Medicijnwiel, brengt positieve energie naar je toe.

medicijnwiel

Geschreven december 2009; laatste bewerking december 2023

Een krachtige energie die verbinding maakt met álle andere medicijnwielen op aarde.Door die verbindingen is het een geweldig krachtvoorwerp. Het wiel brengt op een magische manier een boost aan positieve, helende energie naar zijn omgeving.

Intentie Krachtwiel:
Het Intentie Krachtwiel wordt ook wel levenswiel of medicijnwiel genoemd, dit vanwege de krachtige werking. Het wiel symboliseert de kringloop van het leven en de schepping. De vorm van het medicijnwiel is een cirkel met daarin een kruis, ook wel het Keltisch kruis genoemd. De stenen die zijn gebruikt, vertellen allemaal hun eigen verhaal en hebben hun eigen plek en betekenis in het wiel. Het wiel werkt niet alleen helend voor de mensen die aanwezig zijn, maar ook voor de plaats en de omgeving waar het wiel wordt gelegd.

Goden:
De eerste keer dat ik in contact kwam met een (medicijn)wiel was tijdens een spirituele reis in Egypte. Windrichtingen werden aangeroepen, maar ook de elementen zoals aarde, water, vuur en lucht. Toen ook de Egyptische Goden erbij werden gehaald, kleuren, leeftijden en nog veel meer eigenschappen werd het me teveel om te onthouden. Ik voelde er toen ook weinig bij, al vond ik het wel bijzonder om mee te maken.

Liefde:
Mijn sceptische houding verloor ik op het moment dat Drunvalo Melchizedek een wiel legde op het eiland Moreea (art. 53) in de Stille Oceaan. Hij vroeg om te beginnen eerst toestemming aan de Engelen (art. 106), de voorouders en de stamhoofden aldaar voor de geschikte plaats en tijd. Daarna vroeg hij ons (twee bussen vol deelnemers uit vierentwintig verschillende landen) een steentje te zoeken op het strandje waar we sinds de zonsopkomst waren. Het steentje met liefde in ons hart te verbinden en aan hem te geven. Zo maakte hij van 70 steentjes een wiel in het zand. Bedoeld als hulp voor de veranderingen van de aarde (art. 29).

paaseiland medicijnwiel drunvalo melchizedekActivering:
Het wiel activeerde hij via intentie met Licht en verbond het nieuwe wiel met alle bestaande wielen! Na afloop van de ceremonie kregen we de gelegenheid het wiel van dichtbij te benaderen. Ik voelde de krachtige energie als een stevige trilling door mij heen stromen.medicijnwiel
Iedereen kan het:

Ik was verbaasd! Het leek zo simpel, een leuk kringetje van steentjes in dat zand, alleen de ”full –power” verried dat er iets geweldigs was gebeurd. Volgens Drunvalo kan iedereen met de juiste intentie een wiel maken. En met toestemming aansluiten op de bestaande wielen overal ter wereld. Dit is geen disrespect naar sjamanen of oudere volkeren, nee die wetenschap zit allang in ons. Ook al weten we dit niet meer. Daarom nodig ik jullie uit om zelf ook aan de slag te gaan.

Werkwijze:
Om volledige uitleg over de achtergronden op te schrijven zou dit artikel twintig kantjes tellen. Dat is niet de bedoeling. Voor die informatie kun je zelf op internet surfen. Toets levenswiel of medicijnwiel in. Of lees verder: Maak je eigen Medicijnwiel (art. 85).

Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad