Praktijk, behandeling, healing, therapie, sessie, spirituele ondersteuning

Wat kan er in praktijk Serenora?

violette vlam cirkelvanverbinding

Geschreven november 1999; laatste bewerking september 2023

In de praktijk kun je terecht voor advies en ondersteuning bij Ria. Heb je iets gelezen waar je op wilt reageren of heb je er een persoonlijke vraag over? Via de mail kom je in contact en kan ik kijken of ik je ermee verder kan helpen.



Reacties:



"Nog altijd denk ik met warme gevoelens aan jou en de dagen dat ik onderricht heb gekregen. Veel waardevolle inzichten heb ik toen opgedaan.
Veel liefs en een warme groet",
september 2022.

"Heb inmiddels het (zelf)vertrouwen en de overgave dat ik mooie krachtige healings mag geven. Jouw persoonlijke begeleiding en mijn eigen inzet hebben me tot dit punt gebracht en daar ben ik je zeer dankbaar voor. Lieve groet," augustus 2022.

"Weer even een berichtje over hoe het verder gaat na de healing. Het gaat goed, er is veel in beweging gezet en de impact is nog gaande en voelbaar. Er is meer ontspanning, rust en acceptatie. Ook al schiet ik nog regelmatig in verontwaardiging over hoe de dingen gaan. De pijn is nagenoeg weg op de plek achter mijn linkeroor, -oog en -neusholte." juni 2022.

"Dank Dank Dank lieve Ria;
Ik was er helemaal bij om 14.30
Ik schrijf je hierover….
En de Engelen en m’n stemgeluid …. Klopt alles zo goed…maar heb en had je hulp wel echt nodig. Want ook al ‘weet’ ik het; als jij aan/met we werkt is dat zo direct voelbaar. Je zet gewoon ter plekke me weer op m’n voeten met m’n Spine in balans.
Zover voor nu
Liefs
Marlène "
oktober 2021.

"Dag Ria,
In juli vertelde jij mij dat de nazorg nog niet voltooid was. Daar ben ik nu heel blij om. Een aantal dingen zijn in deze maand namelijk aanzienlijk verbeterd, zoals mijn energie die gedurende de dag meer stabiel blijft, het contact met mijn lichaam is positief aan het veranderen en de werking van mijn darmen is beter. Het is mij ook meer duidelijk hoe en wanneer ik moet ingrijpen. Grenzen aangeven lijkt ook soepeler te gaan. Allemaal pluspunten die bijdragen aan een beter gevoel over mezelf. "
augustus 2020.

"hoi Ria,
Bedankt maar weer. Ik heb ontzettend veel baat bij deze begeleiding op afstand. En kijk altijd uit naar je verslag. Heel fijn."
augustus 2020.

"Dag Ria,
Dank je wel voor de healing. Ik ben heel dankbaar dat je er bent. Er zijn volgens mij weinig mensen die healing op dit niveau kunnen geven. Ik voel op een diep niveau meer rust."
augustus 2020. "Beste Ria
Ik lag rustig om 14.00 uur en om 14.00 uur voelde ik mij enorm duizelig en best wel eng ook alsof mijn bovenlichaam even werd ingenomen. Dat ik je echt heb gevoeld, dat was heel bizar en mooi en eng kortom bijzonder. Ik vond de ervaring erg fijn omdat ik voor het eerst echt heb kunnen voelen dat wat je zegt ook waarmaakt. Ben bij talloze mensen geweest die beweren dat ze van alles kunnen maar dat heb ik nooit kunnen voelen."
oktober 2019.

"Lieve Ria,
Ik ben om 14.00u in bed gaan liggen. Ik voelde jou werkzaamheden direct. Ook schudde mijn lijf hevig door alle "tegenwerking en aanwezigheid". Na een tijdje werd het meer rustig. Mijn hart werd warm. Heerlijk om dat te ervaren. Ik voelde veel beweging bij mijn kruinchakra. Ook uit mijn armen voelde ik het een en ander wegtrekken. Op een gegeven moment werd ik koud, moest er zelfs van bibberen. Ben toen onder de douche gaan staan. Wat me direct opviel was de rust in mijn hoofd en de ontspanning in mijn lijf. Dat had ik een gehele tijd niet gevoeld. Ik voel mij nu veel meer bij mijzelf. Dat voelt zo zalig."
september 2019.

"Goedemorgen Ria,
Ik ben verwonderd, blij en dankbaar. En eigenlijk sprakeloos over de uitwerking van jouw spulletje. Toch ga ik het proberen met een paar steekwoorden.
Rechte rug. Krachtigere aanwezigheid. Diepe connectie kosmos. Aarding. Kennis en ernaar durven handelen(!). Krachtige healings geven. Meer eigensturing. Het lijkt wel of alles wat ik doe raak is. Manifestatiekracht!
Nou, ik zal ongetwijfeld dingen vergeten, maar wauw!
Ik voel dankbaarheid dat jij op mijn pad bent gekomen",
oktober 2017.

"Wat ik van de behandeling ervaar is steun, vertrouwen, verdieping, verbinding en ik word geholpen om mijn werk vol te houden", oktober 2017.

"Dag Ria,
Bedankt voor je mail en vooral voor je ondersteuning/behandeling. Ik heb het gevoel dat er een positieve verandering in gang is gekomen. Bizar bijna, omdat ik pas nog zo in een dip zat. Ik wens je een mooie dag toe!" maart 2017.

"Dag Ria,
Ik wou je even laten weten hoe het met me gaat na mijn behandeling op afstand. Ik voel me echt met rassenschreden vooruitgaan! Ik durf zelfs zeggen dat ik me écht goed voel. Het is goed aan het doorwerken. Het stroomt terug, ik voel het".
februari 2017.

"Hallo Ria.
Het is alweer bijna 2 weken geleden dat ik de behandeling heb mogen ontvangen en ik voelde de behandeling erg goed, voelde en zag absoluut meer licht in mijn systeem en voelde ook warmte en een draaiing. Ook voelde ik me geaard worden en voelde mijn voorhoofd en mijn 3e chakra. Al bij al voel ik me nu stukken beter en vrijer en voel niet meer die zwaarte van voorheen. Ik dank je Ria voor deze lift naar boven".
januari 2017.


"Dag Ria,
Dank je wel. De energie was goed te voelen. Er gebeurde veel. Ik voelde oa mijn middenrif vooral aan de linkerkant",
december 2016.

"Beste Ria,
Nogmaals dank voor je consult. Tijdens het consult heb ik goed gemerkt dat je bezig was. Het leek wel of je een riem rondom mijn borststreek los trok, die heel strak vast zat. Ik heb daarna ook echt opluchting ervaren, alhoewel de bronchitis niet weg is. Het is echter wel veel minder geworden",
december 2016.

"Heel erg bedankt, Ria.
Ik heb duidelijk gemerkt dat er iets gebeurde. Met vriendelijke groet", december 2016.

"Ik kan voelen dat m'n aura nu compacter zit. Eerst had ik het beeld alsof je aan het rondkijken was in m'n aura. Op een gegeven moment voelde ik alsof ik "omvat" werd en m'n aura compacter/ strakker om me heen kwam te zitten. Daarna voelde het een tijdje meer als een warme deken. En ik heb ook nog aan soort lichtbundel ervaren die door me heen kwam, van boven naar beneden. Die was vrij sterk. Een moment voelde ik ook even iets schudden in m'n buik. Het voelde en voelt inderdaad ook wat zwaar, maar wel meer bij elkaar. Na een minuut of twintig had ik het gevoel dat het klaar was. Daarna heb ik nog een klein uurtje op de bank gelegen en rustig nagevoeld", december 2016.

"Dag Ria,
Nogmaals dank voor de fijne en leuke dag! (En die onvergetelijke soep) Bij jouw huis lijkt wel of de energieen beter stromen waar dan ook! Met energie werken kun je vast en zeker daar twijfel ik geen moment aan, de kracht van jou zit hem in de mens te brengen waar hij hoort te zijn, je hebt ongelooflijk richting gevoel om de mens de sturen en op het pad des levens te brengen TOP. Het zijn de kleine dingen die je zo een bijzonder mens maakt, dat waardeer ik heel sterk. Het pad dat ik verder bewandel heeft niet voor niets een afslag naar jou gemaakt, Een betere "kompas" voor mij is er niet, De weg die ik moet gaan is na vandaag heeeeeel duidelijk, een betere kaart had ik niet kunnen trekken!
Thanks for All"
Carolus, november 2016.

"Ria, ik bedacht me dat ik het eigenlijk nooit heb uitgesproken dat jij eigenlijk de gene was die me tijdens je eerste behandeling een mega verandering hebt teweeg gebracht, ik denk dat dat ook uiteindelijk de beweging was waardoor ik uit mijn depressie ben gekomen! dus daar wilde ik je nog voor bedanken!" D.d.C. Weert, september 2012









Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad