Hoe kun je speeddaten met je Gidsen?

Kun je daarmee het Gidsencontact onderhouden?

.

Veel mensen koesteren het diepe verlangen om in contact komen met hun Gidsen.

Ze weten inmiddels dat er Gidsen zijn, maar hebben absoluut geen idee hoe die verbinding tot stand komt. Ik heb nu een workshop ontwikkeld om dit contact toegankelijker te maken. Uit de energetisch geladen kaarten (1e serie)‘de taal van het Licht’ heb ik 12 kaarten geselecteerd die een verbindende kracht hebben en de sluiers wegtrekken tussen jou en je allerhoogste Gidsen. Hier een artikel over ‘Gidsen’.

Waarom de kaarten? Normaal komen cursisten heel vaak bijeen om onder leiding van een spirituele leraar hun energie te verhogen om zo tot een Gidsencontact te komen. Ter vervanging van veelvuldige bijeenkomsten kunnen de magische kaarten uit de taal van het Licht je helpen om in de thuissituatie je bewustzijn te verruimen. Tijdens een onlinethuistraining van 6 weken (tweemaal per week een kwartier), ga je door allerlei bewustwordingslagen heen in de richting van je Gidsen.

Wil je wel meedoen en schikt de datum je niet; volg dan het individuele traject met 1 op 1 aandacht.

Voor wie is deze cursus geschikt?
 • Voor iedereen die een diep verlangen kent om in contact te komen met zijn Gidsen.
 • Voor wie met spiritualiteit en meditatie bezig wil zijn.
 • Voor wie aan een upgrade in bewustzijn of een hoger energielevel toe is.
 • Graag met gelijkgestemden informatie daarover wil uitwisselen.

Wat heb je eraan?
 • Je leert dieper voelen van de verschillende energieën en bewustzijnsstaten.
 • Je gaat meer op je gevoel vertrouwen, dit geeft zelfvertrouwen en rust.
 • Je leert en durft steeds beter te beschrijven wát je voelt/ziet/merkt/weet.
 • Je leert een groepje gelijkgestemden kennen en de reacties van anderen helpen je.

Wat krijg je ervoor?
 • Voor je begint krijg je duidelijke instructies hoe je thuis te werk kunt gaan.
 • Ik trek 12 maal een kaart uit de set die ik op WhatsApp zet en vervolgens deel je jouw ervaring met die kaart in de groep en daarna krijg je mijn uitgebreide beschrijving.
 • Ik bewaak het groepsproces, ik geef feedback en help je als je vastloopt bij bepaalde kaarten.

Wat is jouw inspanning?
 • Je bent in bezit van de kaartenset deel 1, 1 tm 64 ‘de taal van het Licht’, of je schaft deze aan.
 • Je kunt communiceren via email en WhatsApp.
 • Je hebt 15 minuten tweemaal per week tijd om te voelen en te reageren in de groep.
 • Je betaalt cursusgeld vooraf.

Een aanbieding die je niet kunt laten lopen:
 • Je krijgt voorrang als je een online-behandeling nodig hebt.
 • Je krijgt tijdens de cursus 10% korting op remedies.
 • Ging het te snel? Je mag nóg een keer meedoen voor 50% van de cursusprijs.


Hoe gaat het in de praktijk?
  Ik stuur alle deelnemers een uitnodiging via WhatsApp. Als we eenmaal de groep hebben gevormd geef ik aan welke kaart we die keer gaan ervaren. Die kaart pak je dan uit je eigen setje, je kijkt er goed naar en je gaat invoelen wat er bij je binnenkomt. Je schrijft dit op. Daarna zet je in korte bewoordingen in de groepsapp wat jouw ervaring is bij die kaart.

  Ook als je niets voelt en je geeft dit aan, dan kan ik met je meekijken waar het stagneert. Voor we met een nieuwe kaart verder gaan krijg je van mij een uitgebreide beschrijving over de kaart zoals het staat in het uitgebreide instructieboek (voorbeeld 16 cirkel van verbinding).

Een ding waar ik je in alle eerlijkheid op moet wijzen:
  Als je chronisch pijnstillers gebruikt, demp je daarmee het voelen. Je voelt dan wel minder pijn maar ook de energie van de Gidsen is dan nauwlijks voelbaar. Daarom is deze manier dan minder geschikt. Antidepressiva hebben meestal geen of weinig invloed op energetisch waarnemen, daarmee kun je wel meedoen aan de cursus.

Wanneer:
reacties van deelnemers:

Wat voor mij deze cursus zo anders maakte dan al het anderen wat ik gevolgd heb in mijn leven is: Je komt direct in een andere energie op een andere frequentie, dat is heel duidelijk waarneembaar. Je leert goed op jezelf vertrouwen al kost dat in het begin moeite. Jij doorloopt dit proces echt alleen met behulp van je gidsen. Daar waar je denkt vast te lopen belicht Ria jouw 'probleem' vanuit een andere kant. Dat geeft je weer vertrouwen en houvast. Ik zou iedereen die echt in contact wil komen met zijn Gidsen (niet je overleden geliefde) deze cursus aanbevelen. Het is van een totaal ander kaliber.
december 2018.

Goedemorgen Ria,
Ik vond het een hele interessante en bijzondere cursus. Het is moeilijk om van tevoren te begrijpen wat je moet verwachten en dat is denk ik ook voor iedere cursist anders. De cursus heeft zeker aan mijn verwachtingen voldaan. Ik vond het vooral fijn dat er iemand op de zijlijn meekeek of alles wel goed ging. De sterkte punten vond ik jouw feedback en controle of alles wel goed ging. Je aanmoediging was ook erg prettig en je humor (ook erg belangrijk!).
december 2018.

Dag Ria,
De cursus heeft me nog meer vertrouwen in mezelf gegeven. Ik vond de weken bijzonder om mee te mogen maken. De reacties/ervaringen van de groepsgenoten heb ik niet zo nadrukkelijk gelezen. Het tempo was uitnodigend en voor mij perfect getimed. In het begin had ik iets van o jee, dat gaat snel, maar al gauw was ik eraan gewend. Het gaf me een soort stok achter de deur om met je mee te gaan. Hoe rare dingen ik ook beleefde, ik kon het gewoon in de app zetten zonder gêne. Het brengt me nu om elke dag ‘s ochtends vroeg af te stemmen en kort te mediteren. Dit brengt me nog meer rust. En het zijn in deze frequentie/licht voelt erg goed. Wat fijn is, is dat je altijd paraat bent mocht het nodig zijn. Je kon weer bevestigen of een andere kijk erop geven. Voor mij met lachende smilies deed me goed om uit het serieuze te komen. Mijn koers is gezet. Ik ga er elke dag mee verder. december 2018.

Hej Ria,
Via deze weg wil ik je hartelijk bedanken voor de cursus die ik, samen met anderen, bij je gevolgd heb. Ik vond het een geheel nieuwe ervaring die mij goed gedaan heeft. De bewustwording en de begeleiding door jou waren fijn! De ervaringen moet iedereen zelf meemaken op zijn of haar eigen manier. Ik vond het ook erg fijn om de reacties van de andere leden te lezen, zo lees je ook hun ervaringen en dat dit echt per persoon anders is.
Dit is de nieuwe weg die ik wil volgen.
december 2018.

Goedemiddag Ria,
Mijn evaluatie van de cursus: Duidelijke info, stapje voor stapje, erg fijn, geeft vertrouwen, goed tempo, niet afraffelen. Fijne begeleiding, bij vragen/twijfel kun je Ria altijd contacten. Duur van de cursus vind ik prima, zo is het te overzien waar je naartoe werkt. Ook ivm andere bezigheden dan de cursus kan ik het combineren en als je iets achter loopt kun je het 'inhalen'. Prettig via de app. Je moet het zélf doen, zélf ervaren en is je eigen verantwoordelijkheid hoe intens je ermee bezig bent en dat wíl je ook bij de cursus.
De opbouw maakte mij steeds nieuwsgieriger door het gebruik van intenties bij de kaarten. Weten dat je nooit alleen bent en je eigen weg gaan wordt steeds duidelijker. Goed voor je eigen groei en ontwikkeling op breder gebied dan alleen met de kaarten. Je eigen vertrouwen groeit erdoor, weten dat je op juiste pad iets doet. En concreter leren omgaan met deze 'stof'. Gelijkgestemden is ook heel fijn om mee in contact te zijn. Waardevol,
december 2018.

Bedankt allemaal voor de leuke momenten hier op de chat en bedankt Ria voor het vertrouwen en de goede begeleiding. Ik ben heel blij met wat ik bereikt heb. december 2018.

'Super hoe we geëvolueerd zijn om het verschil te voelen, altijd al geweten dat het magische kaarten zijn. DANKBAAR'. november 2017.

Hoi Ria,
'Ik vind het nog steeds geweldig, ik verbaas me regelmatig over wat ik zie, herken en voel. Soms kan ik het gevoel niet altijd goed omschrijven en dan komt jouw tekst en dan valt het kwartje. Dus bij mij gaat het goed....vooral kaart 17, in dat gevoel wilde ik wel de hele dag blijven....heerlijk was dat.....kaart 15 ook trouwens.
Ik hoop dat iedereen er zo van geniet'.
april 2017.

'Wat ik wil delen over de cursus is dat ik het verrassend vond/vind dat een kaart sowieso te voelen is, daar had ik geen idee van. Ik was ook verheugd dat ik dat op allerlei manieren mocht voelen (temperatuur, gemoed, sensaties, etc) en dat het heel vaak overeenkwam met jouw uitleg die ik naderhand ontving, fijn om die bevestiging te krijgen. Voor mij betekent dit een groei op het gebied van voelen en ervaren. Dus ik ben er heel blij mee!' juni 2017.

'Een mooie reis was het langs de kaarten! Vooral tegen het einde kregen de kaarten steeds meer betekenis. In het begin denk ik dat het nog wennen was aan het voelen, maar op een gegeven moment lijkt het vanzelfsprekend, alsof je met de kaarten communiceert. Erg mooi en leerzaam! Nu ook een betere verbinding met de kaarten, waardoor ze meer effect zullen hebben dan als ik dit zelf had gedaan. Ik ben heel benieuwd naar de vervolgkaarten. De bijeenkomsten zijn zeker een meerwaarde! Helaas heb ik er maar eentje bij kunnen wonen, maar het effect was duidelijk merkbaar'. juni 2017.

'De hele reis door de kaarten hebben mij meer vertrouwen gegeven in wat ik voel en hoe genezend deze kaarten werken zowel bij cliënten en zeker bij mezelf. Jouw duidelijke duiding van de kaarten vergrote het vertrouwen in wat ik voelde en ook wat er opgeruimd mocht worden. Ze geven je een fijne ondersteuning gedurende de dag, hoe pittig het soms ook was. Absolute aanrader als je jezelf meer wilt leren waarderen'. juni 2017.

'Mijn ervaring met het voelen van de kaarten. Allereerst vond ik het fijn om te doen, door elke dag te voelen wordt het een vaste gewoonte en merk je ook dat het steeds beter gaat. Het geeft ook zelfvertrouwen om later in de beschrijving terug te lezen wat je gevoeld hebt. Hierdoor ga je meer op je gevoel vertrouwen en ga je uit je hoofd. Door het met een groep te doen en te delen lees je ook de ervaringen van de anderen, soms vergelijkbaar soms heel anders. Hierdoor word je ervan bewust dat het om je eigen gevoel/ervaring gaat, er is geen goed of fout maar wat je zelf waarneemt. Zelf voelde ik altijd eerst en stuurde het via de WhatsApp voordat ik de ervaringen van de anderen ging lezen, zo voorkwam ik dat ik misschien per ongeluk toch iets van een ander mee zou nemen in het 'voelen'. Ook de bijeenkomst (ik kon er slechts 1x bij zijn) was een mooie aanvulling'.juni 2017.

'Deze keer kan ik beter voelen wat er gebeurt omdat ik nu meer ervaring heb met wat je zoal van een kaart kunt voelen. En daardoor kan ik het ook beter omschrijven. Door mee te lezen met alle ervaringen van iedereen heb ik ook meer woorden gekregen waarmee ik het gevoel van de kaarten kan beschrijven. De snelheid van voelen is niet veranderd'. juni 2017.

'Hoi Ria het was voor mij een fijne ervaring te beseffen dat ik zo gevoelig ben, sta er versteld van dat je de energie van een afbeelding zo'n reactie in je lichaam te weeg brengt. Het brengt letterlijk iets in beweging, bij de ene kaart voelde ik me open gaan bij de andere werd blijdschap aan geraakt, en bij een derde kwam ik helemaal in mijn zijn terecht. Iedere kaart bracht iets in beweging de bewegingen die steeds terug komen werden intenser. Het bijzondere is dat dit steeds dieper door werkt. Ria bedankt voor de mooie kaarten en de fijne diepe ervaringen'. juni 2017.

'Mijn ervaring van energetisch voelen als ik 1woord zou gebruiken WAUW. Ik heb de cursus gedaan voor meer in mijn voelen te gaan en te kunnen vertrouwen ervan. Ik had geen idee dat deze cursus zoveel met me zou doen. De kaarten zijn super STERK. Door het dagelijks invoelen van de kaarten heb ik mezelf leren voelen. 2) mezelf leren kennen. 3) leren beter en hoger me te verbinden. 4) in het dagelijks leven dichter bij mezelf blijven en meer verbonden zijn met alle gemak. Op het einde van de cursus voel ik dat ik een hogere trilling bezit, gevoeliger in positieve zin in de dagelijkse omhang in de verschillende relaties van het leven. Ria ik ben dankbaar voor deze beleving'. juni 2017.

Ria Feskens, Serenora,

  Neem met me op.

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2022, Ria Feskens webhosting, Domeinstad