Betekenis, informatie, uitleg, bedoeling van de kaarten

Heb je een kaartnummer? Zoek dan hier verder.

Geschreven oktober 2016; laatste bewerking augustus 2022

KAART 113 tot en met 124

Klik op een afbeelding voor de volledige beschrijving.


113. Necker Kubusnecker kubus

In te zetten: om het bewustzijn te verplaatsen in een hogere dimensie. Voor het aantonen dat we waarnemen via vierdimensionale gedachten. Om in een veilige, lege en toch begrensde etherische ruimte te komen. Voor het activeren en aanmoedigen om op hogere dimensies te gaan richten.
114. Zonnestelselzonnestelsel

In te zetten: om planeetgebieden te ontsluiten. Voor reconnection met planeetgeesten. Voor healing op planetair niveau. Voor het herontdekken van bijzondere eigenschappen. Om naar het middelpunt te komen. Voor het herinneren waarom men op aarde is.
115. Honingraathoningraat

In te zetten: om energetische voorraadkamers te vullen. Om de krachtige straling van de holle ruimten te ervaren. Voor het bereiken van beschermende gebieden waar rust en orde heerst. Als middel om het energielichaam op te ruimen.
116. Magisch lijntjemagisch lijntje

In te zetten: om een magisch lijntje uit te rollen. Voor vernieuwende gouden energie op het hoogste niveau. Om het menselijk energieveld te beschermen en te verbeteren. Voor het in beweging brengen van blokkades. Om het ademhalingssysteem te verbeteren. Als middel om een lijntje met de Gidsen te creëren. Voor associatie met rijkdom.
117. Overgaveovergave

In te zetten: als hersteller via de blauwdruk. Om beschadigde elementen door oorspronkelijke matrixen te vervangen. Voor cellulaire regeneratie. Om het eigen Licht te versterken. Als genezer op het allerhoogste en op celniveau.
118. Oceaanoceaan

In te zetten: om de weg vrij te maken voor binnenstromende energieën. Als hulp om spanningen en pijnen voor healing naar het dagbewustzijn te brengen. Voor het ontwarren en zuiveren van emotionele lichamen. Om collectieve emoties terug te plaatsen. Om vrij van andermans emoties in de eigen pure flow te leven.
119. Oceaansteroceaanster

In te zetten: om de eigen parel te vinden en zich erop te focussen. Om weg te drijven in het Universum. Voor overgave en het opgeven van controle. Voor verkwikkende opfrissende energie. Als heling voor het skelet en om kalkafzetting te bevorderen.
120. Ingelijst hartingelijst hart

In te zetten: voor herkenning van pijnpunten in het lichaam. Voor het balanceren van de linker- en rechterhelften. Om het energielichaam te synchroniseren met de aardas. Voor toename van trancegevoeligheid. Als transformatiemiddel in een volgend level. Om tijdens meditaties veilig weg te drijven.
121. Processorprocessor

In te zetten: om versneld in het weidse Universum te komen. Voor healing van oude stukken. Als deelgenoot van één groot bewustzijnsveld. Voor het thuiskomen in tijdloze ruimten. Om in dankbaarheid Goddelijke rust te ervaren.
122. Meesterkristalmeesterkristal

In te zetten: als trans-channeling kristal. Voor bescherming en geborgenheid. Om de power op te laden van het gekristalliseerde Licht. Voor het openen van de ziel voor de Kristalmeesters. Om verharde energieën te verzachten.
123. Oerknaloerknal

In te zetten: voor een opwaartse en optillende beweging. Om pure energieën al reinigend door de pranabuis te pushen. Om de aura ijler en lichter te maken. Als het mentale veld door vastgelopen (denk)processen maar niet leeg raakt. Voor ultieme blijdschap en vrolijkheid en om op te laden.
124. Kristallenveldkristallenveld

In te zetten: voor een positief effect op de mens. Om het concentratievermogen en de weerstand te verbeteren. Als boost van kristallijne trillingen voor ionisatie. Om ruimte voor vernieuwing te maken. Voor het manifesteren van objecten (niet voor beginners). Om snel terug te keren naar hogere trillingen.De voorbeelden en beperkte beschrijvingen geven slechts een idee van de kaarten. Een complete set biedt veel meer! 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
Ria Feskens, Serenora,

 

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2022, Ria Feskens webhosting, Domeinstad