Apophisfactor; noodzaak om in balans te blijven.

Verhoogt werken met energie het risico op oncologische aandoeningen?

apophisfactor en seleniet

Geschreven februari 2016; laatste bewerking juni 2023

Veel gediplomeerde specialisten die actief bezig waren met healing, bleken binnen zeven tot tien jaar na hun diploma te overlijden aan kanker”.


Verkeerde afstemming is risicovol. Maak daarom in 5 stappen een veilige energetische verbinding.

leestijd 8 minuten
Ik vond het vreemd toen een aantal paranormale meesters in korte tijd aan kanker overleden. Ik kende hen goed, ze waren altijd anderen aan het genezen. Waarom zichzelf niet? Het kwam voor hen ook onverwacht. Het schokkende antwoord vond ik in het boek 'afstemmen op de kosmos' waarin ik het volgende las: “Veel gediplomeerde specialisten die actief bezig waren met healing, bleken binnen zeven tot tien jaar na hun diploma te overlijden aan kanker”.

Het citaat kwam uit het boek 'afstemmen op de Kosmos'. Het is geen boek dat je even doorleest, maar een met heel véél informatie verdeeld over 360 pagina's. Bij alles wat Suzan Rennison beweert, heeft ze een verwijzing van wel 53 bladzijdes met links naar boeken en websites! Maar juist bij deze ene uitspraak net niet. Ik vroeg me dan ook af: wat is veel, wanneer was dat onderzoek, was er nog meer problematiek? Blijven we na dit soort uitlatingen ons prachtige werk veilig doen of gaat het op den duur toch fout?

Een ding werd me wél duidelijk: er bestaat wel degelijk een kosmische wet:

Er moet balans zijn tussen de sterke Schumanngolf die de aarde omgeeft en de zwakke geomagnetische golven vanuit het binnenste van de aarde.


staven van HorusZe noemen het de apophisfactor: de noodzaak om in balans te blijven. Egyptische opperpriesters noemde de twee energiestromen waar we het hier over hebben KA-BA. Ook wel Yin en Yang genoemd. Er zijn vele oude Egyptische afbeeldingen waar de priesters twee staven (Horus *) in hun handen hielden, die hun hersenhelften en daarmee zichzelf in balans hielden. Dit om kanker te voorkomen door het werken met hoogfrequente energie.

Het grootste deel van onze ziekten (en ook kanker) begint bij een disharmonie tussen deze twee stromingen.  Zo gebruikten ze vroeger ook het insigne dat nu de medische caduceus heet. Het stelt de aardse en kosmische krachten voor, die als ze volmaakt in evenwicht zijn, gezondheid brengen.

Als spirituele healers staan we tijdens ons werk in wisselwerking met krachtige elementen en transformatieprocessen, de vorming van een nieuw (gezonder) energiesysteem en daarbij ontstaan spontane celdelingen van het organisme. Dit proces staat in de geneeskunde bekend als kanker. Als je het zo bekijkt werkt een healer met celdelingen en daardoor ontstaat er een (beroeps) risico! Dit geldt niet alleen voor healers en paranormaal begaafden, maar ook voor de leiders van Spirituele groepen en scholen.

Want ook al kennen we deze kosmische wet niet: “energiestromen in balans houden”, we moeten er wél aan gehoorzamen!


De Russische onderzoekster dr. Valerie Uvarov zegt dat de oude waarschuwingen nog steeds van kracht zijn. In Rusland worden spirituele werkers via hun opleidingen gewaarschuwd en het is op haar dringend verzoek om die waarschuwing te delen. Het 'goed geaard zijn'(art.150), dus de magnetische golven vanuit de binnenaarde voelen is een must als je met hogere helende energieën wilt werken.

Al hebben we nog niet alle attributen en kennis net zoals de oude Egyptenaren, hun waarschuwingen moeten door alle healers en spirituele werkers serieus worden genomen, aldus dr. Uvarov. We beseffen onvoldoende het gevaar dat ons bedreigt als we naïef en onwetend ons afstemmen op krachten die we niet kennen.

Want we hebben maar al te vaak het idee, dat als we met liefde werken alles goed komt.

Voor de healingen van mens tot mens klopt dit nog wel, maar als we de astrale frequenties en energiestromen gaan gebruiken komt er meer bij kijken. Nu zijn er natuurlijk meerdere oorzaken voor het ontstaan van kanker aan te wijzen, maar de Russische onderzoekers zijn daar erg duidelijk in: "Verkeerde afstemming is risicovol". Doordat we steeds meer groeien, worden de energieën waar we mee werken subtieler plus hoogfrequenter en het gevaar op disbalans groter. Dit fenomeen staat los van het feit of wij al dan niet onze blokkades al hebben opgeruimd, of het licht op onze schaduwkanten hebben laten schijnen. Het gaat hier niet om balans tussen geven en nemen, maar om de tegengestelde energiestromen te beheersen.

caduceus

Voor het geval dat de onderzoekers gelijk hebben, is het beter om nog eens een keer kritisch te kijken naar de huidige energieën die je tijdens het werk in balans moet houden en jezelf daarin goed te beschermen:

Daarom vóór je iets met (kosmische) energie doet, moet je je energielichamen gelijktijdig in evenwicht brengen met die van de aarde!

Het zijn alfa-ritme frequenties van onze hersenen die in verband moeten staan met de resonantie van het aarde-ionensfeer-systeem. Vooral nu de nieuwe energie volop naar ons toestroomt is dit nóg belangrijker.

Dit evenwichtige veld maak je tegenwoordig via intentie (art. 134). Er bestaat namelijk een mechanisme dat de geest gebruikt om energie te creëren (dat is wetenschappelijk verifieerbaar). Het gaat om een verticale verbinding met de bron. De verticale verbinding maakt dat je in het midden van de energievelden alles onbewogen kunt waarnemen wat wel en niet in balans is. Er zijn natuurlijk meerdere manieren, als je geen betere geleerd hebt, is de manier die ik hierna beschrijf er een die niet moeilijk is.

Bedenk dat het veilige (scalaire) veld dat daardoor ontstaat, altijd tijdelijk is. Het kan niet worden opgeslagen. Je moet het dus vóór iedere werkzaamheid met Licht, energie of healing, opnieuw maken. Als je het vaker gedaan hebt, hoef je er alleen nog maar aan te denken en dan is het er al. Je maakt dit in 5 stappen;

De veilige vijf stappen:

dubbele-piramide
    1.    Concentreer je aandacht in je hart, zolang dat je die plek werkelijk kunt voelen.
    2.    Visualiseer van daaruit een transparante bol om je heen waar je lekker in past en veilig bent.
    3.    Visualiseer dan een dubbele piramide om het geheel (deze dwingt energie in balans te komen).
    4.    Maak vanuit je hart een verbinding met de binnenaarde (magnetisme).
    5.    Trek die verbinding door je hart naar boven voor contact met hogere energieën (plasma's). De centrale zon is in het kosmisch stelsel een machtig liefdevol ankerpunt om je mee te verbinden.  


*) Dr. Valery Uvarov: Staven van Horus (Engels)

LEES OOK:


Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2023, Ria Feskens webhosting, Domeinstad