Betekenis, informatie, uitleg, bedoeling van de kaarten

Heb je een kaartnummer? Zoek dan hier verder.

Geschreven oktober 2016; laatste bewerking november 2022

KAART 65 tot en met 76

Klik op een afbeelding voor de volledige beschrijving.


65. Lichtvoertuiglichtvoertuig

In te zetten: om oude patronen afvoeren. Om met de snelheid van het licht het energielichaam de ruimte in te lanceren. Als generator voor hoge energetische frequenties. Voor hulp om versneld restanten van negativiteit af te voeren. Om het oeroude verleden te healen. Voor vrede en blijdschap.
66. Strange attractorstrange attractor

In te zetten: voor ordening volgens de wetten van het Universum. Om de natuurlijke Mer-Ka-Ba te herstellen. Als auralagen te ver uit elkaar zijn gedreven. Om tijdens meditaties stille leegten te bereiken. Als detox voor de auragebieden. Voor versnelling in stroperige stromingen.
67. Laniakealaniakea

In te zetten: om kennis te maken met de stromingen in de supercluster. Voor een rechtstreekse verbinding tussen het hart en de kern van de grote aantrekker. Om pure liefde te ervaren. Voor de verfijning van het energielichaam. Als begin van een totale transformatie in een fijnstoffelijker niveau. Om 'thuis te komen'.
68. Lemniscaatlemniscaat

In te zetten: om lagere trillingen door hoge frequenties te vervangen. Voor harmonie in het energielichaam. Als opstapje om op het 'grote lint' mee te reizen. Om oude patronen los te maken. Als omhelzende serene stilte, een niets.
69. Triangeltriangel

In te zetten: om voorzichtig en gedoseerd hoogfrequente trillingen te ervaren en het energielichaam ermee te vullen. Voor een stevig fundament op aarde. Om energie te transformeren. Om gemakkelijker in trance te raken. Voor een langdurige energetische werking.
70. Powerpower

In te zetten: om krachten te bundelen tot één power. Voor samenwerking tussen verschillende energiestromingen. Voor preventie en neutralisatie van storende stralingen. Als krachtige verwijderaar van toxische elementen. Om beschermende energie te ontvangen.
71. Klavertje vierklavertje vier

In te zetten: als aantrekker van het geluksgevoel. Voor het aanbrengen van balans in het totale elektromagnetische systeem. Om in rust en vertrouwen het geluk te ontvangen en met anderen te delen.
72. Balansbalans

In te zetten: voor een evenwichtig energiesysteem. Om te zoeken naar disbalans in de energiehuishouding. Voor het aantrekken van energie uit hoge kosmische dimensies. Voor de bestrijding van twijfel en onzekerheid. Om energetische balans te bereiken. Om de persoonlijke energieën - zoals is bedoeld - op aarde neer te zetten.
73. Schotelantenneschotelantenne

In te zetten: om het juiste kanaal te vinden. Voor het ontsluiten van het kruinchakra. Als contact met gidsen en begeleiders. Om genezende handen te activeren. Als precisieafstemmer voor persoonlijke verbindingen.
74. Kroonkroon

In te zetten: als bevestiging dat er een spirituele bekroning zal plaatsvinden. Om te beseffen dat er een kroon op het werk is verdiend. Voor het openen van de juiste astrale poorten voor een bekroning. Voor een andere positie in de astrale wereld. Om nieuwe stabiliteit te bereiken na het harde werk.
75. Piramidepiramide

In te zetten: voor een stevige fundering voor de 4e dimensie. Als een kosmische antenne voor contact met Gidsen, begeleiders en het hogere zelf. Om lagere vibraties om te zetten en oude herinneringen aan de piramides te healen. Om te focussen op het leven en op de taak hier op aarde. Voor totale ontspanning van hoofd, nek, schouders en rug.
76. Ordeningordening

In te zetten: om de hogere Kosmische DNA-codes te downloaden. Om de meest fijnstoffelijke fouten te repareren. Voor meer discipline. Om in de innerlijke wereld diepe rust en erkenning te brengen. Als ervaring van onvoorwaardelijke liefde.De voorbeelden en beperkte beschrijvingen geven slechts een idee van de kaarten. Een complete set biedt veel meer! 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad