Frequentietherapie

Energyboost uit een flesje; medicijnen van de toekomst!

remedies &en caduceus

Geschreven december 2016; laatste bewerking juli 2024


Frequentietherapie:

Is een vorm van alternatieve geneeswijze.

Alles heeft een frequentie of trilling. Het licht, het geluid, je telefoon, maar ook je lichtlichaam dat je fysieke lichaam omgeeft trilt in een bepaalde frequentie. Dit lichtlichaam of energielichaam is onstoffelijk en met het blote oog niet waarneembaar. Het omvat aura, chakra's, meridianen en andere fijnstoffelijke velden.

Het is gebleken dat hoe hoger en krachtiger die trilling is, hoe beter het gevoel van welbevinden en spirituele groei.

Wil jij ook beter in je vel zitten?

Er zijn verschillende manieren om dit te bereiken. Mijn advies is om je eigen trilling te verbeteren en te verfijnen naar een hogere frequentie door:
 • Druppels uit remedieflesjes: voor een energyboost.
 • Kaarten: keuze uit 3 series, in totaal 192 verschillend in werking.
 • Inzichtgevende artikelen: op de website en in twee prachtige naslagwerken.
 • Energetische behandelingen: in de praktijk Serenora.
Remedies: Je kunt door lage trillingen last krijgen van pijn, beschadigingen van chakra's, elektrosmog, maar ook van sombere stemmingen in de winter, een sterk wisselend humeur, jezelf niet kunnen focussen of stijf staan van de stress. Een energetische remedie - verkregen via kosmische krachten - heeft een prachtige zuivere hoge trilling (frequentie) in gezuiverd water.

Jouw lichaam ontvangt direct - zonder eerst te hoeven verteren - de juiste energie van de druppels. Je hoeft niet te wachten tot het 'aanslaat'. Dit werkt snel en betrouwbaar. Het vergt nauwelijks moeite, kost weinig geld en je voelt metéén resultaat.

Remedie proberen?

Iedereen reageert weer anders op een energetische remedie, maar als je het niet probeert weet je niet wat het voor jou zou kunnen doen. Bovendien is dit een kans om kennis te maken met kosmische energieën.

remedies

Wetenschappelijk bewezen

Het lukt in deze huidige tijd helaas niet om de hoge trillende kosmische energie in de energetische remedieflesjes wetenschappelijk aan te laten tonen. Dit komt omdat de huidige apparatuur (nog) niet geschikt is om de ijle hoge frequenties te meten.

Gelukkig voelen sensitieve mensen meteen dat de frequentie van de energetische remedie in het flesje iets voor hen doet.


Reacties:
 • "Hallo Ria,
  Hartelijk dank voor de snelle afstemming en bezorging. Heel fijn! De eerste twee energieën zijn in elk geval zeer herkenbaar. Ik ben benieuwd wat de derde gaat doen. Een tijdje geleden heb ik van jou nummer 7 ontvangen. Die heeft me toen door een flinke blokkade heen geholpen. Daar was ik heel blij mee :-). Ik kan de energieën ook duidelijk voelen. Een bijzonder helingssysteem heb je ontwikkeld! Hartelijke groet,"
  oktober 2023

 • "Struinend over de website van Serenora kwam ik haar remedies tegen. Nog niet eerder gezien en mijn belangstelling was gewekt. Eerst kijkend naar de verschillende remedies die vrij beschikbaar waren. Moeilijk kiezen. Van alles paste maar ook weer net niet.

  En ineens zag ik dat zij ook persoonlijke remedies maakte. Dit voelde gelijk goed. Wat voor mij heel belangrijk is, is de vertrouwensband. Ook al hebben wij elkaar nog nooit ontmoet; als lichtwerker weet ze precies wat ik/iemand als steuntje nodig heeft om dichter bij zichzelf te kunnen komen, blokkades op te ruimen. Hierdoor geen moment getwijfeld en vol vertrouwen besteld. En snel ontvangen. Een korte instructie met duidelijke uitleg welke combinatie energetische kaarten naar voren waren gekomen en waar deze voor staan. Bijzondere combinatie schreef ze er bij. Hij klopte precies en voelt goed. Wat heeft Serenora het weer mooi kunnen voelen.

  Voel mij steeds meer terug mijn lijf inzakken en weer tot mezelf komen na meerdere intense gebeurtenissen in de afgelopen jaren. Wat mij betreft zijn geld meer dan waard. Wanneer deze op is zal ik weer een persoonlijke remedie bestellen. Die past bij mijn proces van dat moment. Wat dat betreft kan ik het echt iedereen aanraden. Ook de mensen die hier voor het eerst op de site komen en voor het eerst kennismaken met de gave van Serenora."
  september 2023

 • "Ik voel de energie beter doorstromen".
 • "Voel me rustiger en meer genieten van niets doen".
 • "Bij mijn vader die ik de remedie ook geef, merk ik wel verruiming. Ik word actiever en blijer".
 • "De winterdip remedie lijkt wel te werken, kan me er eigenlijk prima toe zetten om dingen te ondernemen en kan mijn aandacht er ook goed bijhouden. Het lamlendig futloze heb ik in ieder geval niet en daar ben ik heel blij mee!"
 • "Hi Ria,
  Nou, nou, nou! Je hebt wel raak geschoten. Jeetje, wat gebeurt er veel in mijn energielichamen. Dankjewel."
 • "Dank Ria, Ik voel mij stukken energieker en mijn omgeving vindt mij monter. De druppels doen echt iets met me!"
 • "Dag Ria, hierbij mijn update over de remedie Ontstoring.
  Eerste dagen stevig depressief, daarna angstige momenten, en soms obsessieve gedachten. Dat is nu weer een beetje gezakt. Ik kom nu in aanraking met waar het om gaat: verdriet, nare gebeurtenissen uit het verleden. En dat gaat gelukkig gepaard met traantjes; loutering dus! Ik denk dat Ontstoring me helpt om oude troep op te ruimen, en soms gaat dat een beetje hardhandig. Maar ik ben blij dat het allemaal loskomt."

   

Placebo?

Om twijfel over een mogelijk placebo-effect weg te nemen ben ik al jaren met verschillende testpersonen bezig om suggestie of beïnvloeding uit te sluiten en dit is gelukt. De energie is waarneembaar.

Er zijn verschillende remedies elk met een andere werking waaruit je kunt kiezen.Klik op de naam om de beschrijving te lezen.


Elk flesje van 10 ml is genoeg voor ongeveer 1 maand.Een persoonlijk samengestelde remedie genoeg voor ongeveer 1 maand en kost 25,99.

Wil je een persoonlijke remedie? Er ik keus uit meer dan 192 verschillende. Via de pendel kom ik erachter welke voor jou de beste combinatie is.GEBRUIKSAANWIJZING:

LEES OOK:
*auralifters (art. 141)
*chakra's (art. 52)
* winterdip of een sterk wisselend humeur (art. 168)


Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad