Betekenis, informatie, uitleg, bedoeling van de kaarten

Heb je een kaartnummer? Zoek dan hier verder.

Geschreven oktober 2016; laatste bewerking augustus 2022

KAART 101 tot en met 112

Klik op een afbeelding voor de volledige beschrijving.


101. Doorgang doorgang

In te zetten: om door te dringen in hogere dimensies. Als uitdaging om codesloten van dubbele kosmische poorten te openen. Voor vernieuwende en afwisselende thema's. Om zachtheid, geborgenheid en tederheid te ervaren.
102. Compilatiecompilatie

In te zetten: om via verschillende niveaus alle hoeken en gaten te bereiken. Als middel voor een stevige aarding. Voor een upgrade van de celkernen naar hogere frequenties. Om in de diepste lagen van het bestaan oude verbindingen te resetten en te reinigen. Om de boodschappen van inner-zintuigen beter te leren begrijpen.
103. Vlindervlinder

In te zetten: voor een ultieme transformatie naar nieuwe lichte energieën. Als meditatiekaart om in diepe rust en stilte te cocoonen. Om de eigen vleugels naar vrijheid uit te slaan. Voor het binnenlaten van vrolijke dartelende energie. Om de veel te krappe behuizing (cocon) los te laten.
104. Pentakelpentakel

In te zetten:
als heilige cirkel voor meditatie. Om een nieuwe bewustzijnsruimte te creëren. Voor bescherming tegen overweldigende invloeden van buitenaf. Voor een krachtige doorstroming. Als middel om te landen in een aangename hoge sfeer.
105. Boeddhaboeddha

In te zetten: voor een glimp van de 'verlichte staat’. Als zegeningen vanuit het allerhoogste. Om het hart te openen voor de prachtige energieën van Boeddha. Om de ziel te stimuleren om te blijven werken aan verlichting. Voor een algemeen gevoel van weldaad met rust, ruimte en licht. Als moment om in te keren en voor overgave.
106. Molecuulmolecuul

In te zetten: voor verdieping in de materie. Om allerlei opeenvolgende informatiereeksen te ontvangen. Voor mensen bij wie het bewustzijn oppervlakkig lijkt en diepgang een uitdaging is. Als middel om diep verborgen kennis te downloaden.107. Lichtinbrenglichtinbreng

In te zetten: als voedende kracht afkomstig van een hoge Lichtbron. Voor het diep doordringen van healend Licht in elke cel. Om zware sombere stemmingen te verdrijven. Als duwtje in de rug om dingen af te werken. Om het leven te omarmen in plaats van te overleven.108. Vluchtvlucht

In te zetten: voor een vlucht naar vrijheid en ruimte. Om de verschillen tussen rechts en links te benadrukken. Om een beweging voorwaarts te maken. Als aanmoediging om volgens eigen (kern)waarheid te leven. Als kans voor nieuwe keuzes.
109. Tunneltunnel

In te zetten: als energie oplader. Om in contact te komen met Kosmische machten. Als een krachtige buffer van elektrische ladingen. Voor hulp bij het uitreiken in de richting van beide kanten (Aarde - Universum). Om het keelgebied en de wilskracht te versterken. Voor het krachtiger uitspreken van de eigen wil. Als hulp om het eigen pad te (durven) kiezen.
110. GehoorGehoor

In te zetten: als een geluiddempende laag om harde, snerpende en piepende geluiden (tinnitus) weg te filteren. Voor een beschermende isolatie tegen overprikkeling. Om hogere boodschappen en signalen helderder te ontvangen.
111. Sri Yantrasri yantra

In te zetten: voor balans en evenwicht tussen de beide hersenhelften. Bij complexe vraagstukken. Om het hoofd leeg te maken. Voor het bouwen aan een nieuwetijdse matrix. Om oude bestaande structuren te vervangen. Als opstapje naar mystieke ervaringen.
112. Toegangspoorttoegangspoort

In te zetten: om de weg naar binnen te betreden. Als hulp bij volledige overgave en loslaten van al het oude. Voor de doorzetter om écht door een kosmische poort naar het Licht te gaan. Als reinigende energie voor het neus- en keelgebied. Om het nieuwe Licht vol helende krachten te ontmoeten.De voorbeelden en beperkte beschrijvingen geven slechts een idee van de kaarten. Een complete set biedt veel meer! 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
Ria Feskens, Serenora,

 

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2022, Ria Feskens webhosting, Domeinstad