Upgrade je aura

naar energielichaam plus +

upgrade en Mer-Ka-Ba

Geschreven augustus 2017; laatste bewerking maart 2024

Supereenvoudig en veiligUpgraden kennen we allemaal vanuit de computerwereld. Een oud programma doet het nog wel, maar loopt op den duur vast. Zo gaat dit ook met onze energielichamen. Ook die zijn eraan toe om klaargemaakt te worden naar een upgrade naar het nieuwe menselijke bewustzijn.

Dit nieuwe bewustzijn is in 2008 gereedgekomen en intussen operationeel. Drunvalo Melchizedek vertelt het verhaal - waar ik als enige Nederlander bij was (art. 53) - over de geboorte van dit nieuwe bewustzijn in een YouTube video.Voor alle nieuwkomers een must om daar eens voor te gaan zitten. Ps. vergeet niet terug te komen.


We hebben allemaal een fijnstoffelijk lichaam, dat veel verder strekt dan onze aura (art. 22). Vanuit dit fijnstoffelijk energielichaam is ons fysieke lichaam opgebouwd (niet andersom). Het energielichaam kun je zien als de Moeder en het fysieke lichaam als het kind. Blokkades (art. 18) of beschadigingen in dit - voor een leek onzichtbare - energielichaam geeft op den duur lichamelijke klachten. Veel van mijn lezers zijn daarom al jarenlang bezig om die (energetische) blokkades op te ruimen. Ze hebben intussen een helder, schoon, goed doorstromend systeem.

Toch zijn ze nog niet klaar! Want het blijven opruimen van blokkades verhoogt nog steeds géén frequentie die nodig is voor de upgrade. Hun energielichaam blijft verankerd in de oude energie. Het is net alsof je in een spic en span huis schoonmaakt, met een oubollig versleten interieur. Je kunt je tijd dan beter besteden aan het oppimpen en restylen, dan aan de schoonmaak.

Welke voordelen heeft de nieuwe energie?De kenmerken die bij een energielichaam plus horen:

  • Je maakt een sprong in je evolutie (overstijgen 3e dimensie).vogelrijk
  • Het hart neemt de meest belangrijke plaats in. Méér dan het hoofd kan vermoeden Ook heeft het hart informatie uit het onderbewuste en wijst het altijd de juiste weg.
  • Intuïtie (of het onderbuikgevoel) gaat voorop in plaats van rationele logica, of wetenschappelijk bewezen feiten.
  • Het zonder aarzelen volgen van deze twee zonder enige zekerheid over wat de uitkomst zal zijn.

Leven vanuit het hart is zonder dualiteit, rekening houdend met al wat leeft.


Om de overstap (de upgrade) naar het nieuwe bewustzijn te maken, is er een kosmisch plan ontwikkeld. Op verschillende manieren en via verschillende Mediums over de hele wereld worden hoge frequenties geschikt gemaakt om te downloaden en in de materie te brengen. Zo hebben graancirkels (art. 34) bijzondere energieën die na de oogst zelfs waarneembaar blijven.

De kaarten die ik als Medium mocht creëren, hebben óók een specifieke kosmische afstemming. Deze kaarten roepen stellaire krachten op die zich transformeren naar deze lagere niveaus om hier op ons in te werken. Zij zorgen ervoor dat iedereen die ermee werkt de juiste upgrade in energiefrequenties ontvangt.

Kosmische krachten werken met grote zorgvuldigheid en zullen er niemand ermee 'overvallen'. Het binnenkomen van die specifieke frequenties gebeurt via de meest toegankelijke Chakra’s (art. 52), maar ook via handen, voeten, 3e oog of kruin. De kaarten ontwikkelen het (hart) gevoel en helpt het energielichaam om in hogere kristallijne frequenties te komen.

Met de kaarten van de Taal van het Licht kun je thuis upgraden!keltisch kruis Reactie van een deelnemer: Hoi Ria, Ik heb gemerkt dat ik het superleuk vind om met het alle kaarten te gaan werken. Afgelopen woensdag begonnen met kaart nummer 87. Zelf gekozen en voelde deze kaart resoneren. Super krachtige energie die binnenkomt en even roerde het me. Fijne ervaring met deze kaart. Vrijdagochtend heb ik weer een kaart gepakt door mijn onderbewuste in te zetten.

Kaart 45. Wauw. Heel kort een steek in mijn nek en een heel fijn, tintelend gevoel in mijn hele lijf. Ik heb een fantastisch weekend gehad met deze kaart en prachtige ont-dekkingen gedaan.

Ik pak de kaarten en het is pats-boem-knal door mijn hele lijf van boven naar beneden en dan is het (grotendeels) klaar. Voelt helemaal oké en leuk, ook de dagen na dat moment dmv achtergrond op telefoon, onder slaapkussen en water op de kaart te zetten. Warme knuffel,


Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad