Agenda, kalender, programma

gespiegelde lotusbloem

Geschreven sinds oktober 2005, laatste bewerking juli 2024

Alle cursussen zijn online met begeleiding en kunnen doorgaan bij een minimum van 5 deelnemers. De datums zijn optioneel en kunnen wijzigen. Pas als een cursus of training doorgaat ligt de datum vast.

Meld je aan via info@serenora.nl en dan hoor je hoeveel deelnemers er al op de lijst staan.

Maandag 9 september 2024; start de doorwerkgroep.

Tien weken lang een kaart doorvoelen en beleven die online wordt voorgesteld. Persoonlijke feedback op je reactie inbegrepen.

Deelnemersreacties:
 • "Dankjewel Ria voor deze super mooie transformatieve reis! Reis graag nog verder met je mee op de volgende reis die jij begeleidt." april 2024.

  "Het afgelopen traject heeft me geleerd goed naar mijn lichaam te luisteren. Mijn gedachten uit te schakelen en de signalen in mijn lichaam beter op te vangen. Hiermee heb ik het zelfvertrouwen in mijn lichaam teruggekregen. Stel ik mijn eigen grenzen en kan ik ze beter bewaken." april 2024.

  "Ria,dankjewel dat je mij, met jouw prachtige kaarten,hebt helpen groeien en bewust hebt gemaakt van waar ik allemaal toe in staat ben!" april 2024.

  "Het is heel waardevol om bij Ria de transformatieve reis te volgen. Er worden dingen aangeraakt in jezelf die aandacht nodig hebben en Ria kijkt met je mee. Ook als je ondertussen fysieke klachten krijgt en daardoor " angstig wordt" wordt je ook ondersteund en daar ben ik heel dankbaar voor." april 2024.

  "Dankjewel Ria voor deze prachtige reis!!" april 2024.

  "Het werken met de energie van deze kaarten in de volgorde die Ria geeft laat mij steeds verfijnder voelen, waarnemen en ervaren. Mijn bewustzijn groeit (enorm) hierdoor. Het helpt mij om mezelf te helen, te integreren en vanuit mijn kern (liefde en licht) hier voelend te zijn." april 2024.

  "DANK voor het geven van de trainingen waar ik veel aan gehad heb en door gegroeid ben." april 2024.

 • "Weet dat jij de eerste bent die mij serieus neemt met wat ik ervaar/ waarneem en dat heeft me zo goed gedaan. Het gaf me lef/moed om er open, nieuwsgierig naar te kijken. Zoveel ontdekt en ervaren, en als het even niet fijn voelde was je er ook en gaf me altijd helpende tips om te ‘doen’. Hierdoor groeide mijn zelf-vertrouwen en voelde/hoorde ik mezelf voor het eerst. Je hebt de weg naar het vuurtje in mij laten zien, een waar cadeau, dankjewel!" mei 2023

 • "Ik ben blij dat ik de cursus heb gedaan en de fijne kaarten. Mijn kinderen vragen er ook regelmatig om."april 2023


Kaarten de taal van het Licht kun je aanschaffen via mijn webshop en je hebt maar een setje nodig voor deelname.
   


Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2024, Ria Feskens webhosting, Domeinstad