Stok achter de deurHeb jij ook energiekaarten ‘de taal van het Licht’ in de kast liggen? Wil jij er eigenlijk meer mee doen maar komt het er niet van?

Dan is er goed nieuws!

Vanaf november 2021 start opnieuw een training met de kaarten die je mogelijk al in huis hebt. Voor abonnees van Serenora inspireert: GRATIS.

Hoe werkt het?

We beginnen met twee weken proeftijd. Na die twee weken ga je een commitment aan van 4 weken en daar houd ik je aan (haha). Aan het begin van een week krijg je te horen met welke kaart je aan de slag gaat. Die kaart wordt jouw weekthema. Je krijgt een uitgebreide beschrijving om door te nemen, je maakt er je heilzame water van, je legt hem een nachtje onder je kussen, je vergelijkt hem met een andere kaart.
Kortom; de energie van die kaart komt tot leven en dat ga je in positieve zin merken.

De energie die de kaarten oproepen zijn krachtig en helpen je verder te gaan met spirituele ontwikkeling en dat was toch waarom je de kaarten had aangeschaft?

De weekopdrachten kun je op jouw moment uitvoeren. Je deelt beknopt ervaringen met de kaart, waardoor je steeds vaardiger wordt in het beschrijven van jouw waarnemingen. En ik fungeer als stok achter de deur, want als je eenmaal op mijn deelnemerslijstje staat, wil ik ook je reactie lezen haha.

Wanneer:
Belangstelling? Mail naar: info@serenora.nlwebsite ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2021, Ria Feskens webhosting, Domeinstad