Korte training met energetische kaarten

Stok achter de deur

Om nieuwetijdsenergie via de kaarten door je heen te laten stromen. De energie die de kaarten oproepen zijn krachtig en helpen je verder te gaan met spirituele ontwikkeling.

Heb jij ook energiekaarten ‘de taal van het Licht’ in de kast liggen? Wil jij er eigenlijk meer mee doen maar komt het er niet van? Of wil je weten wat je met energiekaarten kunt doen?

Dan is er goed nieuws!

Vanaf september 2022 start opnieuw een training met de kaarten die je mogelijk al in huis hebt. Hoe werkt het?

Aan het begin van een week krijg je te horen met welke kaart je aan de slag gaat. Die kaart wordt jouw weekthema. Je krijgt een uitgebreide beschrijving om door te nemen, je maakt er je heilzame water van, je legt hem een nachtje onder je kussen, je vergelijkt hem met een andere kaart. Kortom; de energie van die kaart komt tot leven en dat ga je in positieve zin merken.

En denk nu niet “maandag kan ik niet”, want de hele week kun je beginnen, ik geef alleen op maandag de instructies. Op jouw moment ga je eenmaal in een week en dat kan zelfs op zaterdag, met je kaart zitten om die energie door je heen te laten stromen. Je deelt je ervaringen en dat is het. Niet veel werk om die prachtige energie (weer) eens ter hand te nemen.

Ria Feskens, Serenora,

  Neem met me op.

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2022, Ria Feskens webhosting, Domeinstad