Korte training met energetische kaarten

Stok achter de deur

keltisch kruis

Om nieuwetijdsenergie via de kaarten door je heen te laten stromen. De energie die de kaarten oproepen zijn krachtig en helpen je verder te gaan met spirituele ontwikkeling.

Heb jij ook energiekaarten ‘de taal van het Licht’ in de kast liggen? Wil jij er eigenlijk meer mee doen maar komt het er niet van? Of wil je weten wat je met energiekaarten kunt doen?

Dan is er goed nieuws!

Regelmatig starten opnieuw trainingen met de kaarten die je mogelijk al in huis hebt.

Hoe werkt het?Aan het begin van een week krijg je te horen met welke kaart je aan de slag gaat. Die kaart wordt jouw weekthema. Je krijgt een uitgebreide beschrijving om door te nemen, je maakt er je heilzame water (art. 99) van, je legt hem een nachtje onder je kussen, je vergelijkt hem met een andere kaart. Kortom; de energie van die kaart komt tot leven en dat ga je in positieve zin merken.

En denk nu niet “maandag kan ik niet”, want de hele week kun je beginnen, ik geef alleen op maandag de instructies. Op jouw moment ga je eenmaal in een week en dat kan zelfs op zaterdag, met je kaart zitten om die energie door je heen te laten stromen. Je deelt je ervaringen en dat is het. Niet veel werk om die prachtige energie (weer) eens ter hand te nemen.

Kaartenbezitters van de Taal van het Licht kunnen via hun eigen kaarten thuis hun energielichaam upgraden (art. 139).Reactie van een deelnemer: " Hoi Ria, Ik heb gemerkt dat ik het superleuk vind om met het alle kaarten te gaan werken. Afgelopen woensdag begonnen met kaart nummer 87. Zelf gekozen en voelde deze kaart resoneren. Super krachtige energie die binnenkomt en even roerde het me. Fijne ervaring met deze kaart. Vrijdagochtend heb ik weer een kaart gepakt door mijn onderbewuste in te zetten.

Kaart 45. Wauw. Heel kort een steek in mijn nek en een heel fijn, tintelend gevoel in mijn hele lijf. Ik heb een fantastisch weekend gehad met deze kaart en prachtige ont-dekkingen gedaan.

Ik pak de kaarten en het is pats-boem-knal door mijn hele lijf van boven naar beneden en dan is het (grotendeels) klaar. Voelt helemaal oké en leuk, ook de dagen na dat moment dmv achtergrond op telefoon, onder slaapkussen en water op de kaart te zetten. Warme knuffel."
juli 2022.

"Hallo Ria, ik wil je hartelijk bedanken voor het feit dat ik weer mee mocht doen met deze stok achter de deur. Het is heel bijzonder om te ervaren wat de kaarten voor effect hebben. Je feedback stel ik ook erg op prijs. Ik groet je en dank je " juli 2022.Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad