Geschiedenis van de tarotkaarten nieuwe stijl.De taal van het Licht is een bijdrage van het heldere Licht. Een orakelset kaarten met een hoge waarneembare frequentie, die eenmaal verspreid, een wonderlijk positief effect heeft op ons en onze omgeving. Ze neemt je mee op ontdekkingsreis. Wat heeft het Licht jou te vertellen? Welke energieën onthullen zich voor jou? Ervaar via deze set de hogere trillingen van het Licht en de boost aan positieve energie die erin ligt besloten. Er zit een supermooi boekje bij, dat niet alleen instructies geeft hoe je ermee kunt werken, maar ook een heldere uitleg van elke kaart.Als jij openstaat voor spiritualiteit, dan is 'De taal van het Licht' écht iets voor jou.


In mijn mailing van juni 2016 schreef ik 'Hebben orakel- en affirmatiekaarten altijd gelijk?'

Waarom zou je zelf deze prachtige set aanschaffen?
 • om de nieuwe energie binnen te halen;
 • om inzicht te krijgen in nieuwe frequenties;
 • om met nieuwe energie te mediteren;
 • om je drinkwater ermee te activeren;
 • om blokkades in de hogere bewustzijnslagen op te sporen;
 • om zelf Licht te verspreiden.
Natuurlijk wil ik jullie het verhaal achter deze set en de gemaakte afbeeldingen niet onthouden. Het begon zo: in mijn praktijk Serenora hadden een paar (gevoelige) klanten mijn hulp nodig, maar zij konden niet naar mijn praktijk komen. Dit werd een nieuwe uitdaging. Ik visualiseerde dat ze op mijn behandeltafel lagen en dat ik hen een behandeling gaf, terwijl ik ze aan de telefoon had. Eigenlijk wist ik toen nog niet of het haalbaar was, maar andere mogelijkheden waren er niet.

De mensen voelden zich geholpen en ik schreef hierover het artikel: 'Is Healing op afstand alleen iets voor goedgelovigen?'. Maar ja, ik kende die mensen niet persoonlijk. Ik kon niet goed inschatten of er een placebo effect meespeelde. Daarom besloot ik een groter experiment te beginnen, om het magische, wonderlijke achter deze methode te ontdekken. Er waren acht mensen uit het hele land die volmondig ja zeiden om mee te doen.

Dit was nieuw terrein voor mij. Ik creëerde de mogelijkheid om te ervaren of dit binnen mijn bereik lag. In januari 2013 hield ik de eerste groepssessie op afstand. Vanuit mijn onzekerheid gebruikte ik versterkende elementen zoals rutielkwartsen, bergkristallen en geometrische vormen op mijn tafeltje. Ik maakte patroontjes op mijn gevoel. Waar ik niet op gerekend had, was de komst van het Licht tijdens deze sessies.

Om de deelnemers achteraf te laten zien welke krachtige elementen ik had ingezet, maakte ik voor hen foto's van de Lichtwerktafeltjes. Sommige tafeltjes werden ware kunstwerkjes, waarbij ik met een pincet aan het stoeien was om het toch de vorm te geven die ik in gedachten had. Een aantal van die foto's heb ik gebruikt om mijn mailingen aan jullie mee te versieren.

Ik was eerst verbaasd toen bleek dat via foto's dezelfde kracht te voelen was als toen het tafeltje er daadwerkelijk lag. Nadat ik er 125 had gefotografeerd, kreeg ik het idee om er een kaartenset van te laten maken.

Want de huidige tarot- en affirmatiekaarten zijn allemaal gemaakt met oude energie; ze zijn antiek. Tijd voor iets nieuws. Een niet alledaags idee. Helaas kun je nergens leren hoe je een orakel moet maken; ik was daarvoor op mijzelf aangewezen (dat dacht ik tenminste).

Ik mailde in maart 2016 naar een grote uitgever op gebied van affirmatiekaarten. Ik kreeg dit antwoord: "Geachte mevrouw, Tot mijn spijt moet ik u berichten dat wij denken dat er te weinig belangstelling voor een kaartenset van uw lichtwerktafeltjes zal zijn om de grote investering die een dergelijke uitgave vraagt te doen. De kaarten zien er leuk uit, maar wij kunnen ons op dit moment geen extra uitgaven permitteren".

Ik begreep gelukkig het verschil in het belang: ik wil de set kaarten met bijbehorende energie zo veel mogelijk verspreiden om de mensen de kans te geven om uit de zware trillingen te komen. De grote drukkers willen groot blijven en vooral winst maken. Na dit heldere inzicht en deze afwijzing, begon ik vragen te stellen aan mensen die ervaring hadden in uitgeven; te Googlen en te lezen over het uitgeven in eigen beheer.

Een mailtje dook op: "Het boek heb ik in eigen beheer uitgegeven. Ik heb eerst een aantal uitgeverijen gepolst. Die vonden het wel een goed boek, maar waren bang dat het niet rendabel zou kunnen worden uitgegeven. Toen kregen wij een schenking van mijn schoonvader. Dat geld hebben wij gebruikt om het boek te laten drukken bij de plaatselijke drukker. Het bleek moeilijk het boek uit te geven. Er liggen er nog 500 op de zolder".

Nu heb ik geen zolder (haha) dus liet ik mijn plan varen. Teveel gedoe, te duur, teveel risico. Waarom zou ik mij zo inspannen zo vlak voor mijn pensioen?

Maar de wind sloeg onder de vleugels: dat er nu tóch een set komt is te danken aan een collega die mij adressen gaf van kleinschalige drukkers, maar nog meer aan mijn dochter Miranda van Mbydesign. Zij vond mijn foto's wel mooi, maar (als designer) niet fraai genoeg om te laten drukken. Er moesten kreukels worden weggepoetst, afbeeldingen rechtgezet, kleuren aangepast, in het midden gecentreerd en nog véél meer. Ze ging er spontaan mee aan de slag en wow, wat zijn ze prachtig geworden. Geweldig! Ik kreeg er weer hoop door en nam de uitdaging voor het uitgeven aan.

Ik vroeg me wel af: verliezen de foto's iets van hun kracht nadat er iemand anders mee bezig was geweest (oppimpen en printen)? Ik voelde de energie nog wel, maar je kunt ook bedrijfsblind zijn bedacht ik me. Goed. Ik nam de proef op de som en nodigde verschillende mediums uit. Zij gingen met mijn proefset aan de slag. Het ging vooral om de set te beoordelen op hun werking. Na een middagje kijken, voelen en ervaren waren zij ervan overtuigd: "het is een krachtset om in de markt te zetten en anderen te laten profiteren van de hoge energie".

De vertolking van de energie kreeg ik via het Licht door. Ik was heel tevreden met de hulp bij het nakijken van die bijzondere teksten die nu in het instructie boekje staan. Bedankt Jolanda, Miranda, Aart, Yvonne, Jeanette en Annelies!

Toen de set er eenmaal in concept lag, mailde ik deze naar verschillende mediums en zij gaven de volgende reacties:
 • "Ik was erg gulzig in het verorberen van al die hoge frequenties. Het is al het hoge op aarde brengen. Elke galactische en aardse invloed van hogere komaf is hier in verwerkt. Zo mooi om te zien dat je geen zijde hebt gekozen en wel alles hebt omarmd wat naar ons als mensheid is gekomen om ons op te voeden naar de next level. Het zijn verbindingskaarten. Sommige kaarten waren geniaal. Veel onthullingen al door alleen heel kort naar te kijken. Het is het enige setje kaarten die het totaalplaatje laat zien'".
 • "Sommige zou ik al uit willen vergroten en op willen hangen".
 • Hij zei: "Ik voel dat er veel energie in zit en dat het van een hoge trilling is. Dat zal niet iedereen aankunnen. De taal van het Licht, dat is precies wat het is!'".
 • "Hallo Ria, Wat een verrassing vandaag op mijn deurmat! Je set “De taal van het Licht” en ook nog met mijn lievelingsthee erbij. Dank je wel!
  De doos, de kaarten, het boekje, alles ziet er prachtig uit. De energie begon meteen te stromen bij me. Ik werd er erg blij van! Nogmaals dank. Dat de kaarten een ieder mag vinden die de taal van het Licht mag gaan voelen en laat spreken. Hartelijke groet".
Nu ze alle 1000 afgeleverd zijn, bekruipt me stiekem toch de vraag: hoe krijg ik al die exemplaren verkocht, of verkoopt de set zichzelf? Een hilarische opmerking van mijn kinderen: "mam vóór je de pijp uitgaat verkoop je ze toch wel hè? ". En je snapt hem al, daarbij wil ik jullie hulp vragen.

Daarom beste lezer, het zou super zijn als jij mee wilt helpen om dit Licht, dat met deze set kaarten is verbonden, te verspreiden door:
 • een of meerdere sets aan te schaffen;
 • flyers neer te leggen op plaatsen waar jij vaak komt (de flyers sturen we op verzoek naar je toe);
 • jouw set aan anderen te tonen;
 • een set aan iemand cadeau te geven;
 • de tekst van de set als vrijwilliger te vertalen in de taal waarin je bent grootgebracht (mail me als je dit wilt doen);
 • als ambassadeur van het Licht 10 setjes ineens te bestellen (je betaalt er dan 9 én ik neem de verzendkosten voor mijn rekening).
Warme groet,
Ria Feskens, Serenora, september 2016.website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2021, Ria Feskens webhosting, Domeinstad