Je lichaam ontvangt direct - zonder eerst te verteren - de juiste energie. Dit is niet alleen tijdbesparend, je hoeft niet te wachten tot het 'aanslaat'.

Dit werkt sneller en veiliger dan wat je tot nu toe hebt geprobeerd. Het vergt nauwelijks moeite, kost weinig geld en je voelt metéén resultaat.Een energetische remedie is een prachtige hoge kosmische trilling (frequentie) in gezuiverd water.Het energielichaam krijgt hierdoor hoge kosmische frequenties binnen. Goed voor een boost aan fijne energie en prettige ervaringen. Ze zuivert en transformeert lage trillingen. En lage trillingen, dát zijn de veroorzakers van alle ellende.

Je kunt erdoor last hebben van auralifters, beschadigingen van chakra's, elektrosmog, maar ook jezelf niet kunnen focussen, stijf staan van de stres of sombere stemmingen hebben in de winter.Door tussenkomst van de kosmische krachten zijn hoge energieën ter beschikking gesteld en geschikt gemaakt voor hun werking op aarde via het water. Ze helpen de mensen tijdens de 'versnelling' van de aarde - waarin zoveel gebeurt - om in balans te blijven.Het lukt helaas niet om de kosmische energie in de flesjes wetenschappelijk aan te laten tonen. Dit komt omdat de huidige apparatuur (nog) niet geschikt is om de ijle hoge frequenties te meten.

Gelukkig voelen sensitieve mensen meteen wat de frequentie in het flesje iets voor hen doet.
 • "Ik voel de energie beter doorstromen".
 • "Voel me rustiger en meer genieten van niets doen".
 • "Bij mijn vader die ik de remedie ook geef, merk ik wel verruiming. Ik word actiever en blijer".
 • "De winterdip remedie lijkt wel te werken, kan me er eigenlijk prima toe zetten om dingen te ondernemen en kan mijn aandacht er ook goed bijhouden. Het lamlendig futloze heb ik in ieder geval niet en daar ben ik heel blij mee!"
 • "Hi Ria,
  Nou, nou, nou! Je hebt wel raak geschoten. Jeetje, wat gebeurt er veel in mijn energielichamen. Dankjewel."
 • "Dank Ria, Ik voel mij stukken energieker en mijn omgeving vindt mij monter. De druppels doen echt iets met me!"
 • "Dag Ria, hierbij mijn update over de remedie Ontstoring.
  Eerste dagen stevig depressief, daarna angstige momenten, en soms obsessieve gedachten. Dat is nu weer een beetje gezakt. Ik kom nu in aanraking met waar het om gaat: verdriet, nare gebeurtenissen uit het verleden. En dat gaat gelukkig gepaard met traantjes; loutering dus! Ik denk dat Ontstoring me helpt om oude troep op te ruimen, en soms gaat dat een beetje hardhandig. Maar ik ben blij dat het allemaal loskomt."

   


Om twijfel over een mogelijk placebo-effect weg te nemen ben ik al jaren met verschillende testpersonen bezig om suggestie of beïnvloeding uit te sluiten en dit is gelukt. De energie is waarneembaar.Proberen? Iedereen reageert weer anders op een energetische remedie, maar als je het niet probeert weet je niet wat het voor jou doet. Bovendien is dit een kans om kennis te maken met kosmische energieën.
Klik op de naam om de beschrijving te lezen.


Wil je een persoonlijke remedie? Er ik keus uit meer dan 192 verschillende. Via de pendel kom ik erachter welke voor jou de beste combinatie is. Dan ben je wel iets duurder uit.

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2022, Ria Feskens webhosting, Domeinstad