Hoe ga je te werk om je spirituele vooruitgang inzichtelijk te maken?

Je begint met de aanvinklijst te printen en in een vlot tempo aan te kruisen. Het zijn trefwoorden over houdingen, gedachtes en gevoelens e.d. Je vinkt aan wat bij je past op dit moment. Niet gaan overdenken, want dan gaat je Ego ermee aan de haal. Door menselijke onbewuste resonantie op waar of onwaar spreekt een woord je wel of niet aan. Het is een gevoel.

Heb je vinkjes op de lijst gezet, dan ga je de items die je aangevinkt hebt handmatig overbrengen in een cirkel die in 16 parten verdeeld is. Heb je veel aangekruist, maak dan een tweede selectie van maximaal 16 vinkjes.Als je denkt dat iets heel sterk aanwezig is, bijvoorbeeld moed, dan kun je die ook in twee of drie vakjes terug laten komen. De hele cirkel wordt 100% en is een momentopname. (hier ben je wel even mee bezig, omdat het gevoelsmatig moet kloppen).
Vervolgens surf je naar de lijst met waarden. Schrijf de gevonden waarden in of rond de cirkelBreng de informatie over naar een nieuwe cirkel, maar nu met waarden in oplopende volgorde.
Kleur de cirkel in en geef de vakjes met een waarde van 200 of meer een afwijkende kleur.

Tel de waarde van alle 16 vakken bij elkaar op en deel dit getal door 16 voor het bepalen van je gemiddelde score.Denk eraan, bij deze test gaat het om inzicht te verkrijgen en kan niet het bezoek aan een hulpverlener vervangen.

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2021, Ria Feskens webhosting, Domeinstad