Verlangen manifesteren

Wil jij ook zo graag iets en komt het maar niet?

verlangen en plantenrijk

Geschreven april 2009; laatste bewerking december 2023

Hoe krijg je dat dan?

Veel van de mensen die bij ons komen hebben vaak een verlangen naar iets wat ze niet hebben, maar graag zouden willen. Toch blijft het vaak ” in de geest “ hangen. Ze dromen van een eigen zaak, een andere baan, een wereldreis, noem maar op. Ze hebben geen idee, en ik had dit ook niet, hoe dat ze dit verlangen kunnen omzetten in de materie. Met andere woorden krijgen wat ze verlangen!

Ik zal je vertellen hoe het voor mij werkte om een blokhut in het bos te realiseren. Jaren geleden bedacht ik dat ik graag in het bos wilde wonen en werken, dat leek me ideaal, weg van de herrie, een zijn met de natuur en ik schreef dit op een klein geel memoblaadje en hing dit voor iedereen zichtbaar in de praktijk. Er gebeurde niets, ik bleef wel het verlangen houden. Ik moet bekennen dat ik na een aantal maanden er zelf niet meer in geloofde dat ik het zou krijgen. Ik woonde immers aan het water, tuin rondom en het leek wat minder prioriteit te hebben.

Totdat ik in een klimaatbeheerst appartement ging wonen, twee hoog zonder balkon. Niks mis mee, maar voor mij als natuurmens begon me dit na anderhalf jaar op te breken. Ik merkte aan mijn fysieke lichaam dat er te weinig aardende (art. 150) doorstroming ontstond. Mijn verlangen naar een plaats in het bos werd steeds groter en sterker!

Boeken lezend zoals: "The Secret, Vraag en het wordt gegeven, Overvloed" en nog veel meer titels leerde me dat je in de overvloed van het universum mag geloven. Leuk om te weten, maar hoe werkt dat dan? Voor mij waren er aantal lezingen bij de SMT https://www.smtnederland.nl voor nodig van ondermeer Han Bekkers https: //www.hanbekkers.nl en Rinze Terluin om mij de juiste weg te leren.

Het was zo simpel! Het gebeurde in januari 2009 bij de SMT. Eerst was er een meditatie, binnenwaarts gericht om bij iedereen het eigen harts/verlangen te voelen. Daarna met de hele groep, verbonden door de handen dit verlangen hardop te verwoorden. Ik voelde mijn verlangen zei hardop…. "ik wil in een blokhut in het bos wonen"".... Het gekke was dat het leek alsof het op dat moment al werd gerealiseerd.

Bij de lezing van Bas Blekkingh op 16 maart 2009 kwam mijn voorbeeld een verlangen naar een blokhut in het bos ter sprake. Bas zei die blokhutten staan toch al in het bos? Die manifestatie is al gebeurd. Het is er al! Wat weerhoud jou om in die stroming te gaan zitten? De grootste eye-opener, natuurlijk, het is er al ik hoefde alleen nog maar met heel mijn hart ja te zeggen en in die stroom te geloven.

April 2009. Via de indiaanse tradities, kwam ik op een website van iemand waar ik een afspraak mee wilde maken. Zij woonde in het Bos in een park en er waren daar nog plaatsen te huur-koop. Op vrijdag ging ik bij haar op bezoek en op de dinsdag erna had ik de sleutel van een blokhut (chalet) in het bos!

Het was er allemaal nog beter dan ik ooit had verwacht, een park vol (bijna allemaal) rustzoekers. Als ik vijftig meter loop kom ik in het beschermde gebied van Stichting Brabants Landschap en honderd meter verderop begint het grote stiltegebied van de Oisterwijkse bossen en heide (Natura 2000). Ik kan daar nu uren in rust doorbrengen zonder iemand tegen te komen. Nu, op de veranda zittend, in de stilte van de natuur, temidden van de vogels is dit artikel geschreven en ik moet toegeven dit is veel prettiger voor me. Ik bedoel zo lekker buiten werken.

Waarom komt het ene verlangen nu wel uit en het andere niet? Allereerst zijn er de afspraken van de ziel. Om een voorbeeld te noemen; een wezen dat in een vorig leven vele miskramen gekend heeft met veel pijn en verdriet, kan toen de afspraak hebben gemaakt eens een heel leven op persoonlijke groei (art. 72)te mogen richten. Zij blijft dan, ook al wordt dit niet begrepen, in dit leven kinderloos. In dit geval kunnen er veel verlangens zijn, die worden niet ingelost, ook al gebruikt men de juiste methodes om te manifesteren.

Dan is er het verlangen vanuit het denken (ik wil dit, ik wil dat, ik wil de lotto, ik wil veel geld). Dit is vaak een verlangen dat een verlangen blijft (helaas). Het wordt niet in de onderste auralagen gemanifesteerd. Die manifestatie is nodig om het te materialiseren. Denkkracht alleen is hier niet voldoende!


In deze video legt Drunvalo Melchizedek uit dat alleen verlangens die via het hart worden gecreëerd geen polarisatie teweeg brengen.

Anders is het met de verlangens komend vanuit het innerlijk wezen via het hart. Die verlangens laat je via jouw innerlijke reis in je opborrelen (meditatie). Daarna maakt je deze verlangens kenbaar aan iedereen die het maar horen wil! Zo manifesteren de energieën zich in je onderste auralagen; het mannelijke principe. Daarna is het zaak van vertrouwen en geduld hebben dat het op jouw pad komt, het vrouwelijke principe. Je houd je oren en ogen open naar iets of iemand die jouw pad kruist, iets wat je leest of waar je aandacht op valt. Dat leid je dan naar de juiste plaats.


LEES OOK: *De weg naar binnen via het energetische hart (art. 116).
*Zie jij geldzorgen als een achtbaan waar geen eind aan wil komen? (art. 84).
*Waarom in 80% van de gevallen het eindresultaat van goede voornemens niet wordt behaald (art. 83).

Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad