Betekenis, informatie, uitleg, bedoeling van de kaarten

Heb je een kaartnummer? Zoek dan hier verder.

Geschreven oktober 2016; laatste bewerking augustus 2022

KAART 25 tot en met 36

Klik op een afbeelding voor de volledige beschrijving.


25. Structuurstructuur

In te zetten: om volmaaktheid na te streven en die te aarden. Voor centrering. Om alle rondslingerende energieën en kwaliteiten veilig te bundelen tot één kracht.
26. Zonnewielzonnewiel

In te zetten: voor meer veiligheid. Om door te groeien. Om heelheid aan te wakkeren. Voor een boost aan positiviteit. Bij verstoringen en ongemakken waardoor personen zich niet vellig in hun lichaam voelen. Indien een energetische schoonmaakactie op zijn plaats is.
27. Lichtdroomlichtdroom

In te zetten: om samenwerking te bevorderen. Voor het nastreven van eenheid. Om zonder eenzaamheid te zijn. Voor een welkom gevoel en erbij te horen.
28. Magnetismemagnetisme

In te zetten: om te aarden. Voor ontlading van hyper elektrische spanning in het auraveld. Bij een grote behoefte aan magnetisme in het systeem. Bij te veel straling (elektrosmog). Bij te veel opgepakte energieën van anderen. Voor veiligheid en bescherming.
29. Hexagramhexagram

In te zetten: om de juiste weg in te slaan. Voor het bereiken van volkomenheid. Om het middelpunt met de daarin gelegen wijsheid te bereiken. Om te verbinden. Voor het wegwerken van oneffenheden in het energielichaam.
30. Heilige graalheilige graal

In te zetten: om een opening te creëren naar een andere wereld. Voor personen die op zoek zijn naar mystieke ervaringen. Voor meer stevigheid. Om het kruinchakra te openen voor de totale verbinding.
31. De feniksde feniks

In te zetten: voor Lichtwerkers en Masters die een duwtje in de rug nodig hebben om de geheimen van het Licht door te geven. Om te bevestigen dat er werkelijk wit Licht door een persoon heen stroomt en er wijsheid valt te delen. Om de helende krachten en genezend vermogen in iemand te verstevigen.
32. Chakralijnchakralijn

In te zetten: om de chakra’s te herstellen, te reinigen en te balanceren. Om te ondersteunen na een chakrahealing. Preventief tegen chakra verstoringen.


33. Levensboomlevensboom

In te zetten: om te verbinden met 'Al wat is'. Om alle systemen te vernieuwen, te verbinden en uit te lijnen. Voor geruststelling en een herboren gevoel.
34. Kubuskubus

In te zetten: om pure energie te ontvangen. Bij het ontbreken van structurele stevigheid. Om in het energielichaam en in de fysieke organen ondersteuning te bieden. Bij meditaties om veilig weg te zakken.
35. Rechthoekrechthoek

In te zetten: voor meer zekerheid. Om duurzame stabiliteit te verkrijgen. Bij angst voor armoede of om door de mand te vallen. Om het hoofd leeg te maken. Voor een stevig fundament.
36. Selenietseleniet

In te zetten: voor snelle bewustzijnsverandering. Om de rust van eenvoudige symmetrie te ervaren. Om contact met de bron te maken. Om stilte en het pure 'zijn' te ervaren. Als een uitstekende meditatiekaart.
De voorbeelden en beperkte beschrijvingen geven slechts een idee van de kaarten. Een complete set biedt veel meer! 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad