Kosmische hiërarchie, geordend geheel


Kosmologie; een tipje van de sluier opgelicht.

kosmische hierarchie en regenboog

laniakea

Geschreven juni 2017; laatste bewerking juni 2023Tussen ons bewustzijn en het allerhoogste bewustzijn in de kosmos zijn nog hele werelden en vele dimensies aanwezig.Deze werelden hebben een hiërarchische structuur, ingedeeld naar complexheid. Hoe complexer het bewustzijn, hoe dichter het bij de Bron is. Tweederde in de kosmos is vrouwelijk (magnetisch). Het andere deel (elektrisch) lijkt meer omdat ze actiever zijn in hun sturing.

Hiërarchie in de kosmos, een geordend geheel:Het allerhoogste bewustzijn de Bron, het 'ALL' en voor veel mensen God, staat aan het hoofd en beïnvloedt de Engelen. Engelen fungeren als boodschappers van de Bron. Zo dringt de Bron via de Engelen door in de hemelse wereld en via de elementen ook door in de wereld van mensen, dieren, planten, metalen, stenen enzovoort. De Engelen sturen op hun beurt niet alleen de planetaire geesten zoals de Zon, de Aarde en de vele andere miljarden planeten en sterren aan, maar ook de Goden en Godinnen. Deze Engelen zijn zo Licht; ze zouden ons, net als de zon, verbranden door hun felheid.

Voor onze beeldvorming; dit zijn dus niet de Engelen die zich aan ons laten zien. De Engelen die wij af en toe mogen zien, zijn meer de verschijningsvormen van Aartsengelen, Gidsen en Geesten die deze vorm aannemen, waardoor wij een Engel of krachtdier zien. Deze gidsen staan dichter bij ons en helpen meer in praktische zin om een opening te maken naar de Goden en Godinnen.

De Goden en Godinnen staan net als de Engelen tussen de bron en ons in. Goden en Godinnen leiden en testen ons. Waarbij de Goden meer magisch zijn qua daadkrachten en wilskracht dan de Godinnen. Zij werken via denkbeelden, gedachten en praktisch toepasbare energieën zoals voor technologieën.

godin De Godinnen zijn mystieker, ze laten ons meer voelen, ze lossen ons op in de kosmos zodat we eenheid en 'zijn' kunnen ervaren. Hun kracht leidt ons naar hogere frequenties, emoties en het vloeibare. Er is een bewustzijn van harmonie nodig om met die hoge en soms vloeibare energie te werken, maar daar komt wél een deel van de kracht in de kaarten De Taal van het Licht vandaan. Aldus mijn leraren.
LEES OOK: * Incarnatie, reïncarnatie, opnieuw geboren worden (art. 108).
* Verlicht, Illuminatie, Avatar, Bodhisattva (art. 111).Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad