Meld je aan voor de gratis mail met artikelen van 'Serenora Schrijft':
voornaam
achternaam
Email
 

ONLINE SESSIES *)

Thuisblijven en tóch behandeld worden.

Je kunt nu terecht voor kort- of langlopende transformatiesessies en/of transhealing, inwijdingen en spirituele ondersteuning. De kosmische krachten die door mij heen werken zijn er vooral op gericht om verticale verbindingen tussen de ziel en het hart van de schepping te herstellen en te verbeteren. Je wordt geholpen om je energielichaam geschikt te maken voor hogere frequenties. Via de kosmische krachten ontvang ik heldere inzichten die ik met je deel. Ik maak tevens gebruik van de door mijzelf ontwikkelde Tarotkaarten nieuwe stijl De taal van het Licht.

Wat kun je verwachten van mijn aanpak?

Je hoeft de deur niet uit, we pakken het online aan:
  • Ik begin met het ontvangen per mail van je hulpvraag en lees die zorgvuldig door.
  • Ik stem me af en vraag of ik je mag en kan helpen op kosmisch niveau.
  • Als dit mag stuur ik je een bevestiging samen met een factuur. Kan of mag ik het niet dan hoor je dit van me.
  • Op een afgesproken tijdstip ga jij in een rustige omgeving zitten of liggen en ik ga hier bij mij thuis voor je channelen en je energievelden op afstand behandelen, ben je gevoelig (HSP) dan voel je dit meteen. Ik pendel of je op koers bent *) en of je chakras en meridianen goed functioneren. De tijdsduur van de behandeling varieert en is afhankelijk van wat er moet gebeuren.
  • Daarna stuur ik je via de mail een verslagje van de channeling, samen met mijn therapeutisch advies.
  • Ik stuur je een binnen 5 werkdagen een persoonlijke energetische remedie met een uitgebreide beschrijving toe (waarde 23 euro), die je na een week gebruikt om de verandering die de behandeling teweeg brengt te stabiliseren.
  • Je krijgt individuele na-zorg in de vorm dat ik je vragen over de behandeling beantwoord en je naam tijdens lichtrituelen wordt meegenomen.

Het duurt soms even voor er duidelijk resultaat is. Het is meer als een mammoettanker keren, het kost de nodige energie en lijkt in het begin soms helemaal niet merkbaar, terwijl de verandering toch in gang is gezet (HSPers kunnen het wel voelen als warmte, beweging of ruimer/lichter).

Het is zaak om de genezing zijn gang te laten gaan. Net zoals dat je na een operatie niet gelijk mag proberen of het gelukt is, telt dit ook voor de fijnstoffelijke ingrepen. We kunnen soms pas na een paar weken zeggen of het merkbaar doorgedrongen is in je fysieke systeem. Heb dus geduld. Daarvoor krijg je ook na-zorg.

Voor personen bij wie een transformatieproces gaande is, of het gaat om diepgewortelde issues en niet voldoende hebben aan een keer energetische ondersteuning, is er na de eerste uitgebreide behandeling ook nog het driemaanden traject. Dan krijg je elke maand een behandeling en elke maand laat je me weten hoe het met je gaat, zodat ik je voor langere tijd kan monitoren.

Tijdens een driemaanden traject zorgen de kosmische begeleiders voor een bepaalde diepgang en komen er vaak zaken naar voren waar je tijdens een eerste behandeling niet aan toe bent. Door de regelmaat en het vooruitzicht dat er meerdere behandelingen volgen komt er ook een bepaalde rust in het systeem. Je kunt in die drie maanden wat mailtjes beantwoord zien en tijdens de behandeling ga ik daar dieper op in.

Ik heb over behandelingen op afstand artikelen en over genezende energie geschreven: Mysterie genezende energie opgelost!Aanmelden voor een online sessie? Mail naar info@serenora.nl

*)Op koers zijn: De ziel besloot om in een mensenlichaam te incarneren en stippelde een leerpad uit, de koers die richting geeft aan de ontwikkeling. Om te zien in hoeverre je dit leerpad volgt, pendel ik de verschillende elementen van dit leertraject en zie dan of je inderdaad volgens het plan van de ziel bezig bent.

Reacties:

"Lieve Ria,
Ik ben om 14.00u in bed gaan liggen. Ik voelde jou werkzaamheden direct. Ook schudde mijn lijf hevig door alle "tegenwerking en aanwezigheid". Na een tijdje werd het meer rustig. Mijn hart werd warm. Heerlijk om dat te ervaren. Ik voelde veel beweging bij mijn kruinchakra. Ook uit mijn armen voelde ik het een en ander wegtrekken. Op een gegeven moment werd ik koud, moest er zelfs van bibberen. Ben toen onder de douche gaan staan. Wat me direct opviel was de rust in mijn hoofd en de ontspanning in mijn lijf. Dat had ik een gehele tijd niet gevoeld. Ik voel mij nu veel meer bij mijzelf. Dat voelt zo zalig."
september 2019.

"Goedemorgen Ria,
Ik ben verwonderd, blij en dankbaar. En eigenlijk sprakeloos over de uitwerking van jouw spulletje. Toch ga ik het proberen met een paar steekwoorden.
Rechte rug. Krachtigere aanwezigheid. Diepe connectie kosmos. Aarding. Kennis en ernaar durven handelen(!). Krachtige healings geven. Meer eigensturing. Het lijkt wel of alles wat ik doe raak is. Manifestatiekracht!
Nou, ik zal ongetwijfeld dingen vergeten, maar wauw!
Ik voel dankbaarheid dat jij op mijn pad bent gekomen", oktober 2017.

"Wat ik van de behandeling ervaar is steun, vertrouwen, verdieping, verbinding en ik word geholpen om mijn werk vol te houden", oktober 2017.

"Dag Ria,
Bedankt voor je mail en vooral voor je ondersteuning/behandeling. Ik heb het gevoel dat er een positieve verandering in gang is gekomen. Bizar bijna, omdat ik pas nog zo in een dip zat. Ik wens je een mooie dag toe!" maart 2017.

"Dag Ria,
Ik wou je even laten weten hoe het met me gaat na mijn behandeling op afstand. Ik voel me echt met rassenschreden vooruitgaan! Ik durf zelfs zeggen dat ik me écht goed voel. Het is goed aan het doorwerken. Het stroomt terug, ik voel het".
februari 2017.

"Hallo Ria.
Het is alweer bijna 2 weken geleden dat ik de behandeling heb mogen ontvangen en ik voelde de behandeling erg goed, voelde en zag absoluut meer licht in mijn systeem en voelde ook warmte en een draaiing. Ook voelde ik me geaard worden en voelde mijn voorhoofd en mijn 3e chakra. Al bij al voel ik me nu stukken beter en vrijer en voel niet meer die zwaarte van voorheen. Ik dank je Ria voor deze lift naar boven".
januari 2017.


"Dag Ria,
Dank je wel. De energie was goed te voelen. Er gebeurde veel. Ik voelde oa mijn middenrif vooral aan de linkerkant",
december 2016.

"Beste Ria,
Nogmaals dank voor je consult. Tijdens het consult heb ik goed gemerkt dat je bezig was. Het leek wel of je een riem rondom mijn borststreek los trok, die heel strak vast zat. Ik heb daarna ook echt opluchting ervaren, alhoewel de bronchitis niet weg is. Het is echter wel veel minder geworden",
december 2016.

"Heel erg bedankt, Ria.
Ik heb duidelijk gemerkt dat er iets gebeurde. Met vriendelijke groet", december 2016.

"Ik kan voelen dat m'n aura nu compacter zit. Eerst had ik het beeld alsof je aan het rondkijken was in m'n aura. Op een gegeven moment voelde ik alsof ik "omvat" werd en m'n aura compacter/ strakker om me heen kwam te zitten. Daarna voelde het een tijdje meer als een warme deken. En ik heb ook nog aan soort lichtbundel ervaren die door me heen kwam, van boven naar beneden. Die was vrij sterk. Een moment voelde ik ook even iets schudden in m'n buik. Het voelde en voelt inderdaad ook wat zwaar, maar wel meer bij elkaar. Na een minuut of twintig had ik het gevoel dat het klaar was. Daarna heb ik nog een klein uurtje op de bank gelegen en rustig nagevoeld", december 2016.

"Dag Ria,
Nogmaals dank voor de fijne en leuke dag! (En die onvergetelijke soep) Bij jouw huis lijkt wel of de energieen beter stromen waar dan ook! Met energie werken kun je vast en zeker daar twijfel ik geen moment aan, de kracht van jou zit hem in de mens te brengen waar hij hoort te zijn, je hebt ongelooflijk richting gevoel om de mens de sturen en op het pad des levens te brengen TOP. Het zijn de kleine dingen die je zo een bijzonder mens maakt, dat waardeer ik heel sterk. Het pad dat ik verder bewandel heeft niet voor niets een afslag naar jou gemaakt, Een betere "kompas" voor mij is er niet, De weg die ik moet gaan is na vandaag heeeeeel duidelijk, een betere kaart had ik niet kunnen trekken!
Thanks for All"
Carolus, november 2016.

"Ria, ik bedacht me dat ik het eigenlijk nooit heb uitgesproken dat jij eigenlijk de gene was die me tijdens je eerste behandeling een mega verandering hebt teweeg gebracht, ik denk dat dat ook uiteindelijk de beweging was waardoor ik uit mijn depressie ben gekomen! dus daar wilde ik je nog voor bedanken!" D.d.C. Weert, september 2012

*) een online sessie vervangt een bezoek aan een arts niet.website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer Ria Feskens