Hoe je jouw missie op Aarde zoekt.

Veel mensen tasten in het duister over hun aanwezigheid op deze aarde.

Ellips

Wat doe je hier?
Ben je op het juiste pad?
Heb jij een missie en wat is die dan?


De ziel bevat alle antwoorden, maar hoe kom je daarmee in contact? Om dichter bij je ziel (of bij je kern) te komen en zo inzichten te verkrijgen is deze cursus bijzonder geschikt. Uit de energetischekaartenset (1e serie) ‘de taal van het Licht’ heb ik 12 kaarten geselecteerd die de kracht bezitten om de weg vrij te maken tussen jou en je Ziel (blokkades opruimen).

Waarom de kaarten?


De kaarten sluiten geheel aan bij deze nieuwe tijd waar alles online gaat. Je hoeft niet naar een cursusruimte, maar je blijft gewoon op een vertrouwde plaats. De kaarten verhogen het energielevel in je eigen omgeving om het zielecontact voor jou mogelijk te maken. Tijdens een onlinethuistraining van 6 weken (tweemaal per week een kwartier), ga je via de kaarten door allerlei bewustwordingslagen en blokkades heen in de richting van je Ziel.

Wil je wel meedoen en schikt de datum je niet; volg dan het individuele traject met 1 op 1 aandacht.

Voor wie is deze cursus geschikt?
 • Voor iedereen die in het duister tast over het doel of de missie op aarde.
 • Voor wie met spiritualiteit en meditatie bezig wil zijn.
 • Voor wie aan een upgrade in bewustzijn of een hoger energielevel toe is.
 • Graag met gelijkgestemden informatie daarover wil uitwisselen.

Wat heb je eraan?
 • Je gaat laag voor laag, dieper en dieper naar je kern om daar in contact te komen met je Ziel.
 • Je gaat meer op je gevoel vertrouwen, dit geeft zelfvertrouwen en rust.
 • Je leert en durft steeds beter te beschrijven wát je voelt/ziet/merkt/weet.
 • Je leert een groepje gelijkgestemden kennen en de reacties van anderen helpen je.

Wat krijg je ervoor?
 • Voor je begint krijg je duidelijke instructies hoe je thuis te werk kunt gaan.
 • Je pakt (12 maal) de kaart waarvan ik het nummer op WhatsApp zet en vervolgens deel je jouw ervaring met die kaart in de groep en de volgende keer krijg je mijn beschrijving.
 • Ik bewaak het groepsproces, ik geef feedback en help je als je vastloopt bij bepaalde kaarten.

Wat is jouw inspanning?
 • Je bent in bezit van de kaartenset ‘de taal van het Licht’, deel 1, of je schaft deze aan.
 • Je kunt communiceren via email en WhatsApp.
 • Je hebt twee keer per week 15 minuten de tijd om te voelen en te reageren in de groep.
 • Je betaalt cursusgeld vooraf.

Een aanbieding die je niet kunt laten lopen:
 • Je krijgt voorrang als je een online-behandeling nodig hebt.
 • Je krijgt 10 % korting op remedies.
 • Ging het te snel? Je mag nóg een keer meedoen voor 50% van de cursusprijs.


Omdat er al een groot aantal mensen de basiscursus hebben gevolgd, zullen die zich afvragen heb ik iets gemist? Nou nee, alleen deze geselecteerde serie is specifiek gericht op het vinden van je missie, terwijl het speerpunt in de basiscursus ligt op het leren waarnemen.

Hoe gaat het in de praktijk?
  Ik stuur alle deelnemers een uitnodiging via WhatsApp. Als we eenmaal de groep hebben gevormd geef ik aan welke kaart we die keer gaan ervaren. Die kaart pak je dan uit je eigen setje, je kijkt er goed naar en je gaat invoelen wat er bij je binnenkomt. Je schrijft dit op. Daarna zet je in korte bewoordingen in de groepsapp wat jouw ervaring is bij die kaart.

  Ook als je niets voelt en je geeft dit aan, dan kan ik met je meekijken waar het stagneert. Voor we met een nieuwe kaart verder gaan krijg je van mij een uitgebreide beschrijving over de kaart zoals het staat in het uitgebreide instructieboek (voorbeeld 16 cirkel van verbinding).

Een ding waar ik je in alle eerlijkheid op moet wijzen:
  Als je chronisch pijnstillers gebruikt, demp je daarmee het voelen. Je voelt dan wel minder pijn maar ook de energie van de kaart is dan nauwelijks voelbaar. Daarom is deze manier dan minder geschikt. Antidepressiva hebben meestal geen of weinig invloed op energetisch waarnemen, daarmee kun je wel meedoen aan de cursus.

Wanneer:
reacties van deelnemers:

Mijn reactie op de cursus balans. Een hele fijne cursus, ik zou zo intekenen voor een vervolg. Herinner mezelf op een bepaald moment zoals ik vroeger was en herinner me ook dierbare stukken van vroeger. Dat voelt heel fijn. Ook gevoeld dat ik vooral wil genieten en plezier wil hebben. En er zijn is voldoende, zo heeft het vroeger ook altijd voor mij gevoeld. De rest kan me ondertussen gestolen worden. Duidelijker hebben en dat gewoon communiceren van wat je voelt en soms ziet. Inherent hieraan ook een beter begrip over bewustzijn gekregen. Zeker als het gaat over het zogenaamde voelen in veel andere cursussen waar ik nooit iets mee kon. Oja en ook belangrijk, een grotere afstand naar mijn gedachten, minder identificatie en ook dat voelt erg prettig. Dus wat en wanneer is het vervolg?
februari 2020.

Hoi Ria,
'Ik vind het nog steeds geweldig, ik verbaas me regelmatig over wat ik zie, herken en voel. Soms kan ik het gevoel niet altijd goed omschrijven en dan komt jouw tekst en dan valt het kwartje. Dus bij mij gaat het goed....vooral kaart 17, in dat gevoel wilde ik wel de hele dag blijven....heerlijk was dat.....kaart 15 ook trouwens.
Ik hoop dat iedereen er zo van geniet'. april 2017.

'Wat ik wil delen over de cursus is dat ik het verrassend vond/vind dat een kaart sowieso te voelen is, daar had ik geen idee van. Ik was ook verheugd dat ik dat op allerlei manieren mocht voelen (temperatuur, gemoed, sensaties, etc) en dat het heel vaak overeenkwam met jouw uitleg die ik naderhand ontving, fijn om die bevestiging te krijgen. Voor mij betekent dit een groei op het gebied van voelen en ervaren. Dus ik ben er heel blij mee!' juni 2017.

'Een mooie reis was het langs de kaarten! Vooral tegen het einde kregen de kaarten steeds meer betekenis. In het begin denk ik dat het nog wennen was aan het voelen, maar op een gegeven moment lijkt het vanzelfsprekend, alsof je met de kaarten communiceert. Erg mooi en leerzaam! Nu ook een betere verbinding met de kaarten, waardoor ze meer effect zullen hebben dan als ik dit zelf had gedaan. Ik ben heel benieuwd naar de vervolgkaarten. De bijeenkomsten zijn zeker een meerwaarde! Helaas heb ik er maar eentje bij kunnen wonen, maar het effect was duidelijk merkbaar'. juni 2017.

'De hele reis door de kaarten hebben mij meer vertrouwen gegeven in wat ik voel en hoe genezend deze kaarten werken zowel bij cliënten en zeker bij mezelf. Jouw duidelijke duiding van de kaarten vergrote het vertrouwen in wat ik voelde en ook wat er opgeruimd mocht worden. Ze geven je een fijne ondersteuning gedurende de dag, hoe pittig het soms ook was. Absolute aanrader als je jezelf meer wilt leren waarderen'. juni 2017.

'Mijn ervaring met het voelen van de kaarten. Allereerst vond ik het fijn om te doen, door elke dag te voelen wordt het een vaste gewoonte en merk je ook dat het steeds beter gaat. Het geeft ook zelfvertrouwen om later in de beschrijving terug te lezen wat je gevoeld hebt. Hierdoor ga je meer op je gevoel vertrouwen en ga je uit je hoofd. Door het met een groep te doen en te delen lees je ook de ervaringen van de anderen, soms vergelijkbaar soms heel anders. Hierdoor word je ervan bewust dat het om je eigen gevoel/ervaring gaat, er is geen goed of fout maar wat je zelf waarneemt. Zelf voelde ik altijd eerst en stuurde het via de WhatsApp voordat ik de ervaringen van de anderen ging lezen, zo voorkwam ik dat ik misschien per ongeluk toch iets van een ander mee zou nemen in het 'voelen'. Ook de bijeenkomst (ik kon er slechts 1x bij zijn) was een mooie aanvulling'.juni 2017.

'Deze keer kan ik beter voelen wat er gebeurt omdat ik nu meer ervaring heb met wat je zoal van een kaart kunt voelen. En daardoor kan ik het ook beter omschrijven. Door mee te lezen met alle ervaringen van iedereen heb ik ook meer woorden gekregen waarmee ik het gevoel van de kaarten kan beschrijven. De snelheid van voelen is niet veranderd'. juni 2017.

'Hoi Ria het was voor mij een fijne ervaring te beseffen dat ik zo gevoelig ben, sta er versteld van dat je de energie van een afbeelding zo'n reactie in je lichaam te weeg brengt. Het brengt letterlijk iets in beweging, bij de ene kaart voelde ik me open gaan bij de andere werd blijdschap aan geraakt, en bij een derde kwam ik helemaal in mijn zijn terecht. Iedere kaart bracht iets in beweging de bewegingen die steeds terug komen werden intenser. Het bijzondere is dat dit steeds dieper door werkt. Ria bedankt voor de mooie kaarten en de fijne diepe ervaringen'. juni 2017.

'Mijn ervaring van energetisch voelen als ik 1woord zou gebruiken WAUW. Ik heb de cursus gedaan voor meer in mijn voelen te gaan en te kunnen vertrouwen ervan. Ik had geen idee dat deze cursus zoveel met me zou doen. De kaarten zijn super STERK. Door het dagelijks invoelen van de kaarten heb ik mezelf leren voelen. 2) mezelf leren kennen. 3) leren beter en hoger me te verbinden. 4) in het dagelijks leven dichter bij mezelf blijven en meer verbonden zijn met alle gemak. Op het einde van de cursus voel ik dat ik een hogere trilling bezit, gevoeliger in positieve zin in de dagelijkse omhang in de verschillende relaties van het leven. Ria ik ben dankbaar voor deze beleving'. juni 2017.

'Super hoe we geëvolueerd zijn om het verschil te voelen, altijd al geweten dat het magische kaarten zijn. DANKBAAR'. november 2017.

Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2023, Ria Feskens webhosting, Domeinstad