Ria Feskens

Geschreven sinds oktober 2005, laatste bewerking september 2023

natuurkring

Therapeut en docent bij Serenora

Ria Feskens, Lichtwerker, Transhealer, Docent, Gediplomeerd Cranio Sacraaltherapeut, auteur en ontwerpster van energetisch geladen kaarten De taal van het Licht. Klik hier voor diploma's.

Als je iemand zoekt die met je meekijkt en je kan ondersteunen bij je persoonlijke spirituele groei, dan is Ria de aangewezen persoon. Bij Ria kun je met een gerust hart je blokkades opruimen, zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als Spiritueel.

Ria denkt niet alleen mee over wat je nu dwars zit, maar ook over hoe je eruit komt en zeker over hoe je het voortaan voorkomt. Hoewel ze voorstander is van zelfredzaamheid, zal ze je ondersteunen met haar paranormale inzichten. Dat doet ze al sinds 1999.

Ria is gespecialiseerd in het opleiden van hooggevoelige personen tot professionele Lichtwerkers en het bewust maken van mensen. Ze is een kei in het schrijven van interessante artikelen die vooral met Hoogsensitiviteit te maken hebben. Maar ook een klein boekje Het kleine draakje is van haar hand. Als Lichtwerker maakt ze energy resources waarmee ze de zo verkregen energie op afstand kan verspreiden en mensen helpt die dit nodig hebben (healing op afstand).

Wil je lezen hoe Ria als enige Nederlander met Drunalo Melchizedek op Paaseiland terecht kwam, klik dan op het artikel hierover.

Drunvalo Melchizedek.Paaseiland (Easter Iseland) met Drunvalo Melchizedek 2008.


Waar komt de naam Serenora vandaan? lees het verhaal over Serenora.

"Je bent zo bijzonder en tegelijkertijd zo toegankelijk. Ik word daar vaak verlegen van dat ik daar deelgenoot van mag zijn."


LEES OOK: Mijn verhaal in de piramide

Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad