JE BENT NU OP DE PAGINA VOOR DE PRAKTIJKWat kan er in deze praktijk?

 • Je kunt er terecht voor vastgelopen of zware (spirituele) processen. Natuurlijk heb je eerst zelf naar oplossingen gezocht, maar iets in jou zegt je dat je NU even hulp nodig hebt. Na je hulpvraag via de mail spreken we een tijdstip af wanneer ik mij (in trance) op je afstem (niet per telefoon of skype) terwijl jij gewoon thuis bent en krijg ik als paranormaal kanaal informatie waardoor jouw problemen worden veroorzaakt of waar de prioriteit moet liggen. Ik werk tijdens die trance in de etherische, onstoffelijke velden om daar verstoringen te resetten, weer in balans te brengen en zet ik mijn therapeutische ervaring in voor issues waarmee ik ruime ervaring heb.

  Hoe weet je nu of je niet wordt opgelicht?

 • Dat is een kwestie van vertrouwen op je eigen intuïtie. Denk eraan dat ik geen contact maak met jouw overleden dierbaren, ik voorspel ook je toekomst niet.

 • Na bijna 20 jaar werkzaam in het spirituele vakgebied, kun je spreken van een Senior aanpak, dat wil zeggen met ruime ervaring. Heb je écht hands-on nodig, dat krijg ik ook door, dan kan ik je toptherapeuten adviseren, die in de loop van de jaren door mij zijn opgeleid.


   
  Thuis hulp ontvangen. Persoonlijke & spirituele ondersteuning.

  website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2021, Ria Feskens webhosting, Domeinstad