieuwsgierig naar te kijken. Zoveel ontdekt en ervaren, en als het even niet fijn voelde was je er ook en gaf me altijd helpende tips om te ‘doen’. Hierdoor groeide mijn zelf-vertrouwen en voelde/hoorde ik mezelf voor het eerst. Je hebt de weg naar het vuurtje in mij laten zien, een waar cadeau, dankjewel!" mei 2023.

"Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan en de fijne kaarten. Mijn kinderen vragen er ook regelmatig om." april 2023.

"Ik merk dat als ik een verhaaltje ervan maak dat ik niet hoef te voelen. En dat is juist wat ik nog aan het leren ben. Wat voel ik daadwerkelijk! " september 2022.

"Ik heb door de cursussen heen steeds meer vertrouwen gekregen om bij mijn gevoel te blijven en hier ook meer mee voor de dag te komen. Bijkomend is dat ik de kaarten ook als het ware lees. In de afbeeldingen " zie" ik vaak de energie. Eerder maakte dat me onzeker. Door te oefenen en bevestiging te krijgen groeit het vertrouwen. Blijft nog steeds wonderlijk voelen hoe dat samenvalt met de teksten die jij schrijft bij de kaarten. Ik ben nog steeds heel blij met je cursussen en begeleiding. Al zoveel jaren." september 2022..

"Ik vind het heel leuk om dit te doen en mezelf te onwikkelen. Ik wist niet dat ik dit zó leuk zou gaan vinden! " oktober 2021.


Wanneer:
Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad