Betekenis, informatie, uitleg, bedoeling van de kaarten

Heb je een kaartnummer? Zoek dan hier verder.

Geschreven oktober 2016; laatste bewerking augustus 2022

KAART 37 tot en met 48

Klik op een afbeelding voor de volledige beschrijving.


37. Mer-Ka-BaMer Ka Ba

In te zetten: om het lichtvoertuig te activeren. Voor verbinding met het hogere bewustzijn. Voor ondersteuning in spirituele groei. Om een upliftende levendigheid te ervaren. Voor een pijlsnelle evolutie. Om te focussen op de groei.
38. IJskristal ijskristal

In te zetten: om een prachtig ontwikkelingspad te volgen. Om een hoger gevoel te ervaren en de eigen frequenties daarmee te verhogen. Voor ruimte en helderheid op het meest fijnstoffelijke niveau.
39. Diamant Mozaïekdiamant Mozaïek

In te zetten: om contact met het universele raster te maken. Om door contacten heimwee en eenzaamheid te bestrijden. Om deelaspecten van een persoon gespiegeld te zien in alle facetten. Bij mensen die structuur en ruimte nodig hebben.
40. Rad van fortuinrad van fortuin

In te zetten: voor onverwacht geluk. Om een grote doorbraak te bereiken. Om beweging in vastgelopen zaken te brengen. Voor super powering of om te healen (ook van stenen). Bij behoefte aan ruimte om in te bewegen.
41. Lotuslotus

In te zetten: voor meer tevredenheid. Voor doorstroming van een vastgelopen tweede chakra. Om het energielichaam omhoog te trekken. Om met verfrissing uitputting tegen te gaan. Voor meer ontspanning en ruimte.
42. Sleutelsleutel

In te zetten: voor de overgang naar een ander (volgend) bewustzijnsveld. Om openingen van hogere bewustzijnsvelden te vergemakkelijken. Om het energetische hart te openen. Mediteer met deze kaart en ervaar dat er poorten voor je opengaan.
43. Oog van Horusoog van horus

In te zetten: om waarheden te durven aanschouwen. Om zich tegen kwade elementen te beschermen. Om in trance te komen. Voor personen die een diep verlangen koesteren meer te mogen zien. Voor transformerende taken. Indien een genezer nodig is.
44. Vulkaanvulkaan

In te zetten: om onbewuste zaken in verwerking te brengen. Voor personen waar veel en tegelijkertijd aan de hand is. Voor het resetten van het energielichaam. Om in een hogere frequentie te komen. Om levendigheid en expansie aan te brengen.
45. Gulden snede gulden snede

In te zetten: voor personen die een Goddelijke proportie - de oneindigheid - willen ervaren. Als hulp om verschillende verbindingen te maken. Voor het resetten van DNA-codes. Bij mensen die moeite hebben om in balans te blijven (evenwichtsstoornissen).
46. Witte adelaarwitte adelaar

In te zetten: voor een krachtige opruiming van blokkades in de fijnere kanalen. Om herinneringen uit vorige levens voor verwerking te activeren. Als een finishing Touch voor personen die al een langere tijd aan zichzelf werkten.
47. Maskermasker

In te zetten: om te glimlachen. Om in te spiegelen. Om structuur aan te brengen in het energetische lichaam dat alle kanten opvliegt. Voor de juiste dosering van energie. Als energetische hulp aan de fysieke organen.
48. Energetische geneeskunstenergetische geneeskunst

In te zetten: om te helen. Bij personen bij wie het immuunsysteem overuren draait door binnenkomende virussen, bacteriën en ziekmakende elementen. Preventief bij opkomende verkoudheden en griepverschijnselen. Om het zelfgenezend vermogen te activeren.
De voorbeelden en beperkte beschrijvingen geven slechts een idee van de kaarten. Een complete set biedt veel meer! 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
 


zwart - rood - oranje geel - groen - blauw
paars - roomwit - grijs
 


roze - lichtoranje - lichtgeel lichtgroen - lichtblauw - lichtpaars wit
 
Ria Feskens, Serenora,

Zit er iets bij wat je aanspreekt voor je eigen ontwikkeling of groei?
Neem dan contact met me op!

website ontwerp (1999) door J.A. Software, alle bewerkingen in eigen beheer 2023, Ria Feskens webhosting, Domeinstad