Webwinkel keuzemenu

webshop en gulden snede

Geschreven november 2005; laatste bewerking maart 2024

Hieronder vind je het bestelmenu van de webshop. Gegarandeerde verzending. Als het je niet lukt via de webshop mail mij dan. Email: info@serenora.nl.


 


Bestel online je eerste eigen kaartenset 1 tot en met 64, verpakt in een doosje samen met een handzaam boekje voor nog geen twee kwartjes per kaart. klik om de uitgebreide handleiding (A4) 1 tot en met 64 te bestellen (inzage exemplaar)
Neem je voordeel met een duo pakket. Je ontvangt de eerste en tweede serie kaarten 1 tm 128, twee boeken (deel 1 en 2) en een persoonlijke remedie.
 


Bestel de kaarten 65 tot en met 128 in een satijnen zakje voor minder dan 0,50 per kaart, met een beknopte uitleg op de website. klik om de verdiepende handleiding (A4) 65 tot en met 128 te bestellen (inzage exemplaar)
Bestel een persoonlijk gechannelde energetische remedie.
 
 


Bestel de kaarten 129 tot en met 144. Bestel de kaarten 145 tot en met 160.
Bestel de kaarten 161 tot en met 176.Bestel de kaarten 177 tot en met 192. Bestel het 3e BOEK (A4) 129 tot en met 192. Hier bestel je de volledige 3e serie KAARTEN (4 blokken) 129 tm 192.
 

Bestel de twee delen 'nieuwsbrieven op papier'.

Reacties op de boeken:
"Ben zo blij met de boeken. Weet je dat het weleens in mij opkwam om al jouw nieuwsbrieven uit te draaien. Nu door jou zo mooi verzorgd. Dank je wel."

"Ik wilde nog iets vertellen over je boeken, je nieuwsbrieven. Het is verduveld leuk geschreven. Je vertelt wat over "normale " zaken, maar je geeft er een leuke "twist" aan, wat de nieuwsgierigheid prikkelt. Ergens zijn het dan anekdotes, die tot DOORLEZEN aanzetten!

"Hoi beste Ria , Wat is het boek MOOI !!! echt prachtig zo veeeeel erin staat . De lees/ aanknop kan niet meer uit :-). Ik vind het heel bijzonder, hoe je zoveel informatie bij elkaar hebt verzamelt door de jaren heen!! En ik vraag mij altijd weer af; hoe en waar vandaan, zoveel en zoveel uren en kennis. Héél veel dank voor het toesturen van deze spirituele encyclopedie. Ik hoop dat je misschien heel af en toe nog blijft schrijven om iets kwijt te willen ofzo :-), er blijft zeker oor naar."

"Ha Ria, wat ziet het er mooi, verzorgd en professioneel uit. Ik sloeg een pagina open en voelde direct aantrekkingskracht naar doorlezen."

"Wat een fantastisch naslagwerk heb je gemaakt voor de dolende zielen met een lichaam. Wat een interactieve avonturenbundel voor de spirituele ontdekkingsreiziger is dit. Ik moet mij bedwingen om niet een 2de te kopen zo kostbaar vind ik het. Dit is het gewicht meer dan goud waard."

"Hallo Ria, ik heb de boeken ontvangen. Ik ben er meteen in gaan het lezen. Geweldig wat een mooie aanvulling. Dankjewel dat je dit met ons wil delen."

"Mijn kleindochter (20) was hier en begon erin te lezen! Haar nieuwsgierigheid is gewekt en dat vind ik super, we hebben nu iets om over te praten."

"Ziet er prachtig uit."


 


Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad