SESSIES OP AFSTAND *)

Thuisblijven en tóch behandeld worden.

Wat een therapeut kan doen:
 • Mensen hogere energie laten ervaren; een wow-gevoel bij de juiste therapeut.
 • Iets in de persoon in laten werken dat hem of haar omhoog trekt en de gezonde factoren versterkt.
 • Het weghalen van verstorende invloeden, dit is reinigend, beschermend en versterkend.
 • Een voorbeeldfunctie hebben waardoor de krachten in de mens dit gaan nadoen.

Wat ik via mijn paranormale gave voor je kan doen:
 • Op afstand met je meekijken (afstemming) naar het correct functioneren van jouw energielichaam (auravelden, chakra's, meridianen, vectoren).
 • Een ritueel voor je houden waarin een specifiek aandachtspunt in het Licht wordt gezet.
 • Of jouw energiesysteem in de juiste frequentie functioneert, of opgehoogd mag worden.
 • Als blokkades jou in de weg zitten, waar ze zich laten waarnemen.
 • Een healing op gang brengen.
Omdat ik volledig afga op wat er tijdens een sessie naar voren wordt gebracht door de ziel, de persoonlijke begeleiders en mijn kosmische helpers heb ik eigenlijk niets anders nodig dan een voor en achternaam om mij goed af te kunnen stemmen. Daarnaast kan ik als senior therapeut - via beschrijvingen waar je mee zit - praktische aanwijzingen geven om je verder te helpen. Je krijgt na afloop van de sessie van mij een verslag via de mail. Je hoeft er niet voor thuis te zijn maar in een rustige omgeving is aan te raden.

Je kunt terecht voor kort- of langlopende transformatiesessies en/of transhealing, inwijdingen en spirituele ondersteuning. Ik maak gebruik van de door mijzelf ontwikkelde energiekaarten, die inzichten verschaffen en de juiste energie oproepen De taal van het Licht.

Wat kun je verwachten van mijn aanpak?

Je hoeft de deur niet uit, we pakken het op afstand aan:
 • Ik begin met het ontvangen per mail van je hulpvraag en lees die zorgvuldig door.
 • Ik stem me af en vraag of ik je mag en kan helpen op kosmisch niveau.
 • Als dit mag stuur ik je een bevestiging samen met een factuur. Kan of mag ik het niet dan hoor je dit van me.
 • Op een afgesproken tijdstip ga jij in een rustige omgeving zitten of liggen en ik ga hier bij mij thuis voor je channelen en je energievelden op afstand behandelen, ben je gevoelig (HSP) dan voel je dit meteen. Ik pendel of je op koers bent *) en of je chakras en meridianen goed functioneren. De tijdsduur van de behandeling varieert en is afhankelijk van wat er moet gebeuren.
 • Daarna stuur ik je via de mail een verslagje van de channeling, samen met mijn therapeutisch advies.
 • Je krijgt individuele na-zorg in de vorm dat ik je vragen over de behandeling beantwoord en je naam tijdens Lichtrituelen wordt meegenomen.

Het duurt soms even voor er duidelijk resultaat is. Het is meer als een mammoettanker keren, het kost de nodige energie en lijkt in het begin soms helemaal niet merkbaar, terwijl de verandering toch in gang is gezet (HSPers kunnen het wel voelen als warmte, beweging of ruimer/lichter). Of net zoiets als een nieuwe trui breien van de fijnstoffelijke energetische draden, die is ook niet meteen klaar. Zet maar eens een stoeltje bij het gras om dit te zien groeien, pas als je na een week terugkomt zie je dat het inderdaad is gegroeid. Meestal merken huisgenoten of directe vrienden een verschil in gedrag eerder op.

Het is zaak om de genezing zijn gang te laten gaan. Net zoals dat je na een operatie niet gelijk mag proberen of het gelukt is, telt dit ook voor de fijnstoffelijke ingrepen. We kunnen soms pas na een paar weken zeggen of het merkbaar doorgedrongen is in je fysieke systeem. Heb dus geduld. Daarvoor krijg je ook na-zorg.

Voor personen bij wie een transformatieproces gaande is, of het gaat om diepgewortelde issues en niet voldoende hebben aan een keer energetische ondersteuning, is er na de eerste uitgebreide behandeling ook nog het driemaanden traject. Dan krijg je elke maand een behandeling en elke maand laat je me weten hoe het met je gaat, zodat ik je voor langere tijd kan monitoren.

Tijdens een driemaanden traject zorgen de kosmische begeleiders voor een bepaalde diepgang en komen er vaak zaken naar voren waar je tijdens een eerste behandeling niet aan toe bent. Door de regelmaat en het vooruitzicht dat er meerdere behandelingen volgen komt er ook een bepaalde rust in het systeem. Je kunt in die drie maanden wat mailtjes beantwoord zien en tijdens de behandeling ga ik daar dieper op in.

Ik heb over behandelingen op afstand artikelen en over genezende energie geschreven: Mysterie genezende energie opgelost!



Aanmelden voor een online sessie? Mail naar info@serenora.nl

*)Op koers zijn: De ziel besloot om in een mensenlichaam te incarneren en stippelde een leerpad uit, de koers die richting geeft aan de ontwikkeling. Om te zien in hoeverre je dit leerpad volgt, pendel ik de verschillende elementen van dit leertraject en zie dan of je inderdaad volgens het plan van de ziel bezig bent.

Reacties:

"Dank Dank Dank lieve Ria;
Ik was er helemaal bij om 14.30
Ik schrijf je hierover….
En de Engelen en m’n stemgeluid …. Klopt alles zo goed…maar heb en had je hulp wel echt nodig. Want ook al ‘weet’ ik het; als jij aan/met we werkt is dat zo direct voelbaar. Je zet gewoon ter plekke me weer op m’n voeten met m’n Spine in balans.
Zover voor nu
Liefs
Marlène "
oktober 2021.

"Dag Ria,
In juli vertelde jij mij dat de nazorg nog niet voltooid was. Daar ben ik nu heel blij om. Een aantal dingen zijn in deze maand namelijk aanzienlijk verbeterd, zoals mijn energie die gedurende de dag meer stabiel blijft, het contact met mijn lichaam is positief aan het veranderen en de werking van mijn darmen is beter. Het is mij ook meer duidelijk hoe en wanneer ik moet ingrijpen. Grenzen aangeven lijkt ook soepeler te gaan. Allemaal pluspunten die bijdragen aan een beter gevoel over mezelf. "
augustus 2020.

"Hallo Ria,
Hartelijk dank voor de nazorg van de online behandeling. Ik heb echt het gevoel dat ik nu meer het juiste pad bewandel. Dat is in gang gezet na mijn afstands healing bij jou. Daardoor ben ik meer op mezelf terug geworpen en moest ik meer uitgaan van mijn eigen kracht en gevoel. Het heeft me zeer aan het denken gezet en ik voel dat er onbewust en energetisch heel veel gebeurd. Ik heb voor nu even genoeg antwoorden om verder te kunnen. "
augustus 2020.

"hoi Ria,
Bedankt maar weer. Ik heb ontzettend veel baat bij deze begeleiding op afstand. En kijk altijd uit naar je verslag. Heel fijn."
augustus 2020.

"Dag Ria,
Dank je wel voor de healing. Ik ben heel dankbaar dat je er bent. Er zijn volgens mij weinig mensen die healing op dit niveau kunnen geven. Ik voel op een diep niveau meer rust."
augustus 2020.

"Ha Ria,
dank voor je antwoorden. Ik merk dat de afgelopen periode ik meer rust heb kunnen ervaren op diepere lagen in mijn wezen. Ik kan mijzelf meer helemaal accepteren en daarmee mijn eigen plek innemen in mijzelf en de wereld om mij heen."
augustus 2020.

"Beste Ria
Ik lag rustig om 14.00 uur en om 14.00 uur voelde ik mij enorm duizelig en best wel eng ook alsof mijn bovenlichaam even werd ingenomen. Dat ik je echt heb gevoeld, dat was heel bizar en mooi en eng kortom bijzonder. Ik vond de ervaring erg fijn omdat ik voor het eerst echt heb kunnen voelen dat wat je zegt ook waarmaakt. Ben bij talloze mensen geweest die beweren dat ze van alles kunnen maar dat heb ik nooit kunnen voelen."
oktober 2019.

"Lieve Ria,
Ik ben om 14.00u in bed gaan liggen. Ik voelde jou werkzaamheden direct. Ook schudde mijn lijf hevig door alle "tegenwerking en aanwezigheid". Na een tijdje werd het meer rustig. Mijn hart werd warm. Heerlijk om dat te ervaren. Ik voelde veel beweging bij mijn kruinchakra. Ook uit mijn armen voelde ik het een en ander wegtrekken. Op een gegeven moment werd ik koud, moest er zelfs van bibberen. Ben toen onder de douche gaan staan. Wat me direct opviel was de rust in mijn hoofd en de ontspanning in mijn lijf. Dat had ik een gehele tijd niet gevoeld. Ik voel mij nu veel meer bij mijzelf. Dat voelt zo zalig."
september 2019.

"Goedemorgen Ria,
Ik ben verwonderd, blij en dankbaar. En eigenlijk sprakeloos over de uitwerking van jouw spulletje. Toch ga ik het proberen met een paar steekwoorden.
Rechte rug. Krachtigere aanwezigheid. Diepe connectie kosmos. Aarding. Kennis en ernaar durven handelen(!). Krachtige healings geven. Meer eigensturing. Het lijkt wel of alles wat ik doe raak is. Manifestatiekracht!
Nou, ik zal ongetwijfeld dingen vergeten, maar wauw!
Ik voel dankbaarheid dat jij op mijn pad bent gekomen", oktober 2017.

"Wat ik van de behandeling ervaar is steun, vertrouwen, verdieping, verbinding en ik word geholpen om mijn werk vol te houden", oktober 2017.

"Dag Ria,
Bedankt voor je mail en vooral voor je ondersteuning/behandeling. Ik heb het gevoel dat er een positieve verandering in gang is gekomen. Bizar bijna, omdat ik pas nog zo in een dip zat. Ik wens je een mooie dag toe!" maart 2017.

"Dag Ria,
Ik wou je even laten weten hoe het met me gaat na mijn behandeling op afstand. Ik voel me echt met rassenschreden vooruitgaan! Ik durf zelfs zeggen dat ik me écht goed voel. Het is goed aan het doorwerken. Het stroomt terug, ik voel het".
februari 2017.

"Hallo Ria.
Het is alweer bijna 2 weken geleden dat ik de behandeling heb mogen ontvangen en ik voelde de behandeling erg goed, voelde en zag absoluut meer licht in mijn systeem en voelde ook warmte en een draaiing. Ook voelde ik me geaard worden en voelde mijn voorhoofd en mijn 3e chakra. Al bij al voel ik me nu stukken beter en vrijer en voel niet meer die zwaarte van voorheen. Ik dank je Ria voor deze lift naar boven".
januari 2017.


"Dag Ria,
Dank je wel. De energie was goed te voelen. Er gebeurde veel. Ik voelde oa mijn middenrif vooral aan de linkerkant",
december 2016.

"Beste Ria,
Nogmaals dank voor je consult. Tijdens het consult heb ik goed gemerkt dat je bezig was. Het leek wel of je een riem rondom mijn borststreek los trok, die heel strak vast zat. Ik heb daarna ook echt opluchting ervaren, alhoewel de bronchitis niet weg is. Het is echter wel veel minder geworden",
december 2016.

"Heel erg bedankt, Ria.
Ik heb duidelijk gemerkt dat er iets gebeurde. Met vriendelijke groet", december 2016.

"Ik kan voelen dat m'n aura nu compacter zit. Eerst had ik het beeld alsof je aan het rondkijken was in m'n aura. Op een gegeven moment voelde ik alsof ik "omvat" werd en m'n aura compacter/ strakker om me heen kwam te zitten. Daarna voelde het een tijdje meer als een warme deken. En ik heb ook nog aan soort lichtbundel ervaren die door me heen kwam, van boven naar beneden. Die was vrij sterk. Een moment voelde ik ook even iets schudden in m'n buik. Het voelde en voelt inderdaad ook wat zwaar, maar wel meer bij elkaar. Na een minuut of twintig had ik het gevoel dat het klaar was. Daarna heb ik nog een klein uurtje op de bank gelegen en rustig nagevoeld", december 2016.

"Dag Ria,
Nogmaals dank voor de fijne en leuke dag! (En die onvergetelijke soep) Bij jouw huis lijkt wel of de energieen beter stromen waar dan ook! Met energie werken kun je vast en zeker daar twijfel ik geen moment aan, de kracht van jou zit hem in de mens te brengen waar hij hoort te zijn, je hebt ongelooflijk richting gevoel om de mens de sturen en op het pad des levens te brengen TOP. Het zijn de kleine dingen die je zo een bijzonder mens maakt, dat waardeer ik heel sterk. Het pad dat ik verder bewandel heeft niet voor niets een afslag naar jou gemaakt, Een betere "kompas" voor mij is er niet, De weg die ik moet gaan is na vandaag heeeeeel duidelijk, een betere kaart had ik niet kunnen trekken!
Thanks for All"
Carolus, november 2016.

"Ria, ik bedacht me dat ik het eigenlijk nooit heb uitgesproken dat jij eigenlijk de gene was die me tijdens je eerste behandeling een mega verandering hebt teweeg gebracht, ik denk dat dat ook uiteindelijk de beweging was waardoor ik uit mijn depressie ben gekomen! dus daar wilde ik je nog voor bedanken!" D.d.C. Weert, september 2012

*) een online sessie vervangt een bezoek aan een arts niet.



website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2021, Ria Feskens webhosting, Domeinstad