Energetische remedies, energiedruppels

Energyboost uit een flesje; medicijnen van de toekomst!

remedies &en caduceus

Geschreven december 2016; laatste bewerking november 2022


Energetische remedies:

Zoals supplementen er zijn om je fysieke lichaam op te peppen, zijn energetische remedies gericht om je energielichamen (aura's, chakra's, meridianen) een energetische boost te geven.


Energetische remediesOntdek nieuwe spannende mogelijkheden van energie uit een flesje,

Je lichaam ontvangt direct - zonder eerst te hoeven verteren - de juiste energie. Dit is niet alleen tijdbesparend, je hoeft niet te wachten tot het 'aanslaat'.

Dit werkt snel en veilig. Het vergt nauwelijks moeite, kost weinig geld en je voelt metéén resultaat.

Wat is een energetische remedie?

Een energetische remedie is een prachtige hoge kosmische trilling (frequentie) in gezuiverd water.

Wat heb je eraan?

Het energielichaam krijgt van de energetische remedies hoge kosmische frequenties binnen. Goed voor een boost aan fijne energie en prettige ervaringen. Ze zuivert en transformeert lage trillingen. En lage trillingen, dát zijn de veroorzakers van alle ellende.

Je kunt door lage trillingen last krijgen van auralifters (art. 141), beschadigingen van chakra's (art. 52), elektrosmog, maar ook jezelf niet kunnen focussen, stijf staan van de stress, sombere stemmingen hebben in de winter (art. 168) of een sterk wisselend humeur.

Energetische remedies zijn de medicijnen van de toekomst.

Door tussenkomst van de kosmische krachten zijn hoge energieën ter beschikking gesteld en geschikt gemaakt voor hun werking op aarde via het water. "HOE DAN???" (art. 178) zouden mijn kleinkinderen roepen. Energiedruppels helpen de gebruikers tijdens de 'versnelling' van de aarde - waarin zoveel transformeert - om in balans te blijven door energetische ondersteuning aan te bieden.

Wetenschappelijk bewezen

Het lukt in deze huidige tijd helaas niet om de hoge trillende kosmische energie in de energetische remedieflesjes wetenschappelijk aan te laten tonen. Dit komt omdat de huidige apparatuur (nog) niet geschikt is om de ijle hoge frequenties te meten.

Gelukkig voelen sensitieve mensen meteen dat de frequentie van de energetische remedie in het flesje iets voor hen doet.


 • "Ik voel de energie beter doorstromen".
 • "Voel me rustiger en meer genieten van niets doen".
 • "Bij mijn vader die ik de remedie ook geef, merk ik wel verruiming. Ik word actiever en blijer".
 • "De winterdip remedie lijkt wel te werken, kan me er eigenlijk prima toe zetten om dingen te ondernemen en kan mijn aandacht er ook goed bijhouden. Het lamlendig futloze heb ik in ieder geval niet en daar ben ik heel blij mee!"
 • "Hi Ria,
  Nou, nou, nou! Je hebt wel raak geschoten. Jeetje, wat gebeurt er veel in mijn energielichamen. Dankjewel."
 • "Dank Ria, Ik voel mij stukken energieker en mijn omgeving vindt mij monter. De druppels doen echt iets met me!"
 • "Dag Ria, hierbij mijn update over de remedie Ontstoring.
  Eerste dagen stevig depressief, daarna angstige momenten, en soms obsessieve gedachten. Dat is nu weer een beetje gezakt. Ik kom nu in aanraking met waar het om gaat: verdriet, nare gebeurtenissen uit het verleden. En dat gaat gelukkig gepaard met traantjes; loutering dus! Ik denk dat Ontstoring me helpt om oude troep op te ruimen, en soms gaat dat een beetje hardhandig. Maar ik ben blij dat het allemaal loskomt."

   

Placebo?

Om twijfel over een mogelijk placebo-effect weg te nemen ben ik al jaren met verschillende testpersonen bezig om suggestie of beïnvloeding uit te sluiten en dit is gelukt. De energie is waarneembaar.

Belangstelling gewekt?

Proberen? Iedereen reageert weer anders op een energetische remedie, maar als je het niet probeert weet je niet wat het voor jou doet. Bovendien is dit een kans om kennis te maken met kosmische energieën.

Er zijn verschillende remedies elk met een andere werking waaruit je kunt kiezen.Klik op de naam om de beschrijving te lezen.


Elk flesje van 10 ml is genoeg voor ongeveer 1 maand en kost 14,95.

Wil je een persoonlijke remedie? Er ik keus uit meer dan 192 verschillende. Via de pendel kom ik erachter welke voor jou de beste combinatie is. Ontvang tijdelijk een miniflesje gratis om je boost bij je te dragen om je hals of in je broekzak.GEBRUIKSAANWIJZING:Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2023, Ria Feskens webhosting, Domeinstad